Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(NERA @ 2008 07 21, 15:47)
Aš jau susirgau ja blush2.gif Nes jei per mėnesį nenusiperku naujos orchidėjos pradedu jausti abstinencijos požymius doh.gif

Tai cia jau labai rimta stadija doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ir kur jus taip skubat? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2008 07 21, 13:47)
Aš jau susirgau ja blush2.gif Nes jei per mėnesį nenusiperku naujos orchidėjos pradedu jausti abstinencijos požymius doh.gif

man kol kas dar tik lengva abstinencijos forma reiskiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2008 07 21, 16:47)

tai pas tave jau lb rimta doh.gif lotuliukas.gif na as kolkas tiek nesergu, nors paskutiniu laiku vos ne kas savaite ir orche blush2.gif
MB man cia rekia pasonei, kad i men man dar daugiau ju i men iseina doh.gif tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Stai mano grazuole nufotkinta prie siek tiek geresnio apsvietimo wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Sigoska @ 2008 07 21, 13:26)
Sveikutes  4u.gif  registruojuosi ir as  ax.gif  Bet ir skubat,vos pasiveju as jus  biggrin.gif
TINA labai grazus pafikas,ir kaina grazi  smile.gif  norejau paklausti,o kur ta geliu baze yra (cia gal ta kur netoli onkologinio yra) ?

Taip, butent ten bigsmile.gif Patariu kaunietems apsilankyti, visko ten yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 21, 17:24)
Stai mano grazuole nufotkinta prie siek tiek geresnio apsvietimo  wub.gif

Papildyta:

Taip, butent ten  bigsmile.gif Patariu kaunietems apsilankyti, visko ten yra  bigsmile.gif

Ahaa bigsmile.gif ,reiks butinai ten apsilankyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 21, 15:24)

Papildyta:

Taip, butent ten  bigsmile.gif Patariu kaunietems apsilankyti, visko ten yra  bigsmile.gif

tikra grazuole wub.gif as tokios irgi nooooriuuuu bigsmile.gif bet kaip man i ta kauna nusigaut unsure.gif MB manes ten tikrai neves del geliu, sakys paziurek kiek turi doh.gif o man ju vis maza ir maza. as dabar tik apie tokia ir svajoju ir toj sapnuot pradesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
nors pavėluotai, bet ir aš registruojuosi. Dar šyryt prieš darbą žiūrėjau temelės nebuvo, o jau po gryžtu ir žiūriu 6 puslapiai. Greitos greitos biggrin.gif
O jau kokia super fantastika TINOS* gelytė wub.gif , tokios bijočiau pirkti, nes jei numirotų, tai depresija garantuota
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 21, 18:24)

doh.gif vis erzinies biggrin.gif
Atsakyti
Truputi atitrukau nuo temos mirksiukas.gif ,Apie kokia geliu baze Kaune kalbate,gal butu galima suzinoti tikslesnes koordinates? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2008 07 21, 16:37)
Truputi atitrukau nuo temos mirksiukas.gif ,Apie kokia geliu baze Kaune kalbate,gal butu galima suzinoti tikslesnes koordinates? ax.gif

netoli onkologinio mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos gėlyčių mylėtojos,

Tikiu, kad perskaičius jūsų temeles raščiau atsakymą į savo būsimą klausimą, bet surizikuosiu ir gal iškart kas atsakys blush2.gif
Gavau nuo draugės gražuolę baltą orchidėją (Phalaenopsis). Ji pažydėjo kelis mėnesius ir nukrito žiedai (nuvyto), nunyko (nudžiuvo stiebas, liko tik lapai). Prieš gerą mėnesį pradėjo leisti lapus, bet stiebo ne. Ar ji dar leis stiebą, ar čia kokia rūšis, kuri nebeleidžia stiebo? Gal su ja jau atsisveikinti? Nenorėčiau jos prarasti, man ji kažkaip brangi dovana, su atminimu tokia blush2.gif
Dėkui 4u.gif

P.S. MB jau kokie 4 metai augina tos pačios rūšies rausvą orchidėją - ir nieko, nuolat auga, bujoja, žydi, stiebų prileido blink.gif Kodėl maniškė taip nedaro? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anafora: 21 liepos 2008 - 18:42
QUOTE(Anafora @ 2008 07 21, 19:41)
Sveikos gėlyčių mylėtojos,

Tikiu, kad perskaičius jūsų temeles raščiau atsakymą į savo būsimą klausimą, bet surizikuosiu ir gal iškart kas atsakys  blush2.gif
Gavau nuo draugės gražuolę baltą orchidėją (Phalaenopsis). Ji pažydėjo kelis mėnesius ir nukrito žiedai (nuvyto), nunyko (nudžiuvo stiebas, liko tik lapai). Prieš gerą mėnesį pradėjo leisti lapus, bet stiebo ne. Ar ji dar leis stiebą, ar čia kokia rūšis, kuri nebeleidžia stiebo? Gal su ja jau atsisveikinti? Nenorėčiau jos prarasti, man ji kažkaip brangi dovana, su atminimu tokia  blush2.gif
Dėkui  4u.gif

P.S. MB jau kokie 4 metai augina tos pačios rūšies rausvą orchidėją - ir nieko, nuolat auga, bujoja, žydi, stiebų prileido  blink.gif Kodėl maniškė taip nedaro?  g.gif

Ateis laikas - išleis kita žiedstiebį thumbup.gif Svarbu, kad jai patiktų pas tave. Ir turėk kantrybės biggrin.gif
Atsakyti