Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir niekam nemokėjau

QUOTE(srauni_upe @ 2009 10 30, 13:57)
O man nesuprantama, kodėl koks policininkas už kyšio ėmimą baudžiamas, o vat gydytojas - ne?  g.gif

Todel,kad dazniausiai atsidekojama jau po visko,po gimdymo,tai cia tavo kaip zmogaus teise atsidekot ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2009 10 30, 14:08)
Todel,kad dazniausiai atsidekojama jau po visko,po gimdymo,tai cia tavo kaip zmogaus teise atsidekot ar ne  4u.gif

Na tai vistiek yra kyšis, dažnai dideli pinigai, kurių dažnai gydytojai tikisi iš anksto. Jų nedeklaruoja ir mokesčių už juos nemoka mirksiukas.gif
Čia ne arbatpinigiai smile.gif
Atsakyti

As irgi be jokiu kysiu pagimdziau, ir rupinosi ir ziurejo vienu zodziu thumbup.gif
Atsakyti
tikrai imanomas, pagimdziau abu vaikus neduodama jokiu kysiu ir viskas buvo tvarkoj mirksiukas.gif
Atsakyti
du kartus gimdziau be kysio taigi imanomas.
pacios pratinat gyd prie kysiu o paskui tokius kvaiolus klausimus uzduodat mirksiukas.gif
Atsakyti
Antra karta kai gimdziau, kad ir norejau , bet nespejau to padaryti... ax.gif
atvykau i ligonine 20:35val...apziurejo gyd.sako tik greit i gimdykla..vos spejau nuslinkti iki jos...sako stumk...20:55val ir mazylis jau su manim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(annaing @ 2009 11 03, 09:59)
du kartus gimdziau be kysio taigi imanomas. 
pacios pratinat gyd prie kysiu o paskui tokius kvaiolus klausimus uzduodat  mirksiukas.gif

labai sutinku drinks_cheers.gif gimdziau ir du kartus pries 10 metu ir pries metus, abu kartus jokiu kysiu nedaviau, o likau labai patenkinta gydytoju darbu ir personalu 4u.gif
Atsakyti
Na kai pirma gimdziau niekam nieko nedaviau, bet prieziura buvo thumbup.gif , o dabar kadangi buvo CP tai tik 100 lt i kisene ikisom ir tai mama tai padare, nes as tikrai buciau nedavus
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 10 31, 12:22)
Na tai vistiek yra kyšis, dažnai dideli pinigai, kurių dažnai gydytojai tikisi iš anksto. Jų nedeklaruoja ir mokesčių už juos nemoka  mirksiukas.gif
Čia ne arbatpinigiai smile.gif

O mano nuomone, kad jei tariesi su gydytoju, tai ir reikia atsidėkot. ax.gif Sutinku, kad už tas padėkas jie mokesčių nemoka, tai nelegalu ir t.t. Bet kaip kitaip, jei pasirinktas gydytojas dirba valstybinėje ligoninėje ( su mielu noru pas jį būčiau ėjus į privačią kliniką ir legaliai viską susimokėjus). Aš esu UŽ padėkas ( galit mane dabar kad ir akmenim apmėtyt ), bet man tikrai smagu padėkot už suteiktas paslaugas, nes mano atveju jos buvo ne tik medicininės, bet ir psichologinės. ax.gif Taip, kad po visko ir padėkojom savo gydytojui ir aš to nelaikau kyšiu ax.gif
P.S. o kai mažylė susirgo,va tada jau buvo kyšis duotas ir buvo be galo bjauru stebėt gydytoją, kuri iki tol, kol vyras jai į kišenių neįdėjo popieriuko, taip atsainiai žiūrėjo mūsų mažylę verysad.gif o po to, visiškai pasikeitė, tapo net per saldi... Bet tąkart negalėjom rinktis pirmosios pagalbos gydytojos, teko pasikliaut ja ir "dėt į kišenių", kad ir kaip bjauru būtų... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spirgiux25: 05 lapkričio 2009 - 09:19
QUOTE(spirgiux25 @ 2009 11 05, 09:15)
O mano nuomone, kad jei tariesi su gydytoju, tai ir reikia atsidėkot.  ax.gif  Sutinku, kad už tas padėkas jie mokesčių nemoka, tai nelegalu ir t.t. Bet kaip kitaip, jei pasirinktas gydytojas dirba valstybinėje ligoninėje ( su mielu noru pas jį būčiau ėjus į privačią kliniką ir legaliai viską susimokėjus). Aš esu UŽ padėkas ( galit mane dabar kad ir akmenim apmėtyt ), bet man tikrai smagu padėkot už suteiktas paslaugas, nes mano atveju jos buvo ne tik medicininės, bet ir psichologinės.  ax.gif Taip, kad po visko ir padėkojom savo gydytojui ir aš to nelaikau kyšiu  ax.gif
P.S. o kai mažylė susirgo,va tada jau buvo kyšis duotas ir buvo be galo bjauru stebėt gydytoją, kuri iki tol, kol vyras jai į kišenių neįdėjo popieriuko, taip atsainiai žiūrėjo mūsų mažylę  verysad.gif o po to, visiškai pasikeitė, tapo net per saldi... Bet tąkart negalėjom rinktis pirmosios pagalbos gydytojos, teko pasikliaut ja ir "dėt į kišenių", kad ir kaip bjauru būtų...  unsure.gif

Na atseit dėkot galima ir oficialiai į kasą, tik jiem kas lieka, nuo oficialaus mokėjimo negana smile.gif

Na mano kuklia nuomone, reiktų bausti ir nelegaliai "atsidėkojančius" ir tas "padėkas" imančius. Ir šiaip atsiskaitymo sistemą reikia koreguoti - turiu omeny oficialią... Jei tam yra poreikis. Bet turbūt šviesmečiai praeis, kol či akas pasikeis...

įdomu kuo baigtųsi jei koks sąmioningas pilietis įskūstų kįšį paėmusį gydytoją .... rolleyes.gif bijau kad nebūtų nieko.

Atsakyti
as manau cia kiekvieno asmeninis reikalas...ar atsiskaityti ar duoti pries ar visai neduoti...jei turit daug pinigeliu aisku galima bet as manau kad geriau jau tuos pinigelius palaikyti leliukui,kuriam ju tikrai prireiks...o daktaram galima ir ne pinigais atsidekoti...juolab tukstanciu tikrai nereikes moketi...aisku nekalbu apie tuos kurie is anksto taresi del gimdymo su konkreciu daktaru bet kurios nesitare manau galima ir kitokiais budais pasakyti aciu...juolab kai dabar krizes metas...o daktarai turi savo darba atlikti taip kaip priklauso....sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
Pirma gimdziau be jokiu kysiu na atsinese vyras sampano ir saldainiu deze tai su personalu po visko pakele po taurele ir viskas smile.gif O dabar ziuresim..prisklausys nuo situacijos... g.gif
Atsakyti