Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Kliuxė @ 2008 08 17, 18:29)
o gal labai suprakaitavai ir jis suslapes atsilupo lengvai g.gif  nes man irgi niekada taip nebuvo nors nuo rankos lengviau nulupu nei nuo pilvuko apacios g.gif

Nežinau, bet viskas įvyko per šitus nenormalius karščius, su baime laukiu rytojaus- skambinsiu gynei verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 08 18, 08:53)
Lauksim naujienų  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Geros naujienos- tai kai nestuke.gif ?
Skambinau šiandien tai liepė nusiklijuoti pleistrą šeštadienį ir laukti mmm. Bet kas įdomiausia internete skaičiau, jog jei jis būna nepakankamai prigludęs- tai pastojimas galimas. Žodžiu stresuoju. Gal ketvirtadienį testuką pasidarysiu- gal bus ramiau- arba ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 08 18, 11:41)
Geros naujienos- tai kai nestuke.gif ?
Skambinau šiandien tai liepė nusiklijuoti pleistrą šeštadienį ir laukti mmm. Bet kas įdomiausia internete skaičiau, jog jei jis būna nepakankamai prigludęs- tai pastojimas galimas. Žodžiu stresuoju. Gal ketvirtadienį testuką pasidarysiu- gal bus ramiau- arba ne verysad.gif

Nu kam kokios naujienos geros tai nežinau, aš sakiau, kad naujienų lauksiu, ta prasme kad arba į vieną pusę arba į kitą o kada jos jau geros tai nežinau g.gif g.gif tiesiog pasekmės pleistro atšokinėjimo rūpi mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
norejau paklausti naudojanciu KP ar kas pastebejo lytinio potraukio sumazejima? nes kai vartojau KT tai ziauriau pasijaute verysad.gif
Atsakyti
viskas bus gerai, nesinervink.jei jį ir atplėšė, tai nesiskaito, kad jis neveikė, o jei ir kelias val negavai hormonų (juk 3 pleistras, ne pirmas), nemanau, kad iškart pastojai. o jei ir pastojai, vadinasi taip reikėjo (čia nuotaikai pakelti 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(MerGele^ @ 2008 08 18, 14:35)
norejau paklausti naudojanciu KP ar kas pastebejo lytinio potraukio sumazejima? nes kai vartojau KT tai ziauriau pasijaute verysad.gif

Pas mane yra potraukio sumažėjimas bet tikrai ne dėl KP, o dėl kitų vaistų mirksiukas.gif kurie turi tokį poveikį, kol negėriau jų viskas buvo čiki piki mirksiukas.gif

QUOTE(Giedre.vs @ 2008 08 18, 14:39)
Kad tu žinotum, kaip aš nervinuosi...................Pasakiau Sb, bet jis kažkaip normaliai sureagavo, o man paranoja. Palaikykit mane morališkai..........O tau taip niekada nebuvo, kad pleistras taip lengvai atliptų? g.gif Aš jau vieną kartą pastojau su kontraceptikais, niu daugiau kolkas nenoriu............3 metus kokius blink.gif

Aha vieną kart nusisvilini ir paskui biškį kas ir paranoja užpuola lotuliukas.gif man tas pats, trydalioju vos ne kiekvieną kartą kai pleistrą keičiu doh.gif doh.gif Man jis niekad normaliai neatlimpa, o dabar pirmas kartais kai su trauzais vos nenutraukiau, bet šiandien jau normaliai laikosi matyt apsitrynė tas lipnus kraštas g.gif g.gif

QUOTE(Giedre.vs @ 2008 08 18, 15:05)
lotuliukas.gif ačiū - paguodei, mano brangusis irgi pasakė- vis tiek norėjom 3 vaikų, tai va jei bus- tai gerai. (Niu jam gal ir gerai, bet man nelabai lotuliukas.gif )

Va va aš jau ir labai norėjau, ir norėjau, ir nežinojau ar noriu, paskui vėl norėjau, dabar jau biškiį nenoriu nes planuojam kitos vasaros atostogas užsienyje tai sakau gal ten gamint smagiau bus hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 08 18, 15:43)
Pas mane yra potraukio sumažėjimas bet tikrai ne dėl KP, o dėl kitų vaistų  mirksiukas.gif kurie turi tokį poveikį, kol negėriau jų viskas buvo čiki piki  mirksiukas.gif
Aha vieną kart nusisvilini ir paskui biškį kas ir paranoja užpuola  lotuliukas.gif man tas pats, trydalioju vos ne kiekvieną kartą kai pleistrą keičiu  doh.gif  doh.gif Man jis niekad normaliai neatlimpa, o dabar pirmas kartais kai su trauzais vos nenutraukiau, bet šiandien jau normaliai laikosi matyt apsitrynė tas lipnus kraštas  g.gif  g.gif
Va va aš jau ir labai norėjau, ir norėjau, ir nežinojau ar noriu, paskui vėl norėjau, dabar jau biškiį nenoriu nes planuojam kitos vasaros atostogas užsienyje tai sakau gal ten gamint smagiau bus  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Aš tai pastojau su antru po atostogų Tunise. Kažkaip matyt poilsis ir atsipalaidavimas daro savo, nes iki to- niekaip, o dabar baisiausia- kad mažoji vaikšto tik pasieniais, o į 5 a. pastoviai tuos 13 kg nešioju (po 3 kart per dieną + vežimas), tai kaip nelabai įsivaizduoju nestuke.gif tokios sąlygom g.gif
Atsakyti
sveikos ax.gif na as sitam forume ir KP naudojime esu naujoke. naudoju tik 3men., o trecio menesio trecia savaitele nukrito man pleistriukas po maudyniu su vaiinu vonioje doh.gif g.gif turejau keisti si treciadieni, bet nukrito sestadieni tai nusprendziau, kad neklijuosiu naujo ir lauksiu menesiniu. aisku keiciu ir diena (dabar bus ta kur nukrito pleistras)dabar jau ketvirta diena bet taip ir nesulaukiu... truputi neramu ax.gif gal galetukuri ka is savo patirties pasakyt? gal nusiraminsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2008 08 19, 15:48)
sveikos  ax.gif  na as sitam forume ir KP naudojime esu naujoke. naudoju tik 3men., o trecio menesio trecia savaitele nukrito man pleistriukas po maudyniu su vaiinu vonioje  doh.gif  g.gif  turejau keisti si treciadieni, bet nukrito sestadieni tai nusprendziau, kad neklijuosiu naujo ir lauksiu menesiniu. aisku keiciu ir diena (dabar bus ta kur nukrito pleistras)dabar jau ketvirta diena bet taip ir nesulaukiu... truputi neramu  ax.gif  gal galetukuri ka is savo patirties pasakyt? gal nusiraminsiu  verysad.gif

siaip pati esu anksciau nulupusi beveik visa savaite, bet mm atejo po dienos. Tik ta kita savaite prastokai jauciaus kuria turejo but tikros mm, bet siaip viskas gerai buvo. O kaip pas tave kaip normaliai nulupi pleistra po keliu dienu ateina mm? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tanzania @ 2008 08 19, 15:48)
sveikos  ax.gif  na as sitam forume ir KP naudojime esu naujoke. naudoju tik 3men., o trecio menesio trecia savaitele nukrito man pleistriukas po maudyniu su vaiinu vonioje  doh.gif  g.gif  turejau keisti si treciadieni, bet nukrito sestadieni tai nusprendziau, kad neklijuosiu naujo ir lauksiu menesiniu. aisku keiciu ir diena (dabar bus ta kur nukrito pleistras)dabar jau ketvirta diena bet taip ir nesulaukiu... truputi neramu  ax.gif  gal galetukuri ka is savo patirties pasakyt? gal nusiraminsiu  verysad.gif

Žinai man buvo tas pats, tik pleistrą nulupo dukrytė, gydytoja liepė klijuoti kitą, tai va dabar turiu nulupti šeštadienį. Irgi neramu, o neramu, nes aš jau esu 2 vaikų mama. Bandysiu ryt testuką padaryti dėl ramybės arba neramybės. Man tai daktarė sakė, jog tokiu atveju reikia klijuoti naują ir tada keičiasi pleistro keitimo data smile.gif
Atsakyti
na as visada sulaukiu apie ketvirta dienike. pakolkas viskas buvo gerai smile.gif tai gal ir man reikes pasidaryti testuka del ramybes blink.gif ziuresim ka turesim g.gif
Atsakyti
QUOTE(wwitalija @ 2008 08 20, 08:56)
po jūsų žinių, kad nepradėčiau abejoti KP doh.gif na laukiam naujienų.

Na atrodo ir nereikes suabejoti drinks_cheers.gif vakar kokia 12val nakties ziuriu kad turiu draugiu kelnaitese lotuliukas.gif pagalvojau ir prisiminiau, kad lygiai tuo pat laiku man ir nukrito tik pries 4 dienikes doh.gif tad kaip manau esu vis dar viena ir tuo patenkinta, o vakar nusipirkta testuka teks palaikyti kitam kartui thumbup.gif
Atsakyti