QUOTE(linuxox @ 2008 12 30, 16:42)

kaip suprast?gal tau tik taip atrodo kad jie sintetiniai,nes nebuna 90%sintetikos ir 10%naturaliu,nors viena tokia veikeja,mane pries daugeli metu buvo isdurusi,ir priaugino neva 70% naturalius maisytus su 30% sintetikos,dar pinigeliu nemazai nuskyne apie 800lt man kainavo viskas su kapsulemis ir arbatpinigiais,uz 80 sruogeliu:oh
Siaip zinok tu naturaliu buna dar blogesnes kokybes nei sintetiniai,Plauku yra keliu rusiu,skirtu europieciams,indems ir afro,net ir 100% naturalus plaukai kartais atrodo tragiskai...ypac jei jie nera skirti europieciams
aš turiu naturalius tikrai labai geros kokybės,pirkau pas viena forumiete ir esu čiupinėjusi sintetitius tai tikrai galiu galva guldyt ,kad man ikišo sintetinius

dukrai lele padovanojau su ilgais plaukais tai skiriasi tik tuok,kad leles plaukai trumpesni

,o tuos kuriuos gavau bjauru net liesti.plius galai susivele,nors atrodo jie nauji...bet ka noret kiek mokejau tokius ir gavau

siuntė iš didziosios britanijos.su jusu istorija tai bjauru,kad yra tokiu karviu atsiprasant juo labiau,kad nemazi pinigai mokami uz toki dalyka
QUOTE(ingkariuke @ 2008 12 30, 16:48)
Nu nu nu ,jei rasai ,kad spalva ne ta gavai ,tai turi teise keisti...Ir jei turejo but 100 % naturalus, o cia-sintetiniai ,turi daryt kazka! Juk garantija turi but

.
Ir nesinervink,o kovok!!
ačiū labai už palaikyma.spalva tikrai ne tokia.siandien simta kartu ziurejau ir lyginau spalva kuria uzsakiau ir kuria gavau.as esu baltaplauke/t.y mano plauku spalva be jokio geltonumo/tai ir uzsakiau baltus ir plius ta pana man juos pasiule ,nes siunciau jai savo plauku foto.garbanu storis man atitiko,bet spalva ir kokybe
dabar nervuojuosi,nes jai rasau meilu,o man kazkokie stebuklai vyksta raso,kad laiskas neissisiuncia.tam puslapyje neraso kaip daromas yra grazinimas

o grazinti galima per 10dienu.tai kaip supratau nuo atsiemimo dienos...ar nuo gavimo?anspaudas uzdetas 27dienos,bet as gavau tik 29d