Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir niekam nemokėjau

Gimdziau Mazylyje. Vaziavau nesusitarus ir niekam nieko nemokejau. Tiesiog nemaciau reikalo, tik isvaziuodama uz vyro lova sumokejom ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 31, 12:44)

Tiesa mamytės, kaip jūs galvojate, jei nesitariama su daktaru iš anksto, o nuvykstant tiesiog "našaram" gimdyt - ar yra galimybė gauti epidūrą? ar tiesiog būtina turėt užnugarį kažkokį, kad anesteziologą suveiktų? g.gif

As nesitariau su gydytoju,gimdymas buvo labai sunkus,bet prieziura thumbup.gif Nors niekam nemokejau,bet pats Razumas rupinosi kaip savo vaiku. O ir anestezeologe epidura leido kaskart vos pajutus maudima ir is kart po kudikelio atejimo,tad kol mane tvarke galejau dziaugtis savo mazyliu be jokiu skausmu thumbup.gif Pinigai tikrai dar ne viskas 4u.gif
Atsakyti
juk mes uz gimdyma visos jau seniai savo sumokejome gydytojams - per mokescius, mokamus valstybei. todel tikrai neturetume jaustis kaltos, kad "nesumokejome".
o kai kalba eina apie tukstancius litu, tai tikrai nematau skirtumo tarp kysio ir padekos. nesuprantu tokios "padekos" - man tai tas pats kysis.
Atsakyti
QUOTE(linaluka @ 2008 11 23, 21:42)
juk mes uz gimdyma visos jau seniai savo sumokejome gydytojams - per mokescius, mokamus valstybei. todel tikrai neturetume jaustis kaltos, kad "nesumokejome".
o kai kalba eina apie tukstancius litu, tai tikrai nematau skirtumo tarp kysio ir padekos. nesuprantu tokios "padekos" - man tai tas pats kysis.

Pritariu drinks_cheers.gif .
As nemokejau is principo. Pagimdziau 3 kartus, buvo ir sunkumu, bet ir daktarai thumbup.gif ir prieziura thumbup.gif .
Atsakyti
As irgi uz, kad nemoketi, bet...
Gerai, kai gerai viskas baigiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(linciuke5 @ 2008 11 22, 13:41)
Cia jokia ne naujiena...Uz papildomas paslaugas senai visur reikia moket.

nesutikciau su jusu pasakymu schmoll.gif
gimdziau KMUK ir nereikejo moket mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš net nežinočiau,kam ir kada reikėtų mokėti.Per gimdymą pasiketė 3 gyd. komanda.O priėmusi akušerė-susipakavo ir išėjo-nespėjom nei sureaguot..Norėjom atsidėkot,nes buvo tikrai thumbup.gif ,o ir pavardės neatsimenu,ne vardai galvoje buvo,kai prisistatė...Akušerės visos malonios buvo,(manau,kad vien vyro buvimas šalia skatino buti paslaugiomis)užtat gydytojos-kažkokios "pasikėlusios",gerai,kad jos ilgai neužsibūdavo..
Atsakyti
As gimdziau Mazylyje ir niekam nieko nemokejau. Zinoma, nebuvo ten man visi malonus, bet ar verta vien uztai moketi kelis simtus. smile.gif
Atsakyti
Man atveju reikejo kysio, nes niekas iki jo nekreipe demesio ir neatsakinejo i klausimus...
Atsakyti
Manau, kad bet kokiu atveju gydytojas PRIVALO priimti gimdyma. jo darbas toks. ir kad ir nemokesi, taigi neatisakys priimt. tik nevisada guos, glostys galva ir t.t. O sumokejus gausi "malonesni" bendravima..bet gydytojas uz mus gi nepagimdys ax.gif tai cia jau kaip kam norisi...

Kalbant apie konvejeri, tai o ko jus tikites blink.gif kai pvz Vilniuje yra tik trys gimdymo namai (ir dar BAK). O moteru kiek? dar ir rajonines atvaziuoja...
Atsakyti
Na panasu i tai, kad visi skirtingai galvoja,su tais mokejimais.....as bandysiu nemoketi, nebent jau labai bus gera prieziura, tai po visko atsidekosiu smile.gif
Atsakyti
as gimdziua du kartus, abu cezariai ir nieko niekam nemokejom... pirma karta atsidekojom sampanu ir obuoliu pyragu o antra midus ir tortas. manau kad gydytojas vienodai gerai atlieka savo darba, ne nuo sumos priklauso...gera prieziura man reiskia, kad salia butu vyras ir dusas su tuoletu... todel emem mokama palata, ir i kasa uz ja mokejom.... jokiu man ten pamokymu ar kazkokiu vizitu nesinori visiskai... ir esu patenkinta servisu ir nematau uz ka cia tuos tukstancius moketi... gal tada tegul ir man mokiniai nesa vokelius kad as jiems paruosiu tobula kontrolini darba...
Atsakyti