Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(blondynka @ 2008 07 25, 10:19)
Tai kuri geriausiai pirkti?Ekstra ar ta stambu ir smulku ir tarpusavyje juos maisyti? O ekstra tiks cambriai?
Papildyta:
O kaip keista, pristatymas per pasta i kauna gaunasi pigiausias, 5 Lt su ct, o per autobusu parka ir per kurjeri dvigubai brangiau  g.gif  kaip jus uzsisakinejat?

Blondynka tu is kauno? Cambriai gal kokoso cipsai tiktu...O kokiam dabar ji substrate tupi? g.gif Per pasta pigiausiai gaunasi drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaurė @ 2008 07 25, 10:24)
Ištempiau beveik visą savo ūkį į lauką, išmaudžiau fungizide, nes labai užkniso miltonijos ir zygas. O ir dendrobiumams pradėjo lapai ruduoti dėmėmis. Tai dabar laukiu kas bus - išgyvens ar ne. Gaila būtų, jei visos nusiverstų, liktų tik phal, kurie nieko nebijo ir visokiomis sąlygomis gyvena  doh.gif

GAURE kas nutiko gelytem,kad jas teko maudyt fungicide? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigoska @ 2008 07 25, 11:28)
Blondynka tu is kauno? Cambriai gal kokoso cipsai tiktu...O kokiam dabar ji substrate tupi?  g.gif  Per pasta pigiausiai gaunasi  drinks_cheers.gif

Taip, is Kauno. O as tikejausi, kad Extra substrato uzteks ir cambriai, nu tai tikrai tada man 4 l per daug, gal kuri turit kaune atlikusio, vienam vazoncikui?
Atsakyti
QUOTE(Tejyte @ 2008 07 25, 06:54)
Aš tai kiminus uždėjau ant viršaus, bet jie pas mane labai greitai išdžiūsta kažkodėl g.gif gal dėl to, kad karščiai užėjo? Turbūt supūdyt jokių šansų, na bent jau kol kas

dabar kai silta tai gal ir neprades saknytes put, bet aij, geriau nerizikuoju, o dazniau papurskiu saknis
Papildyta:
QUOTE(blondynka @ 2008 07 25, 08:19)
Tai kuri geriausiai pirkti?Ekstra ar ta stambu ir smulku ir tarpusavyje juos maisyti? O ekstra tiks cambriai?
Papildyta:
O kaip keista, pristatymas per pasta i kauna gaunasi pigiausias, 5 Lt su ct, o per autobusu parka ir per kurjeri dvigubai brangiau  g.gif  kaip jus uzsisakinejat?

phalenopsiui ikm ekstra arba stambu epifitinems orchidejoms, o dendrobiui smulku epifitinems orchidejoms mirksiukas.gif paspaudus ant substrato pavadinimo orchidejos.lt atsidaro naujas puslapiukas, kuriam aprasyta kokiai rusiai tinka mirksiukas.gif man i marijampole pristato per pasta, tas kainuoja apie 6 Lt. man taip pigiau nei paciai vaziuot i kauna ir ieskot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 07 25, 10:31)
Taip, is Kauno. O as tikejausi, kad Extra substrato uzteks ir cambriai, nu tai tikrai tada man 4 l per daug, gal kuri turit kaune atlikusio, vienam vazoncikui?

O kokiam ta cambria dabar substrate? ax.gif Gal jai ir tiktu extra substratas,reikia bandyt ir ziuret,tik turbut jai reiketu pasmulkint ta zieve,nes extra jis toks stambokas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigoska @ 2008 07 25, 07:08)
drinks_cheers.gif  as irgi taip savo pirmaja per neismanyma vos nenugalabijau su tom senuku zemem orchidejoms.  doh.gif  Bet laiku aptikau naudinga informacija apie substratus orchidejoms,ir  ju nusipirkau  thumbup.gif  Ta kurios vos nenumarinau,tai buvo vos su 2 zeminem saknim, visos kitos nupuvusios,tai persodinau i extra substrata,ir apdejau orines saknis kiminais  smile.gif  Tai dabar ji jau isleido 2 lapelius, 3 naujas zemines saknis, o tos saknys kur 2 buvo gerokai paaugo,zodziu liux  smile.gif
Papildyta:

va jum ir irodymas koks substratas geriausias drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigoska @ 2008 07 25, 11:41)
O kokiam ta cambria dabar substrate?  ax.gif  Gal jai ir tiktu extra substratas,reikia bandyt ir ziuret,tik turbut jai reiketu pasmulkint ta zieve,nes extra jis toks stambokas  ax.gif

cambria dabar pirktiniam, tai net nezinau koks ten
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 25, 10:41)
va jum ir irodymas koks substratas geriausias  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif o del kiminu,tai manau saltesniu metu laiku,maziau purksti reiketu ir viskas,bet jei vesu ir dregna tai tikiu,kad gali put pradet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 07 25, 08:24)
Ištempiau beveik visą savo ūkį į lauką, išmaudžiau fungizide, nes labai užkniso miltonijos ir zygas. O ir dendrobiumams pradėjo lapai ruduoti dėmėmis. Tai dabar laukiu kas bus - išgyvens ar ne. Gaila būtų, jei visos nusiverstų, liktų tik phal, kurie nieko nebijo ir visokiomis sąlygomis gyvena  doh.gif

mano visi trys dendrobiai irgi kazko geltonuoja- ruduoja g.gif sakiau siandien irgi maudysiu fungicidu, kad koks brudas neapstotu doh.gif pradzioj maniau kad tai normalu, nes taip buvo tik seniem stiebam, o dabar ir jauni ugliukai apeje tokiom demem g.gif bijau kad nebutu kokia grybeline liga, nes tada tai jau angel_sadangel.gif
o tu mirkei ar tik nupurskei juos?
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 07 25, 10:45)
cambria dabar pirktiniam, tai net nezinau koks ten

Nu net nezinau ka cia tau patart smile.gif Gal atsilieps kuri persodino cambria smile.gif Arba parasyk info@orchidejos.lt ir paklausk i ka geriausia persodint ja,gal jos greiciau atsakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 25, 11:46)
mano visi trys dendrobiai irgi kazko geltonuoja- ruduoja  g.gif  sakiau siandien irgi maudysiu fungicidu, kad koks brudas neapstotu  doh.gif  pradzioj maniau kad tai normalu, nes taip buvo tik seniem stiebam, o dabar ir jauni ugliukai apeje tokiom demem  g.gif  bijau kad nebutu kokia grybeline liga, nes tada tai jau  angel_sadangel.gif 
o tu mirkei ar tik nupurskei juos?

Nupurškiau riebiai ir dar perliejau.
Atsakyti
Oho, kokios jus snekutes smile.gif O mano phalika tikrai ne sliekai uzpuole. Ten kazkokios plonos kirmeles, tokios retu plauku gauruotos ir labai greit jos ten nardo. Karsto duso prisibijau, nes is parduotuves mano phalikas siek tiek perlaistytas buvo (ir vazonelis is vidaus pazaliaves)... Gal man bandyt ji persodint? Nezinau, ko griebtis, o gelytes gaila verysad.gif
QUOTE(aneizza @ 2008 07 21, 12:19)
gal ten mazi sliekai? kazkuriai jau cia buvo, bandyk su krastu dusu iskrapstyti lauk

QUOTE(rena @ 2008 07 21, 12:28)
o kas ten per kirmeles unsure.gif  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 07 25, 08:51)
Nupurškiau riebiai ir dar perliejau.

aciukas 4u.gif o purksti aisku visa augala? nu as pamirkysiu ir apipurksiu dar, kad mazai nebutu blush2.gif
Atsakyti