Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

kilka, merga grazu wub.gif
Siandien apziurejau savo ta nelaimele, kuria be ypatingo reikalo apgenejau ir pamaciau kazkokia isaugele apacioj doh.gif siaip jau kol kas panasiausia i keiki. Dabar galvoju ar cia per tas kelias dienas ji atsirado g.gif o gal as jau su ta isaugele pjausciau savo geliuka sad.gif
nu bet negalejau as tos isaugeles nepamatyt anksciau doh.gif matyt cia po nugenejimo vargse issigando doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 07 26, 17:54)
Labas dienas.
Įkeliu pasimaivymui mano oncidukas:
user posted image
Kažkaip įdomiai jis pas man augo,žydėdavo bet labai skurdžiai,o šiais metais kaip niekad daug žieduku ir nėra mutavusiu.Matyt prieš tai buvo gerai chemija pašertas,dabar naturaliai auga wub.gif  wub.gif

maniškė lygiai tokia pat ("šokančios damos orchidėja") wub.gif

user posted image

man patinka mano žalsvoji orchė. Taip gražiai ką tik prasiskleidęs žiedas būna toks ryškesnis, o po to pasidaro tokios pastelinės spalvytės wub.gif

viena šakelė - 6 žiedeliai
user posted image

kita šakelė - 5 žiedeliai
user posted image

11 žiedų - tai mano gausiausiai žydinti orchidėja.
kaip pradedančiajai, visai neblogai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 26 liepos 2008 - 21:41
Sakykit, o kur Vilniuje galima isigyti kiminu?
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 07 26, 17:21)
Sveikutes,gryzusi trumpam namuciu stai ka radau smile.gif

labai gražios radybos wub.gif įsivaizduoju kaip jauteis tai radus blink.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Labas orchytės wub.gif
Karščiai baisingi-bet mūsų numylėtinėms ir experimentams pats tas thumbup.gif
Lietuva-kokios gražuolės Tavo augintinės thumbup.gif O koks gražus geltonos orchytės pavadinimas-šokančios damos ... wub.gif
Atsakyti
norejau paklausti ar galima gelyte reanimuoti orchideju subtrakte ar butinai reikia kiminu? g.gif
Atsakyti
vakar as savo dvi orches persodinau.. ech, dabar pergyvenu kad nenumiriotu doh.gif bo anksciau numarinau viena taip. Viena prases persodinimo jau butinai.. o kita istarukus pasigailejau, gerai atrode, nelabai buvo nei ka operuot, tai ciut atgal sukisau doh.gif dabar kantriai lauksiu kaip jos man toliau gyvens.. privalo gyvent wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2008 07 27, 00:06)
Sakykit, o kur Vilniuje galima isigyti kiminu?
aciuks.gif

http://www.supermama...sult_type=posts

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Jei nerodys tada cia -

http://www.supermama...?...4428&st=588

Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2008 07 26, 22:35)
viena šakelė - 6 žiedeliai
user posted image

kita šakelė - 5 žiedeliai
user posted image

11 žiedų - tai mano gausiausiai žydinti orchidėja.
kaip pradedančiajai, visai neblogai  blush2.gif

Panasi i mano http://public.fotki....enopsis-baltas/ wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Muske @ 2008 07 27, 13:00)
vakar as savo dvi orches persodinau.. ech, dabar pergyvenu kad nenumiriotu  doh.gif  bo anksciau numarinau viena taip. Viena prases persodinimo jau butinai.. o kita istarukus pasigailejau, gerai atrode, nelabai buvo nei ka operuot, tai ciut atgal sukisau  doh.gif dabar kantriai lauksiu kaip jos man toliau gyvens.. privalo gyvent wink.gif

O man patinka persodinti, jos tada taip atsigauna... Ir pasirodo progresas bigsmile.gif
Tik aisku i gera substrata reikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 07 27, 15:52)
O man patinka persodinti, jos tada taip atsigauna... Ir pasirodo progresas bigsmile.gif
Tik aisku i gera substrata reikia  cool.gif

tikiuosi ir man patiks, jei viskas gerai gavos smile.gif o substratas is orchidejos.lt wink.gif tik vazonelis man viena gal per mazas buvo g.gif nes saknu nereikejo nuperuot. o ju daug buvo
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Neseniai dovanu gavau savo pirmaja orchideja (Phalaenopsis), tai jau perskaiciau jusu pasiplepejimus blush2.gif

Norejau paklausti: siandien parduotuveje maciau nukainotas gelytes, bet, kai nesu tokia zinove, tai pabijojau pirkti be patarimo ax.gif Siaip tai jos neatrode labai sveikos: orines saknys nudziuvusios, kai kuriuose vazoneliuose netgi zaliu "pelesiuku" is vidaus apsitrauke - tikriausiai nuo per didelio kiekio dregmes. Zydincios, taciau jau i pabaiga. Saknys lyg ir gali buti vietomis papuvusios - kiek maciau savo neprofesionaliu zvilgsniu g.gif Sakykit, ar verta isigyti tokia gelyte ar jos jau mirciai pasmerktos? Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedMa: 27 liepos 2008 - 19:13
QUOTE(RedMa @ 2008 07 27, 20:11)
Labukas  4u.gif
Neseniai dovanu gavau savo pirmaja orchideja (Phalaenopsis), tai jau perskaiciau jusu pasiplepejimus  blush2.gif

Norejau paklausti: siandien parduotuveje maciau nukainotas gelytes, bet, kai nesu tokia zinove, tai pabijojau pirkti be patarimo  ax.gif Siaip tai jos neatrode labai sveikos: orines saknys nudziuvusios, kai kuriuose vazoneliuose netgi zaliu "pelesiuku" is vidaus apsitrauke - tikriausiai nuo per didelio kiekio dregmes. Zydincios, taciau jau i pabaiga. Saknys lyg ir gali buti vietomis papuvusios - kiek maciau savo neprofesionaliu zvilgsniu  g.gif Sakykit, ar verta isigyti tokia gelyte ar jos jau mirciai pasmerktos? Aciu uz atsakymus  4u.gif

manyciau, didesne dalis forumo dalyviu yra pirke tokiu nukainuotu orchideju mirksiukas.gif perkant nukainuotas, manau, svarbiausia ziuret i saknis - kad nebutu papuvusios. zalias pelesis - samanos, nuo per daug dregmes. jos is esmes lyg ir nekenkia, bet vis tiek geriau, kai ju nera smile.gif kad orines saknys nudziuve - taip pat nera labai didele problema. kaip minejau, svarbiausia ziureti zemines saknis bei apziureti, ar lapai tvirti, sveiki. taigi, jei gelyte pakankamai gero stovio, tai, manau, galite pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 07 27, 19:25)
manyciau, didesne dalis forumo dalyviu yra pirke tokiu nukainuotu orchideju  mirksiukas.gif  perkant nukainuotas, manau, svarbiausia ziuret i saknis - kad nebutu papuvusios. zalias pelesis - samanos, nuo per daug dregmes. jos is esmes lyg ir nekenkia, bet vis tiek geriau, kai ju nera smile.gif kad orines saknys nudziuve - taip pat nera labai didele problema. kaip minejau, svarbiausia ziureti zemines saknis bei apziureti, ar lapai tvirti, sveiki. taigi, jei gelyte pakankamai gero stovio, tai, manau, galite pirkti smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Visiškai sutinku su kavvkos pamastymais. 4u.gif
Atsakyti