Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

QUOTE(She_ji @ 2009 04 10, 11:48)
Sveikos, merginos. Noreciau jusu paklausti ar BalticHair parduotuveje buna 70 cm ilgio prisegamu plauku? 4u.gif Nes dabar turiu 45 cm tai per trumpi. smile.gif

Pasiskambink ir pasiklausk,nors kai as kazkada teiravausi tai man pasake kad viska ko klausiau turi,bet nuvaziavusi pasibaisejau,plauku kokybe tragiska,kazkokios pakulos,ir dar virs 500lt kainuoja,spalvos irgi neina suprasti,nes kas antras plaukas juodas,o butent tos kurios klausiau net neturejo,paskui pardaveja pasake kad galiu nusisviesinti juos iki reikiamos spalvos,tai galvojau tuo metu kad sprogsiu is piktumo,nes tokias pakulas pasviesinus-tai isviso gautusi veltinis,turiu klijente kuri taip irgi paklausiusi pardavejos patarimo pasisviesino,ji pas mane klijente yra jau apie metus,dar nekeitem jai plauku nes atrodo labai graziai,o is tu prisegamu nusviesintu plauku tai vis pasijuokiam,kad ju net nauju nejo nesioti.
Atsakyti
Na va nusipirkau as tresus, nu tiesiog super, buvau giminiu baliuje, tai net niekas neitare kad ne mano, spalva idealiai atitinka thumbup.gif o ir stipriai laikosi, net miegojau biggrin.gif
Tik norejau paklaust, jei tarkim, as juoseginesius kasdienai, kas kiek laiko plauti reiktu?
Atsakyti
Kai pati matysi kad to reikia,labai dziaugiuosi kad viskas taip gerai tau gavosi thumbup.gif
Atsakyti
mb labai priesinasi, kai prakalbu, kad nusipirksiu sinjona unsure.gif nesuprantu kas cia jam darosi doh.gif bet jauciu, kad vistiek nusipirksiu cool.gif
o kaip jusiskiai ziuri i prisegamus plaukucius???
gal galit duot patarimu, kaip atskirti kur geras sinjonas, o kur nelabai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 04 12, 20:15)
mb labai priesinasi, kai prakalbu, kad nusipirksiu sinjona  unsure.gif  nesuprantu kas cia jam darosi doh.gif  bet jauciu, kad vistiek nusipirksiu cool.gif
gal galit duot patarimu, kaip atskirti kur geras sinjonas, o kur nelabai... ax.gif

Net nepastebejo, arba nieko nesako, ir siaip seniai besimatem, o dar ne kartu gyvenimam, tai gal mano kad kasas atsiauginau, nes nemanau kad ka jis ten labai ismano tokiuose dalykuose .. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 04 12, 19:15)
mb labai priesinasi, kai prakalbu, kad nusipirksiu sinjona  unsure.gif  nesuprantu kas cia jam darosi doh.gif  bet jauciu, kad vistiek nusipirksiu cool.gif

man visad sake kam tau tos nesamones juk ir taip grazu smile.gif ir juokdavosi is to segiojimo, bet jau iprato nebekreipia demesio, o taip vis pajuokaudavo, kad va vel susidelios savo visus plaukus ant spinteles ir eis miegot biggrin.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 04 12, 19:15)

sinjonai dazniausiai buna sintetiniai,geriausiai butu naturaliu plauku,bet dar ir tu naturaliu plauku visokiu buna,o atskirti geros kokybes plauka,gali tik igudusi akis,kai kurios merginos net sintetiniu nuo naturaliu neatskiria,tai cia dar ir nuo pacio zmogaus priklauso,patarimu kazkokiu negaleciau duoti.As savo klijentems duodu paciupineti keliu rusiu plaukus,vienus labai prastus,po to geresnius,ir jau tuos kuriuos priauginu,tai visoms ir tie pirmieji labai grazus ir svelnus atrodo,bet paciupinejusios geresnius plaukus is karto pamato skirtuma.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 04 13, 16:35)
sinjonai dazniausiai buna sintetiniai,geriausiai butu naturaliu plauku,bet dar ir tu naturaliu plauku visokiu buna,o atskirti geros kokybes plauka,gali tik igudusi  akis,kai kurios merginos net sintetiniu nuo naturaliu neatskiria,tai cia dar ir nuo pacio zmogaus priklauso,patarimu kazkokiu negaleciau duoti.As savo klijentems duodu paciupineti keliu rusiu plaukus,vienus labai prastus,po to geresnius,ir jau tuos kuriuos priauginu,tai visoms ir tie pirmieji labai grazus ir svelnus atrodo,bet paciupinejusios geresnius plaukus is karto pamato skirtuma.

keista jei sintetiniu nuo naturaliu neskiria, nes man tai jie labai jau skiriasi doh.gif iskarto matosi sintetiniai blizga visai kitaip ir siaip matosi
Atsakyti
QUOTE(chamka @ 2009 04 14, 20:42)
keista jei sintetiniu nuo naturaliu neskiria, nes man tai jie labai jau skiriasi doh.gif iskarto matosi sintetiniai blizga visai kitaip ir siaip  matosi

man tai irgi matosi,net ciupineti nereikia,o kitoms ir paciupinejus nera jokio skirtumo,ir tie ir tie svelnus doh.gif visokiu juk zmoniu buna ir visokiu reikia.Be to sintetinius labai lengva dar atskirti,tereikia su garbanojimo znyplemis pasukti mirksiukas.gif viskas labai greitai pasidarytu aisku.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 04 15, 21:37)
man tai irgi matosi,net ciupineti nereikia,o kitoms ir paciupinejus nera jokio skirtumo,ir tie ir tie svelnus  doh.gif visokiu juk zmoniu buna ir visokiu reikia.Be to sintetinius labai lengva dar atskirti,tereikia su garbanojimo znyplemis pasukti  mirksiukas.gif  viskas labai greitai pasidarytu aisku.

tai jo as kai turejau sintetinius nei vienas vaikinas nepastebedavo doh.gif lotuliukas.gif o man taip matesi , kad nesiot negalejau ir iskart nusipirkau naturalius biggrin.gif
Atsakyti
kad tik neliktu ryzumo nuimant juoda spalva smile.gif
Atsakyti
Taip aš savo tresus ir sugadinau, norėjau nuimt spalvą, šviesinau, paskui perdažiau į savo plaukų spalvą, atrodė, kad pavyko, bet po mėnesio plaukai nušiuro ir į pakulas pavirto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 spalio 2009 - 21:24