Įkraunama...
Įkraunama...

Tinimai. Ką daryti?

o as taip staigiai sutinau, kad net ziedai nenusiima doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, pasidžiaugsiu.Nupirko vyras man pėdkelnes- relaxsan,140d.,kainavo 45lt.Tai jau trečia diena nešioju, daug mažiau kojos pavargsta ir išsimiegu geriau po dienos vaikščiojimo su jomis.Man tai buvo pinigų gaila, bet dabarlabai džiaugiuosi.Visai kita nuotaika.
Atsakyti
O as pries kelis men.nusipirkau elastines pedkelnes Euro vaistinej, nes neziurint i tai, kad kojos ir siaip kaip svinines, o dar ir su venom turiu problemu, maniau pades, mokejau 70lt.ir ka uzsidejau pora kartu ir viskas, nu negaliu as ju nesioti, blogai juociuosi, paeit sunku, nes jos labai aptemptos, sunku apsimauti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif prakuotuoja, na tai taip ir guli stalciuje ir negaliu as i jas ziureti... doh.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad tinti kojos pradeda, kai tik pradedu mažiau gerti vandens (šiaip išgeriu maždaug 2 l vien tik vandens per dieną) ir kai mažai judu.

Tai nuo tinimų gelbėjuosi daug vaikščiodama ir kuo mažiau sėdėdama, kelis kartus per dieną stengiuosi bent po 20 minučių pagulėti aukščiau pakėlusi kojas, ilsėdamasi daugiau guliu ant kairiojo šono. Ir kadangi turiu problemų su spaudimu, tai per diendą išgeriu 1-2 puodelius krapų arbatos, o ji padeda skysčiams pasišalinti. ax.gif
Atsakyti
na as tai kazkokia specialia arbata nusipirkau skysciams salinti, tai gal kazkiek jau ir geriau smile.gif
Atsakyti
na man dabar 32 savaite eina...ir irgi pradeda truputi tinti kojas ir rankas... bet kazkur girdejau, kad skysciu kaip tik reikia vartoti daugiau... o as geriu ogo kiek daug...istisai su stikline vandens vaikstau biggrin.gif
Atsakyti
Man rankos ir kojos pradėjo tinti maždaug nuo 39 sav., bet paskutinem dienom ypač (dabar 40,5 sav.), tai šiandien gydytoja patarė daryt iškrovos dienas, turėtų būti gal internete kokių rekomendacijų, bet taip trumpai, tai iškrovos dienos daromos 1-2 k./sav. ir valgoma pasirinktinai iš kelių var.: daržovės; vaisiai; varškė; jogurtas; pasukos ar pan. plius 1,5-2 l skysčių, atsisakant kavos. Gaila, kad tik dabar sužinojau, būtų padėję šiek tiek ir svorio reguliavimui.
Atsakyti
Man teko skaudžiai už tinimo nurašymą susimokėt. blush2.gif Pasirodo, kad man buvo preeklampsija, kuri įgavusi sunkią formą virto eklampsija su traukuliais, dėl kurių be sąmonės parą reanimacijoje pragulėjau, o vėliau sekė skatinimas ir priešlaikinis gimdymas... verysad.gif
Atsakyti
Man taip pat sutinimas ir preklampsija kartu buvo, o per gimdymą taip sutinau, kad rankų pirštų negalėjau sulenkti verysad.gif
Atsakyti
man ir siaubingai tinti kojos pradejo,as ir taip daug skysciu geriu...bet pedos kai paduskytes tokios juokingos ir skausmingos,pas gine uz keliu dienu,zesiu ka sakys....rankos man netinsta...
Atsakyti
jo, o pas mane tai visas kunas pasidare sunkus, nepaslankus, manau ne vien tynimas pas mane, bet ir taip storeju nezmoniskai.... per praeita men priaugau 5 kg blink.gif nezinau kas bus toliau, kazkaip plaukai siausiasi blush2.gif
Atsakyti
na o man 28 a savaitė eina. jau kokia antra savaitė pastebėjau tinstančias kojas( pėdos kaip pagalvės), čiurnos irgi ištinę, tai net kreivos atrodo.siaubas. o basutes tik vienas radau nusipirkti, į kurias galiu įkišti koją, tokias su lipdukais viršutinėj daly. tik baiminuosi, kad sveikatai gali būti ne į naudą toks tinimas. g.gif
Atsakyti