Įkraunama...
Įkraunama...

Tinimai. Ką daryti?

Man ir ziauriai tino kojos, pirstai - ziedus teko padet i sona ilgam. Apie arbatas nezinojau. Israse tepaliuko ir liepe kojas iskelus vis palaikyt. Bet nepasakyciau, kad butu padeje labai schmoll.gif
Atsakyti
Kad gale tinimas pasireiskia,tai zinojau ir tam buvau nusiteikusi,bet kai kojos ir rankos eme tinti 5-6men,tai jau sunerimau g.gif Pasikonsultavau su savo gydytoja,tai ji mane nusiunte pasidaryti kraujo tyrima-issitirti ar netruksta kraujyje kalcio,magnio ir cinko.Sake,kad trukstant siu elementu tinsta kojos ir rankos-tyrimai tai ir patvirtino.Emus gerti siuos elementus tinimas palaipsniui praejo. Dabar jau i nestumo pabaiga tinimas vel pasirode,taciau gydytojos teigimu to neisvengsi siuo periodu,tuo labiau jei priaugta per dau svorio nestumo metu,o jo priaugau tikrai nemazai blush2.gif ax.gif
Tiesa,skysciu kiekio riboti gydytoja nepatare,didelis kiekis isgertas skysciu tik i nauda 4u.gif
Atsakyti
Na as siandien nusipirkau doc.Steponeno arbatos nuo tinimu, nes 32 sav. ranku pirstai pradejo gan stipriai tinti, kad net rytais juos skauda. Bet ant tos dezutes nieko neparasyta, kad cia pvz. slapima varancioji arbata ar dar kokia nors, tik parasyta "Arbata 80.0" unsure.gif Tai noreciau pasitikslinti ar jus, mielos nestuke.gif , irgi tokia geret - 80.0?
Atsakyti
GELBEKIT neina nusiimti ziedu...... kad daryti ,jei muilas nepadeda..? nejau reiks pjauti juos? doh.gif
Atsakyti
Man šlapime rado druskų, tai gydytoja uždraudė sūriai valgyt, o spaudimas normalus. O man kaip tik tinti kojos pradėjo, tai stengiuos laikyt kuo dažniau aukštai užkėlus kojas, miegu tarp kojų įsikišus pagalvę ir ant kairio šono ir aišku daug geriu. Pastebėjau, kad sumažėjo ir į tualetą dažnai vaikštau, tai kaip ir turėtų praeit g.gif
Atsakyti
po namus su ištinusiom kojom vaikščiot tai dar pusė bėdos, bet kaip jas reik įkišt į žieminius batus? Negi dėl poros kartų pirksi naujus keliais dydžiais didesnius. reikia vyro pasimatuot lotuliukas.gif
Atsakyti
ir as pradejau tinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Herahedera @ 2009 01 20, 13:29)
GELBEKIT neina nusiimti ziedu...... kad daryti ,jei muilas nepadeda..? nejau reiks pjauti juos?  doh.gif

as tai pagerdavau tokiu atveju arbatos skyscius salinancios, kavos stiprios, man padedavo, nors siaip, jei tinimas nepraeina keleta dienu, reikia gydytojai pasirodyt, negerai, kai skysciai smarkiai kaupiasi
Atsakyti
man tinimus pamazina plaukiojimas ir mankstele baseine
Atsakyti
as tai gulejau ligoninej savaite del tinimu, lasino lasines, na buvau atsileidusi.. bet dabar vel pradejau ir dar baisiau, kojos kaip kalades, ziedai jau seniai nebenusiima ir is vis, visa pampuska pasidariau doh.gif ir nepadeda nei arbatos nei kas, reikes keliaut pas gydytoja..
Atsakyti
Na, aš irgi jau nežinau kur dėtis dėl tų tinimų- kojos vakarais, o pirštai rytais, kad nei pusryčių pagamint, nei šepečio nulaikyt negaliu.Lioton 1000 didelę pakuotę per keletą savaičių baigiu sunaudoti, nelabai padeda.Šiandien vyras pėdkelnes nupirko už 45lt. porą valandų pavaikščiojau, tai tuo metu lyg geriau, bet kai nusiėmiau vėl skauda vaje vaje.Ryt vaikščiosiu visą dieną su jom, žiūrėsim. nestuke.gif
Atsakyti
As irgi va pradejau tinti nestuke.gif doh.gif ziedas jau guli spinteleje unsure.gif
Atsakyti