Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir niekam nemokėjau

QUOTE(mazuliuke:) @ 2009 09 09, 14:09)
Niekam nemokejau nei centuko ir likau labai patenkinta

drinks_cheers.gif
Atsakyti
as ir nesiruosiu tartis, ir duoti pinigu!!! schmoll.gif
jei po gimdymo busiu patenkita ir noresis atsidekoti, tada nusiusiu vyra kad nupirktu konors g.gif
Atsakyti
niekam nemokėjom, ir gavau visą pagalbą, kurios reikėjo, ir nebuvo gimdymas iš pačių paprasčiausių, bet gydytojas ir akušerė stengėsi labai, už tai jiems didžiulis dėkui 4u.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau niekam nieko nedavusi ir tikrai galiu pasakyti, kad viskas buvo tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
Aš niekam nieko nemokėjau, o priežiūra buvo tikrai nepriekaištinga ... thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif as gimdziau be davimu jokiu, prieziura nebuvo super, manau, nes atsiguliau ryte su saremiais, daktare atejo vakare, ir jau pasikeitus kitai pamainai, tuo tarpu sesele nuo 9ryto iki 8vakaro, buvo atejus 2kartus, patikrint, ar nenumiriau turbut blink.gif
akusere pasirode po daktares vizito, mano spiegimo neapsikentus lotuliukas.gif
daktare tai maloni pakliuvo, bet tos, katra pagulde, nei faktiskai kito personalo tos pamainos isvis nemaciau...
tai dievo laime, kad viskas gerai...
po savarankisko gimdymo, tikrai nesiruosiau, nei tu paciu sus..tu geliu pirkt, nes ir namo isleido su infekcija, nuo kurios vaikas galejo mirt, jei buciau apkretus verysad.gif
ir kaip ten bebutu, galima nebent atsidekot PO TO.
arba esant galimybei ir aklam pasitikejimui, tartis su norimu daktaru, kad jei salygos leis, galima butu gimdyt jo prieziuroj thumbup.gif
jei tarkim atitiks budejimas ar kas...
galima isderint ir taip kartais, ir moket nereiks, ir ramu paciai blush2.gif
Atsakyti
As niekam nemokejau jokio kysio ir gydytoju prieziura esu patenkinta.
Atsakyti
Patys prisipratinom kysius duot 4u.gif ar as duociau nezinau, priklauso nuo situacijos.. Jei normalus gimdymas neduociau, jie ir taip gauna uz tai pinigus smile.gif
Atsakyti
As su niekuo is anskto nesitariau ir niekam nieko nedaviau schmoll.gif Ir viskas buvo liuks thumbup.gif Davem su vyru tik jau po visko savo nuoziura smile.gif
Atsakyti
su pirmu nedaviau. ir dabar neduosiu. principai neleidzia - kodel tureciau? juk tai ju darbas! padeka galima ir zodziu isreiksti... juokingos man tos sumaterialesusios busimos mamaites su siauru mastymu - "jei neduosiu - neziures" arba "privalau atsidekoti"... toks mastymas skatina vis atsainesni med. personalo poziuri i pacientus doh.gif
cia tik mano nuomone. su ja galima nesutikti smile.gif
drauge po gimdymo VGN dave gydytojai (susitarusi, kad butent ta priimtu) 600 litu ir sulauke reakcijos ta pacia sekunde "siaip mes imam 1000 litu..." gavo dadet. kvailyste!!! gimdysiu pas ta, kuris/kuri dirbs - bet kokiu atveju jie atsako uz mane ir mano vaiko gyvybe, sveikata ir pan. o gimdant mes bunam labai piktos ir reiklios - tegu tik pabando shlanguoti kuris nors! blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birūta: 21 spalio 2009 - 16:05
kodel neimanomas? is pazistamu patirciu maciau, kad visiskai imanomas. nemokejo nei cento ir jokiu nusiskundimu.
pati taip pat nezadu moket. nematau kodel tureciau, kaip jau ir buvo ne karta rasyta - tai tu zmoniu darbas.
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 10 21, 17:03)
kodel neimanomas? is pazistamu patirciu maciau, kad visiskai imanomas. nemokejo nei cento ir jokiu nusiskundimu.
pati taip pat nezadu moket. nematau kodel tureciau, kaip jau ir buvo ne karta rasyta - tai tu zmoniu darbas.

man buvo taip pat - jokiu nusiskundimu. jei kas netaip - balsa reikia pakelti ir iskart subega smile.gif nors man to net nereikejo
Atsakyti