Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir niekam nemokėjau

nedavem jokiu mes pinigu,nes tada ju ir nebuvo,pagimdziau greit,bet mane viena su vyru paliko palatoj,sake kad kai pradesiu gimdyt pasauktume,kai prasidejo,vyras ejo kviest,parejo vienas ir pasake kad aksere sake jog nesamone kad jau gimdau taip greit..bet kai uzstaugiau ant visos ligonines kas ce per personalas,suleke ir sesutes ir gydytojos ir akuseres. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kamane55 @ 2008 11 04, 12:28)
nedavem jokiu mes pinigu,nes tada ju ir nebuvo,pagimdziau greit,bet mane viena su vyru paliko palatoj,sake kad kai pradesiu gimdyt pasauktume,kai prasidejo,vyras ejo kviest,parejo vienas ir pasake kad aksere sake jog nesamone kad jau gimdau taip greit..bet kai uzstaugiau ant visos ligonines kas ce per personalas,suleke ir sesutes ir gydytojos ir akuseres. ax.gif

O varge, dar ir taip būna? blink.gif na aš tikrai tarsiuos, nes šakės-taip ir numarint gali doh.gif
Atsakyti
gimdziau RK ir niekam nieko nemokejau schmoll.gif visi ir taip labai paslaugus ir malonus buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2008 11 05, 09:49)
gimdziau RK ir niekam nieko nemokejau  schmoll.gif visi ir taip labai paslaugus ir malonus buvo  thumbup.gif

Man taip pat buvo drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=kristinita,2008 10 31, 12:44]
aš kaip suprantu tos mamytės pasisakyme kyšis neskambėjo...buvo kalbama apie atsidėkojimą po visko, nes netgi neesu girdėjus, kad daktaras imtų prieš gimdymą pinigėlius...taip darydamas jis labai rizikuotų doh.gif ir mano nuomone duoti prieš gimdymą-absurdas, o vat ačiū (pinigine kalba) tikrai verta pasakyti bigsmile.gif
aciu galima pasakyti ir puokste geliu ar saldainiu deze po gimdymo 4u.gif manau,juk kam jau po gimdymo dar ta kysi kisti juk jau po visko...juk gimdymas jau bus praejes... doh.gif .ne schmoll.gif jei pries gimdyma nesuspesiu kystelet gydytojai keleta simtuku,tai po gimdymo aciu pasakysiu saldainiais ir kava thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
[quote=sanele,2008 11 05, 14:21]
[quote=kristinita,2008 10 31, 12:44]
aš kaip suprantu tos mamytės pasisakyme kyšis neskambėjo...buvo kalbama apie atsidėkojimą po visko, nes netgi neesu girdėjus, kad daktaras imtų prieš gimdymą pinigėlius...taip darydamas jis labai rizikuotų doh.gif ir mano nuomone duoti prieš gimdymą-absurdas, o vat ačiū (pinigine kalba) tikrai verta pasakyti bigsmile.gif
aciu galima pasakyti ir puokste geliu ar saldainiu deze po gimdymo 4u.gif manau,juk kam jau po gimdymo dar ta kysi kisti juk jau po visko...juk gimdymas jau bus praejes... doh.gif .ne schmoll.gif jei pries gimdyma nesuspesiu kystelet gydytojai keleta simtuku,tai po gimdymo aciu pasakysiu saldainiais ir kava thumbup.gif tongue.gif
[/quote]

Na mano vyras ir bandė tokį planą-chuliganą regzti lotuliukas.gif kad tipo po visko padėkos minimaliai, bet aš jam pasakiau, kad pas tą daktarę ne jam reikės toliau lankytis blink.gif -taigi nutarėm, kad darysim taip kaip visos iš anksto susitarusios bigsmile.gif jei tarkime anesteziologas ir akušeris gerai atliks darbą-tai ir padėka jų laukią bigsmile.gif na o apie daktarę -tai jau faktas, nes bus iš anksto tariamasi bigsmile.gif
Atsakyti
as planuoju niekam nieko neduoti....bent jau iki gimdymo tai tikrai...na nebent tikrai labai puikiai visi elgtusi ir priziuretu...
Atsakyti
Gimdziau Mazylio GN pries pora menesiu. Nesitarus. Gavau fantastine prieziura, net neisivaizdavau, kad gali buti taip gerai 4u.gif ir visas malonumas kainavo lygiai 0 smile.gif tiesa, epiduras ir palata aisku kainavo.Bet tik tiek tongue.gif
Atsakyti
KGN nieko niekam. Gimdymas-liuks. Pogimdyvinej palatoj tiek lindo su pagalba, kad vos nepamisau nuo privatumo stygiaus. Nebent buvo galima duot, kad atsiknistu.Po viskam galima atsilyginti , jei nori. Tiesiog kazkaip pasakyti, kad esi dekinga.
Atsakyti
Aš gimdžiau Šiauliuose. Nedaviau nei akušeriai, nei sesutei, nei anesteziologui, nei savo daktarei. Nors daktarė nesitraukė nė per žingnį nuo manęs. Lankiausi pas ją privačiai, tai jau savo sumokėjau, o ir nesitariau, kad per gimdymą bitų. Dar girdėjau tokią naujieną (bent jau man), kad anesteziologui reikia mokėti, nes gimdymo metu nepriklauso daryt nuskausminimą jei gimdyvė nori. Tipo čia pslauga. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriulis 25 @ 2008 11 21, 15:52)
Aš gimdžiau Šiauliuose. Nedaviau nei akušeriai, nei sesutei, nei anesteziologui, nei savo daktarei. Nors daktarė nesitraukė nė per žingnį nuo manęs. Lankiausi pas ją privačiai, tai jau savo sumokėjau, o ir nesitariau, kad per gimdymą bitų. Dar girdėjau tokią naujieną (bent jau man), kad anesteziologui reikia mokėti, nes gimdymo metu nepriklauso daryt nuskausminimą jei gimdyvė nori. Tipo čia pslauga. g.gif  g.gif  g.gif

Cia jokia ne naujiena...Uz papildomas paslaugas senai visur reikia moket.
Atsakyti
O as gimdziau 2006metu balandyje Kaune krikscioniskuose gimdymo namuose,vyras atveze mane i tuos gimdymo namus mane prieme,apziurejo ir ten pagimdziau savo aukseli(suneli),bet niekam nedaviau ne lituko tik isvaziuodama is siu namu gimdymo nupirko vyras padekos dovaneles tai vedejai ir akuserei kuri yra superine,,,,,,,,
Jei jau gimdysiu ir antra savo vaikuti noreciau gimdyti tik pas sia akusere thumbup.gif
Atsakyti