Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

sveikos merginos smile.gif ! as taip pat planuoju pirkt prisegamus plakus, tik va taip pat kazkaip baisoka atrodo man prisisgsiu,nelaikys...bet va vln akropoly konsultavausi mergina sake, as prisisegu ir miegu,plaunu,garbanoju,lyginu,i pirti,zodziu viska jinai su tais plaukais daro ir nieko neiskrenta...susigundziau ir as galvoju juk geriau nei prisiaugint ir plaukam nekenkia... 4u.gif ax.gif vat idomu kaip ten su tuo dazymu? g.gif kaip juos dazyt?kartu su savo plaukais ar kaip? schmoll.gif
Papildyta:
oj va dar pamirsau paklaust , o kiek sumokat kirpykloj kai prisega...?
Atsakyti
QUOTE(mazullka @ 2008 12 19, 11:01)
sveikos merginos smile.gif ! as taip pat planuoju pirkt prisegamus plakus, tik va taip pat kazkaip baisoka atrodo man prisisgsiu,nelaikys...bet va vln akropoly konsultavausi mergina sake, as prisisegu ir miegu,plaunu,garbanoju,lyginu,i pirti,zodziu viska jinai su tais plaukais daro ir nieko neiskrenta...susigundziau ir as galvoju juk geriau nei prisiaugint ir plaukam nekenkia... 4u.gif  ax.gif vat idomu kaip ten su tuo dazymu? g.gif kaip juos dazyt?kartu su savo plaukais ar kaip? schmoll.gif
Papildyta:
oj va dar pamirsau paklaust , o kiek sumokat kirpykloj kai prisega...?

mm. niu as tai kirpykloje niekad nesisegiau, paprasyk geriau drauges /draugo iseks .smile.gif man pirma syki draugas sekdavo, po, to pati pamatysi ir pajusi kur reikia segtis .smile.gif
nors as niekada nebandziau segtis tu kur jau su segtukais, kazkaip man atrodo jie "per dideli". as pirkau tresus ir pati susikarpiau, ir prisiuvau segtukus, as taip pasidariau, kad prisisegus plaukus, nesiojau arklio uodega .smile.gif aukstai sukelta , ir dar eglute man plaukus supindavo, jokio segtuko nesimate .smile.gif aisq juostas ne visas segdavau tada.
o dazyti as nsn daziau savo senus sviesius tresus, mm. nzn , nepatiko itin, man , kadangi jame kazkokiu sviesiu plauku buvo, kuriu dazai nenueme. g.gif
as tai tiesiog pasiimu, juos ant folijos ir dazau ..smile.gif) susuku paskui juos ir viskas .smile.gif
man atrodo geriau iskart spalva pritaikyti prie savuju , as anuos bandysiu dar syki perdazyti, bet nzn ar nuims,.
Atsakyti
as irgi juos pagaliau nusipirkau thumbup.gif
man pavele papurske su laku ir isege tai tris dienas laike thumbup.gif
gaila pati to sau jauciu nesugebesiu padaryti g.gif
Atsakyti
As tai turiu issisegt, negaleiau trieju dienu is eiles ju nesiot doh.gif nes toki sunkuma galvoj jauciu schmoll.gif siaip irgi ne per seniausiai nusipirkau, tai gal dar priprasiu mirksiukas.gif
Atsakyti
joa,tai as taip ir darysiu,pasidazysiu,po to parinksiu spalva... ax.gif bet va kaip po keliu menesiu idomu bus... g.gif na ziuresim, nes tikrai apsisprendziau juos pirkt... clap.gif na neabejoju kad ismoksiu prisisegti, taciau pirmu laiku, tai manau tikrai pagalbos reiks...tai idomu kiek kainuoja kirpykloj tik prisegt? g.gif siaip del idomumo klausiu, jei nebrangiai tai kodel gi ir ne... rolleyes.gif
gal kas nuotraukyciu turit imest su prisegtais plaukais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazullka @ 2008 12 20, 17:16)
joa,tai as taip ir darysiu,pasidazysiu,po to parinksiu spalva... ax.gif bet va kaip po keliu menesiu idomu bus... g.gif na ziuresim, nes tikrai apsisprendziau juos pirkt... clap.gif na neabejoju kad ismoksiu prisisegti, taciau pirmu laiku, tai manau tikrai pagalbos reiks...tai idomu kiek kainuoja kirpykloj tik prisegt? g.gif siaip del idomumo klausiu, jei nebrangiai tai kodel gi ir ne... rolleyes.gif
gal kas nuotraukyciu turit imest su prisegtais plaukais blush2.gif

aha , idomu.. kiek gali kainuoti. g.gif
user posted image

va , tik cia ne visi aisku plaukai, nugaroje pagrindas likes ..
Atsakyti
0kristut0 kaip atsipalaidavus sėdi hihihi.gif hihihi.gif
ar čia naturalūs plaukai?lb blizga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 20, 19:34)
0kristut0 kaip atsipalaidavus sėdi  hihihi.gif  hihihi.gif
ar čia naturalūs plaukai?lb blizga g.gif

niu cia guliu as , tv ziurau, ne spec foto daryta.
juk cia tema prisegami plaukai.smile.gif)tai kaip galvoji, kokie ten plaukai blizga .? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2008 12 21, 12:41)
niu cia  guliu as , tv ziurau, ne spec foto daryta.
juk cia tema prisegami plaukai.smile.gif)tai kaip galvoji, kokie ten plaukai blizga .? biggrin.gif

nu as ne visiška blondinė biggrin.gif
Sintetiniai plaukai lb blizga.todėl ir klausiu ar čia naturalus.T.y tresai sintetiniai ar naturaliu plauku tresai.nežinau kaip aiškiau čia parašyti biggrin.gif
Atsakyti
kiek visko praziopsojau verysad.gif mergaites jus nebijokite del nemokejimo isisegti,visos kurios turi rankas gali tai padaryti,nesibaiminkite del tokiu paprastu dalyku,cia juk ne raketu mokslas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 21, 21:50)
nu as ne visiška blondinė  biggrin.gif
Sintetiniai plaukai lb blizga.todėl ir klausiu ar čia naturalus.T.y tresai sintetiniai ar naturaliu plauku tresai.nežinau kaip aiškiau čia parašyti biggrin.gif

aa tada persiprasau, blogai supratau. doh.gif

naturalus ten .smile.gif seip realei bent man atrodo taip neblizgejo, ce fotkei taip isejo, kad blizga ..:)aisq turejo zvilgesio siek tiek,
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 12 22, 09:14)
kiek visko praziopsojau verysad.gif  mergaites jus nebijokite del nemokejimo isisegti,visos kurios turi rankas gali tai padaryti,nesibaiminkite del tokiu paprastu dalyku,cia juk ne raketu mokslas mirksiukas.gif

ka pražiopsojote g.gif
man kažkaip segtukai matosi per plaukus ir nesigauna stipriai susegt doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 spalio 2009 - 20:41