QUOTE(mazullka @ 2008 12 19, 11:01)
sveikos merginos

! as taip pat planuoju pirkt prisegamus plakus, tik va taip pat kazkaip baisoka atrodo man prisisgsiu,nelaikys...bet va vln akropoly konsultavausi mergina sake, as prisisegu ir miegu,plaunu,garbanoju,lyginu,i pirti,zodziu viska jinai su tais plaukais daro ir nieko neiskrenta...susigundziau ir as galvoju juk geriau nei prisiaugint ir plaukam nekenkia...

vat idomu kaip ten su tuo dazymu?

kaip juos dazyt?kartu su savo plaukais ar kaip?
Papildyta:
oj va dar pamirsau paklaust , o kiek sumokat kirpykloj kai prisega...?
mm. niu as tai kirpykloje niekad nesisegiau, paprasyk geriau drauges /draugo iseks .

man pirma syki draugas sekdavo, po, to pati pamatysi ir pajusi kur reikia segtis .

nors as niekada nebandziau segtis tu kur jau su segtukais, kazkaip man atrodo jie "per dideli". as pirkau tresus ir pati susikarpiau, ir prisiuvau segtukus, as taip pasidariau, kad prisisegus plaukus, nesiojau arklio uodega .

aukstai sukelta , ir dar eglute man plaukus supindavo, jokio segtuko nesimate .

aisq juostas ne visas segdavau tada.
o dazyti as nsn daziau savo senus sviesius tresus, mm. nzn , nepatiko itin, man , kadangi jame kazkokiu sviesiu plauku buvo, kuriu dazai nenueme.
as tai tiesiog pasiimu, juos ant folijos ir dazau ..

) susuku paskui juos ir viskas .

man atrodo geriau iskart spalva pritaikyti prie savuju , as anuos bandysiu dar syki perdazyti, bet nzn ar nuims,.