Gal žinot kokią efektyvią priemonę, kuri atgaivintų pašiurusius prisegamų plaukų galus? Gal kokie aliejai ar serumai ar dar kas nors , nes vien kaukė ir plaukų kremas nebepadeda

kad jau turbut nelabai kas ir bepades

QUOTE(Amelie* @ 2009 04 17, 18:55)
Gal žinot kokią efektyvią priemonę, kuri atgaivintų pašiurusius prisegamų plaukų galus? Gal kokie aliejai ar serumai ar dar kas nors , nes vien kaukė ir plaukų kremas nebepadeda 

Priaugintiems plaukams svarbiausiai reikia aliejuko/serumo,ji reikia tepti ant dregnu plauku,man nerealiai atgaivino teotema produkcija,as nusipirkau sampuna,kauke,aliejuka-seruma,tiesinimo krema ir nenuskalaujama balzama,plaukai atsigavo nerealiai.Nebijok tu plauku ir pratiesinti,nes istiesinti jie visai kitaip atrodo,jeigu yra pasisiause,pasidaro glotnus,o tos teotemos tai parduotuvese nepardavineja,tik kirpyklose,as is savo kosmetologes perku,aliejukas 100ml apie 30lt,sampuno litras 39lt,kaukes 0.5litro-50lt,o visa kita tikrai neatsimenu,bet nera brangu tikrai.
isivesk i googla Teotema,gal daugiau info rasi

Yra nesiojanciu kasdien? Kas kiek laiko tada juos plaunat?
QUOTE(Girmantee @ 2009 04 20, 21:23)
Aš nešioju kasdien, plaunu sulyg savo galvos plovimu, kas antrą, trečią dieną

Vakar ištepiau plaukus alyvuogių aliejum su šaukštu citrinos, pusdienį laikiau ir po plovimo plaukai patapo minkšti kaip kūdikio

as turejau neprisegamus bet prisiuvamus , jau kaip patiko ir plaukams nieko nenutiko

QUOTE(Amelie* @ 2009 04 21, 10:55)
Aš nešioju kasdien, plaunu sulyg savo galvos plovimu, kas antrą, trečią dieną 
Vakar ištepiau plaukus alyvuogių aliejum su šaukštu citrinos, pusdienį laikiau ir po plovimo plaukai patapo minkšti kaip kūdikio

Tuos prisegemus tepei?
QUOTE(agvill @ 2009 04 21, 15:38)
as turejau neprisegamus bet prisiuvamus , jau kaip patiko ir plaukams nieko nenutiko 

o kai atauga kaip? pas mano drauge irgi prisiuti, bet man kazkaip vistiek tas segiojimas atrodo geriau, per puse metu juk paauga normaliai plaukai

Papildyta:
QUOTE(Girmantee @ 2009 04 20, 22:23)
as karta i savaite plaudavau,jei gerai atrodydavo tai irkarta i 2savaites
mano nuomone segiojimasis geriau nei prisiuvimas,ir plaukams nekenkia

QUOTE(linuxox @ 2009 04 22, 20:39)
bent man tai jau tikraij prisegami geriau , ir galva smagu plauti viena nei ten su prisiutais . as prisiutus issiemiau po 3 dienu nesiojimo, neistveriau daugiau.
O i soliariumus einant, geriau issisegti?

QUOTE(Girmantee @ 2009 04 22, 23:27)
as nesisegiojau, juk nieko jiems nenutiks