Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 22, 22:58)
bent man tai jau tikraij prisegami geriau , ir galva smagu plauti viena nei ten su prisiutais . as prisiutus issiemiau po 3 dienu nesiojimo, neistveriau daugiau.

Pirmos 2-3dienos,kartais ir savaite yra nemaloniausia,gali jaustis tempimas,verzimas,nepatogu miegoti,bet po to praeina,nes plaukas ipranta prie naujos savo padeties.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 04 23, 10:12)
Pirmos 2-3dienos,kartais ir savaite yra nemaloniausia,gali jaustis tempimas,verzimas,nepatogu miegoti,bet po to praeina,nes plaukas ipranta prie naujos savo padeties.

aha , man sake kad praeijs .. bet man negres prisiuvinejo ten , tai jau taip viskas ten tvirtai buvo. to verzimo neiskenciau, maniau toj su visais mano plaukais issiraus. (as seip tikrai kantri viskam ,bet tasyki nieko negalejau galvoti, tik apie kaip skauda visa galva)
ir seip as kitaip daryciau tuos pynimus , man nepatinka kad arti smilkiniu pina , as po to negaliu priekyje susikelti plauku atgal, lb jau gali pasimatyti.
Atsakyti
matai,jos pagal savo sistema daro,ir kasytes kai supina,tai panos vaiksto kaip issisiepusios kokia savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 04 23, 12:32)
matai,jos pagal savo sistema daro,ir kasytes kai supina,tai panos vaiksto kaip issisiepusios kokia savaite  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai pasakyta , niu bet tikrai .
jauciu lietuviskai galvai nepratusiai prie pynimu gal per daug tamprei supina , ju galvoms tai zin , jos ipratusios nuo vaikytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2009 04 22, 15:47)
Tuos prisegemus tepei?

Tepiau, tai jie man atsigavo, nes buvo jau šiuriai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
as irgi esu bandziusi valgomaisiais aliejais tepti bandziau ir alyvuogiu ir linu semenu,bet vis tiek geriausi rezultatai yra nuo plaukams skirtu aliejuku,galiuku serumu,as savo priaugintus plaukus dabar nuo rugsejo men nesioju,t.y. 7men.pastoviai tiesinu,dziovinu,kasos ant nakties nesusipinu,na zodziu pries pora men.galvojau juos pasikeisti,bet panaudojau geras ir nebrangias kirpyklines priemones,tai jau po pirmo plovimo plaukai atsistate,dar juos nesiosiu,jei tik nesugalvosiu spalvos pasikeisti.
Atsakyti
Nusipirkau naujus ilgus 70cm. plaukus, tokie gražūs, švelnūs, dabar jau tikrai geriau prižiūrėsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2009 04 26, 17:47)
Nusipirkau naujus ilgus 70cm. plaukus, tokie gražūs, švelnūs, dabar jau tikrai geriau prižiūrėsiu thumbup.gif

kiek mokejai ? kur pirkai.?
as pagaliau irgi galiu ruostis pirkti, nes pagaliau patenkinta esu spalva plauku savo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 26, 19:43)
kiek mokejai ? kur pirkai.?
as pagaliau irgi galiu  ruostis pirkti, nes  pagaliau patenkinta esu spalva plauku savo. smile.gif

Internete susiradau už 240+10lt. užsiuntimą thumbup.gif Labai pigiai, nes nuėjau į HAIREXPRES parduotuvę, tai tokie370lt. kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2009 04 26, 20:55)
Internete susiradau už 240+10lt. užsiuntimą thumbup.gif Labai pigiai, nes nuėjau į HAIREXPRES parduotuvę, tai tokie370lt. kainuoja.

ir pataikei su spalva? bigsmile.gif
Atsakyti
man padruzke is Kanados atsius prisegamu plauku komplekta thumbup.gif ,pabandysiu ir as prisisegt
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 26, 22:32)
ir pataikei su spalva? bigsmile.gif

Anksčiau buvau pirkusi, tad išsisaugojau pakuotę su numeriais, spalva atitiko idealiai, net prieš saulę neina atskirt, kad plaukai prisegti thumbup.gif
Atsakyti