Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 22, 18:53)
ka pražiopsojote g.gif
man kažkaip segtukai matosi per plaukus ir nesigauna stipriai susegt doh.gif

foto praziopsojau,dabar rodo tik kad buvo ikeltas kazkoks paveikslelis,o jo pamatyti negaliu verysad.gif
jei matosi saguciai sek juosta zemiau siek tiek ir gali pavelti virsugalvi,tik ne kaip 60-ais musu mamos veldavo lotuliukas.gif o vos vos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 spalio 2009 - 20:41
QUOTE(linuxox @ 2008 12 23, 09:31)
foto praziopsojau,dabar rodo tik kad buvo ikeltas kazkoks paveikslelis,o jo pamatyti negaliu verysad.gif
jei matosi saguciai sek juosta zemiau siek tiek ir gali pavelti virsugalvi,tik ne kaip 60-ais musu mamos veldavo lotuliukas.gif o vos vos mirksiukas.gif

arba as siulyciau susitrumpinti ta juosta gal.. g.gif as tai lb trumpas segdavausi, pasidariau pgl savo galva...niu bet cia as taip dariau..
Atsakyti
labuciukas visom su sventem newyear.gif wink_3.gif santa2.gif
na va kaip zadejau taip ir padariau, nusipirkau, viskas ok,is pradziu uzsege ten man paneles taciau kazkaip as pati po to persisegiau, patogiau ir stipriau, db visai jau pripratau thumbup.gif liuks , man patinka,grazu thumb_yello.gif bet va kazko bishki stringa vienas dalykas, as db pasikirau ir sonuose gaunas laiptukai,tai kaip prisisegu eina laiptukai ir paskui tiesiai viskas krenta....gal pas kirpeja paprasyt kad graziai pakirptu...?kaip manot? g.gif na ir dar galetu truputuka trumpesni blush2.gif
na bet siaip tai fajna,lb grazu yahoo.gif jaunesne atrodau:angel: zodziu likau lb patenkinta ir dziaugiuosi kad neprisiauginejau..... assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
o kaip manote, kur geresni plaukuciai,bazeje ar hairexpress? kalbu apie prisegamus,tiesius. 4u.gif
Atsakyti
ir ten ir ten vienodi,is ten pat perka ta pati firma mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as nupirkau prisegamus plaukucius Gariunuose, sintetiniai, bet atrodo labai gerai. Galima buvo pasirinkti tarp kainu 80 Lt ir 120 Lt. Paciai graziai prisegti nelabai pavyksta, ir nukrenta .... gal del to, kad ju labai daug ir as noriu visus ir prisegti lotuliukas.gif Bandysiu naciosa padaryti prie segtuku, gal pavyks. .. wub.gif
Atsakyti
Gavau aš tuos plaukucius kuriuos uzsisakiau verysad.gif katastrofa kazkokia mergaites verysad.gif spalva ne ta gavau,plius suveltus ir plius 90proc sintetinius nors sake 100proc naturalus plaukai verysad.gif neisivaizduojat kaip susinervinau verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Perskaiciau tema ir as susigundziau prisegamu plauku thumbup.gif Merginos gal kuri foto galetumete ideti, kad matytusi kaip atrodo su tais prisegamais plaukais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmia @ 2008 12 30, 12:55)
Perskaiciau tema ir as susigundziau prisegamu  plauku thumbup.gif  Merginos gal kuri foto galetumete ideti, kad matytusi kaip atrodo su tais prisegamais plaukais?  blush2.gif

iveskit i google prisegami plaukai arba tresai ir ten ismeta nuotrauku su plaukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 30, 13:49)
Gavau aš tuos plaukucius kuriuos uzsisakiau  verysad.gif katastrofa kazkokia mergaites  verysad.gif  spalva ne ta gavau,plius suveltus ir plius 90proc sintetinius nors sake 100proc naturalus plaukai  verysad.gif neisivaizduojat kaip susinervinau  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

blink.gif kaip suprast?gal tau tik taip atrodo kad jie sintetiniai,nes nebuna 90%sintetikos ir 10%naturaliu,nors viena tokia veikeja,mane pries daugeli metu buvo isdurusi,ir priaugino neva 70% naturalius maisytus su 30% sintetikos,dar pinigeliu nemazai nuskyne apie 800lt man kainavo viskas su kapsulemis ir arbatpinigiais,uz 80 sruogeliu:oh
Siaip zinok tu naturaliu buna dar blogesnes kokybes nei sintetiniai,Plauku yra keliu rusiu,skirtu europieciams,indems ir afro,net ir 100% naturalus plaukai kartais atrodo tragiskai...ypac jei jie nera skirti europieciams
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 30, 13:49)
Gavau aš tuos plaukucius kuriuos uzsisakiau  verysad.gif katastrofa kazkokia mergaites  verysad.gif  spalva ne ta gavau,plius suveltus ir plius 90proc sintetinius nors sake 100proc naturalus plaukai  verysad.gif neisivaizduojat kaip susinervinau  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nu nu nu ,jei rasai ,kad spalva ne ta gavai ,tai turi teise keisti...Ir jei turejo but 100 % naturalus, o cia-sintetiniai ,turi daryt kazka! Juk garantija turi but verysad.gif .
Ir nesinervink,o kovok!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 12 30, 16:42)
blink.gif kaip suprast?gal tau tik taip atrodo kad jie sintetiniai,nes nebuna 90%sintetikos ir 10%naturaliu,nors viena tokia veikeja,mane pries daugeli metu buvo isdurusi,ir priaugino neva 70% naturalius maisytus su 30% sintetikos,dar pinigeliu nemazai nuskyne apie 800lt man kainavo viskas su kapsulemis ir arbatpinigiais,uz 80 sruogeliu:oh
Siaip zinok tu naturaliu buna dar blogesnes kokybes nei sintetiniai,Plauku yra keliu rusiu,skirtu europieciams,indems ir afro,net ir 100% naturalus plaukai kartais atrodo tragiskai...ypac jei jie nera skirti europieciams

aš turiu naturalius tikrai labai geros kokybės,pirkau pas viena forumiete ir esu čiupinėjusi sintetitius tai tikrai galiu galva guldyt ,kad man ikišo sintetinius doh.gif dukrai lele padovanojau su ilgais plaukais tai skiriasi tik tuok,kad leles plaukai trumpesni biggrin.gif doh.gif ,o tuos kuriuos gavau bjauru net liesti.plius galai susivele,nors atrodo jie nauji...bet ka noret kiek mokejau tokius ir gavau doh.gif siuntė iš didziosios britanijos.su jusu istorija tai bjauru,kad yra tokiu karviu atsiprasant juo labiau,kad nemazi pinigai mokami uz toki dalyka

QUOTE(ingkariuke @ 2008 12 30, 16:48)
Nu nu nu ,jei rasai ,kad spalva ne ta gavai ,tai turi teise keisti...Ir jei turejo but 100 % naturalus, o cia-sintetiniai ,turi daryt kazka! Juk garantija turi but verysad.gif .
Ir nesinervink,o kovok!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū labai už palaikyma.spalva tikrai ne tokia.siandien simta kartu ziurejau ir lyginau spalva kuria uzsakiau ir kuria gavau.as esu baltaplauke/t.y mano plauku spalva be jokio geltonumo/tai ir uzsakiau baltus ir plius ta pana man juos pasiule ,nes siunciau jai savo plauku foto.garbanu storis man atitiko,bet spalva ir kokybe blink.gif blink.gif
dabar nervuojuosi,nes jai rasau meilu,o man kazkokie stebuklai vyksta raso,kad laiskas neissisiuncia.tam puslapyje neraso kaip daromas yra grazinimas g.gif o grazinti galima per 10dienu.tai kaip supratau nuo atsiemimo dienos...ar nuo gavimo?anspaudas uzdetas 27dienos,bet as gavau tik 29d g.gif
Atsakyti