Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Carevna @ 2008 08 13, 11:36)
Mama vcakar mane nusitempė į klinikų vaistinę sakė ten vaistai daug pigesni nei eurovaistinėj, tai .................................. (čia turėtų būt krūva pasikeiksnojimų) sumokėjau 56 lt su centasi, sakiau gyvenime ten kojos nekelsiu ***** eurovaistinėj be eurolitų pigiau o jei dar tų turi tai ir tai pigiai prasisuku, bet su Camelija tai čia geras  blink.gif  thumbup.gif

Aš irgi panašiai mokėjau šeimos vaistinėj. Niu mano daktarė sakė, kad gali pykinti ir būti silpna (kas man dažnai yra). Bet čia tikiuosi tik pirmus mėnesius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 08 13, 13:35)
Aš irgi panašiai mokėjau šeimos vaistinėj. Niu mano daktarė sakė, kad gali pykinti ir būti silpna (kas man dažnai yra). Bet čia tikiuosi tik pirmus mėnesius doh.gif

Tai va va man jau tie pykinimai ir silpnumai pasireiškia, aš vis dar nurašydavau ant kitų savo vaistų bet gydytoja sakė, kad anie tokio poveikio neturi, ***** geras daiktas. bet įtariu reiks grįšt prie KT nes jau nusipirkau 4 pakuotę tai jau sakyčiau nemažas tarpas kaip ir turėjo pranykt, o ne atsirast dabar g.gif g.gif ir kas svarbiausia šiaip nei pykina nei galva svaigsta, o va per tą 7 dienų pertrauką tai košmaras pasidaro, vis baisu, kad jau nestuke.gif šiandien vienu metu smarkiai supykino, besėdint pradėjo galva svaigt teko pėdint palei langą pasėdėt doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 08 13, 14:00)
Tai va va man jau tie pykinimai ir silpnumai pasireiškia, aš vis dar nurašydavau ant kitų savo vaistų bet gydytoja sakė, kad anie tokio poveikio neturi, ***** geras daiktas. bet įtariu reiks grįšt prie KT nes jau nusipirkau 4 pakuotę tai jau sakyčiau nemažas tarpas kaip ir turėjo pranykt, o ne atsirast dabar  g.gif  g.gif ir kas svarbiausia šiaip nei pykina nei galva svaigsta, o va per tą 7 dienų pertrauką tai košmaras pasidaro, vis baisu, kad jau  nestuke.gif šiandien vienu metu smarkiai supykino, besėdint pradėjo galva svaigt teko pėdint palei langą pasėdėt  doh.gif  doh.gif

Niu aš dar pabandysiu porą mėn.- žiūrėsiu kaip toliau. Bet man tai ir nuo KT būdavo silpna ir pykindavo, jei ant tuščio skrandžio išgerdavau tabletę. Gal tiesiog adaptacijos laikas ilgesnis g.gif sunku pasakyt. Žiūrėkim, kas bus toliau smile.gif
Atsakyti
manau kad prie bet kokių kontraceptikų reikia palaukti, kol organizmas susitvarko su harmonais. man ir nuo KT, ir nuo KP pradėjus naudoti pirmus kelis mėn. pasireikšdavo koks nemalonus reiškinukas. o paskui viskas gerai.taip kad, manau, neskubėkit kaitelioti.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 08 13, 22:15)
Niu aš dar pabandysiu porą mėn.- žiūrėsiu kaip toliau. Bet man tai ir nuo KT būdavo silpna ir pykindavo, jei ant tuščio skrandžio išgerdavau tabletę. Gal tiesiog adaptacijos laikas ilgesnis g.gif sunku pasakyt. Žiūrėkim, kas bus toliau smile.gif

Tai va o man nuo KT išvis nieko nebuvo, nu ne nieko iškart pajutau, kad krūtinę tempt pradėjo, bet po mėnesio praėjo, bet va nei tokių pykinimų nei svaigimų nebuvo, nu dar bandysiu laukt jau per 5-6 mėn tai tikrai susitvarkys, o jei ne tada šutinsiu pas daktarytę mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu mergos- o man panika doh.gif
Trečiadienį užsiklijavau paskutinį pleistrą, o šiandien mažoji- timpt už pleistro- pleistras rankoj (klijuoju ant rankos). Jei jis taip neskaudžiai nusilupo, ar išviso saugojo? g.gif O jums buvo kada, kad taip lengvai atlipdavo? Užsiklijavau kitą, bet galvoju- ar aš dar viena? Ir NT turbūt tik savaitės rezultatus parodo g.gif
Atsakyti
NT tik po 8 dienų parodo.bet čia tai keista, o tu ant sausos, švarios odos klijuoji? nesuprantu, man per tiek metų niekada tokių bajerių nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(wwitalija @ 2008 08 17, 08:18)
NT tik po 8 dienų parodo.bet čia tai keista, o tu ant sausos, švarios odos klijuoji? nesuprantu, man per tiek metų  niekada tokių bajerių nebuvo g.gif

Niu taip. Galvoju, gal miegant kaip nors atlipo, gal kažko nepastebėjau. Ryt paskambinsiu savo gynei, nes jaučiu, kad per savaitę galiu pražilti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 08 17, 15:25)
Niu taip. Galvoju, gal miegant kaip nors atlipo, gal kažko nepastebėjau. Ryt paskambinsiu savo gynei, nes jaučiu, kad per savaitę galiu pražilti verysad.gif

o gal labai suprakaitavai ir jis suslapes atsilupo lengvai g.gif nes man irgi niekada taip nebuvo nors nuo rankos lengviau nulupu nei nuo pilvuko apacios g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliuxė: 17 rugpjūčio 2008 - 17:30
kukū visoms,
mano pleistras ketvirta diena prie tusikų kimba, vis kraštas prilimpa ir atsilupa kartu su kelnicom tai dabar daboju, kad nenutraukčiau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 08 17, 20:00)
kukū visoms,
mano pleistras ketvirta diena prie tusikų kimba, vis kraštas prilimpa ir atsilupa kartu su kelnicom tai dabar daboju, kad nenutraukčiau  doh.gif  doh.gif  doh.gif

man taip atsitinka jei priklijuoji ir iskart daug judi, tai jis biskiuka pasislenka ir vis kimba prie drabuziu rolleyes.gif bet kolkas dar niekad nebuvo nelaiku atsiklijaves smile.gif ir sia savaite nera raukslytes kazkaip labai graziai prilipes nors jau 5 diena priklijuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliuxė @ 2008 08 17, 20:05)
man taip atsitinka jei priklijuoji ir iskart daug judi, tai jis biskiuka pasislenka ir vis kimba prie drabuziu  rolleyes.gif  bet kolkas dar niekad nebuvo nelaiku atsiklijaves  smile.gif ir sia savaite nera raukslytes kazkaip labai graziai prilipes nors jau 5 diena priklijuotas  smile.gif

Aš prieš naktį užsiklijavau tai ryte vos neliko ant trumpikiauskų doh.gif doh.gif
Atsakyti