Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

O ka daryti su cambria ziedkociu, jei jis nedziuna? Palikti ar nukirpti? Cia tikriausiai visai kitoks principas augimo, nei felenopsiu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 27, 20:15)
O ka daryti su cambria ziedkociu, jei jis nedziuna? Palikti ar nukirpti? Cia tikriausiai visai kitoks principas augimo, nei felenopsiu g.gif ?

Palik,pamatysi kas bus toliau,juk netrukdo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RedMa @ 2008 07 27, 20:11)
Labukas  4u.gif
Neseniai dovanu gavau savo pirmaja orchideja (Phalaenopsis), tai jau perskaiciau jusu pasiplepejimus  blush2.gif

Norejau paklausti: siandien parduotuveje maciau nukainotas gelytes, bet, kai nesu tokia zinove, tai pabijojau pirkti be patarimo  ax.gif Siaip tai jos neatrode labai sveikos: orines saknys nudziuvusios, kai kuriuose vazoneliuose netgi zaliu "pelesiuku" is vidaus apsitrauke - tikriausiai nuo per didelio kiekio dregmes. Zydincios, taciau jau i pabaiga. Saknys lyg ir gali buti vietomis papuvusios - kiek maciau savo neprofesionaliu zvilgsniu  g.gif Sakykit, ar verta isigyti tokia gelyte ar jos jau mirciai pasmerktos? Aciu uz atsakymus  4u.gif

Va cia galima paziureti "ligos istorija" biggrin.gif
Tada neismaniau nei apie saknis, nei apie nieka... Tiesiog surizikavau blush2.gif
http://public.fotki....sis-violetinis/
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 25, 20:49)
mazoji lobbi black lip

O gal gali ziedeli su macro nufotkint? ax.gif

Kur tu laikai ta kelmeli, ant kurio jis auga? Orchidariume turbut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 27 liepos 2008 - 23:05
Sveikutes smile.gif Matau labai graziai auginat savo grazuoles thumbup.gif Saunuokes!!
O as atradau laiko pasigirt savo miniuku,kad nauja lapuka augina smile.gif clap.gif

O kaip tu, ADUKA, savo cimbidi prazydinai? Maniskis tik vaikucius augina sad.gif
Atsakyti
Nieko nesistengiau, nes jau tokia - zydincia gavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigoska @ 2008 07 25, 10:58)
O kas tam dendrobiumui yra?  g.gif  Siaip as ji esu pasodinus i extra substrata labiau tinkanti falenopsiams,ir nieko,nemirsta jis pas mane.Siaip jei uzsisakyt is www.orchidejos.lt tai rinkciausi substrata OS epifitinems orchidejoms (smulkus) ir ten maisyti nieko nereikia  mirksiukas.gif

ačiukas labai už atsakymą 4u.gif gal ir reikės užsisakyti, nors nebežinau ar verta, nes lapeliai jau nukrito to dendrobiumo.. nu ką, pabus ekperimentinis, gal užkrės orchidėjų liga biggrin.gif

Atsakyti
Vakar įsigyjau naują gražuolį phenelopsį, du žiedukai ir daug daug pumpurėlių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2008 07 28, 10:02)
Vakar įsigyjau naują gražuolį phenelopsį, du žiedukai ir daug daug pumpurėlių 4u.gif

lauksim fotosesijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal man kas nors galetu paaiskinti dregmes lovelio veikimo principa ir sudeti? Ten yra plastikinis bliudas, i kuri ipili vandens ir uzdengi grotelemis? Ar yra dar kokiu navarotu? Kuo veikimo principas skiriasi pvz nuo tokiu kaciu tualetu (jei groteles auksciau pakelti...)?
http://www.kika.lt/i...p;itemId=703170
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 07 28, 10:29)
Gal man kas nors galetu paaiskinti dregmes lovelio veikimo principa ir sudeti? Ten yra plastikinis bliudas, i kuri ipili vandens ir uzdengi grotelemis? Ar yra dar kokiu navarotu? Kuo veikimo principas skiriasi pvz nuo tokiu kaciu tualetu (jei groteles auksciau pakelti...)?
http://www.kika.lt/i...p;itemId=703170

gal ir niekuo g.gif tik aš tai net nesugalvočiau, kad galima panaudoti ir kačių lovelį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 28, 00:04)
O gal gali ziedeli su macro nufotkint?  ax.gif

Kur tu laikai ta kelmeli, ant kurio jis auga? Orchidariume turbut.

Taip taip! Man irgi labai idomu... Ir kiek kainavo ir kaip cia vadinasi, "suages zydintis augalas"? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Deire @ 2008 07 28, 10:31)
gal ir niekuo  g.gif tik aš tai net nesugalvočiau, kad galima panaudoti ir kačių lovelį  thumbup.gif

Tik vyras mano turbut to nesupras... Grazi sekcija, grazios gelytes ant SHikbliudzio sustatytos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nebent parsinesti ta tulika, pasikelti groteles, ir paaiskinti kad cia butent spec sistema gelytems drekinti... Tik kad ne kvailas jis pas mane lotuliukas.gif
Atsakyti