Įkraunama...
Įkraunama...

Tinimai. Ką daryti?

Kartais būdavau patinusi, jei per dieną išgerdavau per mažai skysčių. Knygoje apie nėštumą toks dalykas irgi minimas.
Dabar liko maždaug savaitė iki gimdymo ir šiek tiek tinsta rankos. Gydytojos žymaus patinimo nepastebėjo, todėl nieko ir neišrašinėjo.
Yra keletas produktų, kurie skatina skysčių šalinimą iš organizmo. Tai melionai, arbūzai, moliūgai, anansai (arba jų sultys).
Pati vieną dieną suvalgau porą skiltelių meliono, kokią kita dieną išgeriu stiklinę ananasų sulčių ir tada lakstau į tualetą smile.gif Jei patinimas nedidelis, tai, manau, tokie paprasti dalykai padeda.
Jei tinimas didelis, tai būtinai reikia sakyti prižiūrinčiai gydytojai, kad laiku galėtų pastebėti pakitimus ir padėti būsimoms mamytėms.
Atsakyti
as tai siandien buvau pas gine ir pasakiau ,kad tinsta kojos ir rankos o ji pasake maziau vartoti skisciu
Atsakyti
Man per pirma nestuma paskutine savaite pradejo tinti kojos, bet ir spaudimas pradejo sokineti - per kelias valandas, tai uzkyla, tai nukrinta... Gerai, kad issilukstenau, nes labai jau nekomfortiskai jauciausi:) O siaip vakarais idarbindavau vyra kad kojas pamasazuotu ir miegodavau jas uzsikelus ant dideles pagalves.
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 10 15, 12:46)
as tai siandien buvau pas gine ir pasakiau ,kad tinsta kojos ir rankos o ji pasake maziau vartoti skisciu

gera daktarei taip sakyti negerk, ribok saldziai.kad negaliu noriu ir viskas.kai as buvau paskutini karta priaugau 4kg, per tris savaites, pasake kad nevalgyciau astriai saldziai, suriai.bet taip norisi kokio batono ar bandeles su pienu, o negalima prilaikiau save, vakar neislaikiau, suvalgiau bandeliu. kazkaip sunku issilaikyti laukiantis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2008 10 15, 12:46)

Keista g.gif man irgi ranku pirstai istine ir netgi nutirpe nuo to issiputimo, bet slapimo tyrimai geri, ir gyd. sake del to tinimo tikrai nemazinti skysciu vartojimo. Sake kad paskutiniais menesiais daugeliui nestuke.gif tinsta rankos ir kojos unsure.gif
Atsakyti
man irgi sake, kad kaip tik reikia daugiau vartoti skysciu, tik reeikia stebeti kiek issiusioji, o slapimo tyrimo man nedaro ir nezinau kodel
Atsakyti
na man tinsta tik naktimis ir uztirpsta, ryte labai nemalonu kai atsikeli ir pirstai lyg suakmeneje.kol atitirpsta labai negera. verysad.gif
Atsakyti
as irgi rytais atsikeliu uztinus ax.gif ,sakau gal is vakaro per daug skysciu prigeriu,dar nakti irgi atsigeriu,bet ir i wc nueinu,tai gal nespeja inkstukai apdirbt to vandenuko,tdl taip ir yra g.gif
Atsakyti
as tik paragauju alaus, tai visa isinstu, net vokai, o siaip sako ant pacios nakties negerai prigerti, nes inkstams sunku
Atsakyti
manes visa nestuma nevargino jokie tinimai bet va jau gal savaitele kaip tinsta kojos ir rankos patine...ypac i vakara atrodo kad skruzdeles viduj begioja (kojose0 bandziau maziau vartot skysciu bet paskuj man kaip tik viena nestuke patare daugiau gerti tai jau nzn ka daryt???
Atsakyti
Sveikutes,
man irgi pradejo tinti kojos,paskui ir rankos.Dabar 32sav,o prasidejo kazkur 26sav,bet jau kai buvo 30sav tai batu uzsisegti negalejau,vestuvini zieda(per dideli)ant kaklo pasikabinau biggrin.gif Na,o dabar stengiuosi mazinti maisto porcijas,kieki apskritai,vengiu ne tik drusku,bet ir saldumynu,kurie sulaiko skyscius taip pat kaip ir druska.Taip pat guleneju daugiau ir isgeriu bent 1L. vandens,nors reiketu daugiau...Taigi dabar nors ir esu pastambejusi ir kazkiek patinusi,visgi man padejo sitie paprasti dalykai.Siaip tai jei nepadeda taisiklinga dieta,poilsis ir pakankamas skysciu kiekis-tai tikrai gali buti ligos pozymiai...Bet isbandyti situos paprastus dalykus verta smile.gif
Atsakyti
na as ryt guluosi i ligonine del tinimu, nes daktare bijo del inkstu, nors sake kad vienas vaistas yra tik- gimdymas. man taip pirstus skauda ryte atlenkt negaliu, vyras masazuoja. man 39 sav.
Atsakyti