Uzsukau pas jus pagalbos
Sveikutes,
Uzsukau pas jus pagalbos
Nusprendziau ir as pabandyt pleistra,nes tableciu gert negaliu.Taigi,pirma menesiniu diena usiklijavau as ta pleistra,bet po keliu dienu pradejau blogai jaustis,o ir kraujavau labai stipriai,tai nusprendziau nusiplest ta pleistra ir sulaukus kitu menesiniu detis spirale.Bet va jau dvi savaites,kaip nesustoju kraujuot
Ar galejo cia nusiplesus pleistra prasidet kitos menesines is karto?
Nieko nebesuprantu,dar taip nebuvo mano gyvenime... Jau neramu darosi,o i LT grysiu tik kita savaite
Uzsukau pas jus pagalbos
QUOTE(Juliuxs @ 2008 08 22, 15:16)
Sveikutes,
Uzsukau pas jus pagalbos
Nusprendziau ir as pabandyt pleistra,nes tableciu gert negaliu.Taigi,pirma menesiniu diena usiklijavau as ta pleistra,bet po keliu dienu pradejau blogai jaustis,o ir kraujavau labai stipriai,tai nusprendziau nusiplest ta pleistra ir sulaukus kitu menesiniu detis spirale.Bet va jau dvi savaites,kaip nesustoju kraujuot
Ar galejo cia nusiplesus pleistra prasidet kitos menesines is karto?
Nieko nebesuprantu,dar taip nebuvo mano gyvenime... Jau neramu darosi,o i LT grysiu tik kita savaite 
Uzsukau pas jus pagalbos
Nuluptas pleistras iššaukia menstruacijas
QUOTE(Carevna @ 2008 08 22, 15:24)
Pritariu, kad galejo taip but
Aš ir manau, jog reiktų kreiptis į gydytojus 
o aš šiandien nusilupau Kp ir laukiu žinių...........
o aš šiandien nusilupau Kp ir laukiu žinių...........
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 08 23, 15:39)
Greiciau jau ateitu tos naujienos
manau ir ateis, kazkaip pati pasitikiu KP todel nemanau kad jis galejo pavest
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 08 20, 14:12)
Pritariu- man buvo tas pats. Aš pasidariau Nt. Kolkas neigiamas, bet apsiraminsiu, kai sulauksiu mmm. Bet vistiek kažkokia nesąmonė, kad jis taip lengvai atlipo
Kame čia problema buvo nesupratau 
Na ka galiu pasakyti, as ji naudojau pora metu ir lyg viskas tvarkoje buvo, tik pirma menesiuka visa po truputeli tepliojo, bet niekis o veliau buvo viskas super, nei atlipo nei ka . Ir deginausi ir soliairume, ir pirtyje, tik gal nevisoms tinka, buna kaip ir su tabletem, as tai klijavau visada ant rankos man tai buvo pataogiausia.
Aciu mergaites uz atsakymus,biski apsiraminau
Susileidau vit C,kaip ir nebekraujuoju daugiau...Pas daktara galeciau nueit,bet zinau,kad jis nieko gero nepasakys,duos siuntima i ligonine,o kol ateis laikas ten vaziuot,jau busiu LT.Tai jau dabar ir palauksiu kol grysiu i tevyne
Nesekasi man su ta kontracepcija kazkaip tai paskutiniu laiku
QUOTE(Juliuxs @ 2008 08 23, 23:22)
Aciu mergaites uz atsakymus,biski apsiraminau
Susileidau vit C,kaip ir nebekraujuoju daugiau...Pas daktara galeciau nueit,bet zinau,kad jis nieko gero nepasakys,duos siuntima i ligonine,o kol ateis laikas ten vaziuot,jau busiu LT.Tai jau dabar ir palauksiu kol grysiu i tevyne
Nesekasi man su ta kontracepcija kazkaip tai paskutiniu laiku 
Kiekvienas organizmas i kontraceptikus reaguoja skirtingai
Pilnai pritariu Kliuxei
na bet pasitaiko isimciu
pvz. as savo nuoziura pasirinkau kontraceptikus t.y. KP ir man jis tinka, tinka, tinka
ir netgi menesiniu skausmus teko pamirsti, o tai laaaaaabai gerai
tik va pasimeciau.... man pleistro vidury susidare raukslyte kuri susiklijavo. na gavos toks mazas kalniukas
visa kita prilipe stipriai
tai va, kazi nepakenks ta rauksle saugumui...
QUOTE(tanzania @ 2008 08 24, 20:21)
Pilnai pritariu Kliuxei
na bet pasitaiko isimciu
pvz. as savo nuoziura pasirinkau kontraceptikus t.y. KP ir man jis tinka, tinka, tinka
ir netgi menesiniu skausmus teko pamirsti, o tai laaaaaabai gerai
tik va pasimeciau.... man pleistro vidury susidare raukslyte kuri susiklijavo. na gavos toks mazas kalniukas
visa kita prilipe stipriai
tai va, kazi nepakenks ta rauksle saugumui... 
Nepakenks
QUOTE(Kliuxė @ 2008 08 24, 21:27)
Nepakenks
pas mane buna retai kada tu raukslyciu nebuna
o isduosiu paslapti as ir pati pasirinkau KP panaudojau menesiuka, pabandziau, o tada sugalvojai eit pas daktaru konsultaciju ir receptuko. Jis pasake jei tau tiko gali naudot, padare tyrimus ir israse receptuka
kolkas pleistru dziaugiuos ir negalvoju jo keist 
jo:) man jis irgi super
QUOTE(Kliuxė @ 2008 08 24, 08:23)
Kiekvienas organizmas i kontraceptikus reaguoja skirtingai
vienom daugiau reikia laiko, kad priprastu ir pasireiskia daugiau salutiniu poveikiu. Gal tau KP per stiprus, nes man kaip daktaras sake, kai paklausiau kuo jis skiriasi nuo tableciu sake tas pats kaip isgert 5 tabletes citramono vietoj vienos
geriausia pasitart su savo daktaru pries renkantis kontracecijos priemone 
Tai kad daktare ir paskyre man KP