Įkraunama...
Įkraunama...

Lapenis

Sveikos,
Pagaliau ir as galiu pasigirti savo issvajota gelyte kuria radau pirkti Ermitaze bet kaip ten dirbancios pardavejos mane itikinejo kad ji niekada pas jas nezydejo ir nezydes nes tokia rusis tai likau didziai gelytes nustebinta kuri man padavonojo toki grozi wub.gif

user posted image
Papildyta:
Sveikos,
Pagaliau ir as galiu pasigirti savo issvajota gelyte kuria radau pirkti Ermitaze bet kaip ten dirbancios pardavejos mane itikinejo kad ji niekada pas jas nezydejo ir nezydes nes tokia rusis tai likau didzia gelytes nustebinta kuri man padavonojo toki grozi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 26 balandžio 2011 - 21:19
QUOTE(Laivite @ 2011 04 26, 23:20)

bigsmile.gif Didelis augalas ir gražūs žiedai wub.gif
Atsakyti
As tokio ir norejau nes niekaip man nesisekdavo isauginti is lapelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2011 04 21, 18:09)

Nuostabus žiedas 4u.gif

aš kažkada viduržiemį buvau gavus šaką vieną..kurios ilgai nepasodinau, o laikiau pamerktą skaidrioj vazoj ant palangės...ir pamiršau...Ką manot, vazoj jis ėmė leist šaknis ir kraut žiedus - be substrato, be žemės, tiesiog vandenyje...Žydėjo fantastiškais keliais žiedais ta šaka...iš tos gėdos dėl nepasodinimo parvežiau tą šaką savo mamai, kui labai norėjo to kaktuso tokio...Pas ją pasodintas jis kad subujojo - per metus didelis krūmas suvešėjo ir jau net žydėjo pernai gan gausiai...Šiemet jis buvo pastatytas prie pietinio lango - per Velykas tėvų namuose suskaičiavau 54 žiedus, -paprastus raudonus...kai jie ėmė didėt, labai gaila, bet 1 šaka nuo žiedų svorio nulūžo, nes pumpurai augo iš kiekvieno lapo "galūnėlės" - dyvų dyvai, nebuvau mačius, kad taip būna..Tai ta nulaužta vėlgi pamerkta ant palangės šaknis ir žiedus toliau augina, o vazone pasodintas toliau žiedus auginasi..bus jau du kaktusai ir galvoju, ar tik neteks atgal parsivežt iš Žemaitijos į Vilnių namo, nes kai žydi, tas kaktusas pasakiškas..
Atsakyti
Laivite,labai gražus lapenis,gražiai nuaugęs.
Atsakyti
Oi mergaitės, kokių grožių čia pridėjote, aš taip pat iš Astersitos lapenį parsisiunčiau, tai lauksiu žiedų, nežinojau, kad galima jį į lauką nešti, dėkui už patarimus, taip ir padarysiu, pas mane sakė, tame vazone, gali būti net kelių spalvų - rožinis, baltas, raudonas thumbup.gif o kiek kartų per savaitę vasarą laistote?
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 26, 22:38)
Nuostabus žiedas  4u.gif

aš kažkada viduržiemį buvau gavus šaką vieną..kurios ilgai nepasodinau, o laikiau pamerktą skaidrioj vazoj ant palangės...ir pamiršau...Ką manot, vazoj jis ėmė leist šaknis ir kraut žiedus - be substrato, be žemės, tiesiog vandenyje...Žydėjo fantastiškais keliais žiedais ta šaka...iš tos gėdos dėl nepasodinimo parvežiau tą šaką savo mamai, kui labai norėjo to kaktuso tokio...Pas ją pasodintas jis kad subujojo - per metus didelis krūmas suvešėjo ir jau net žydėjo pernai gan gausiai...Šiemet jis buvo pastatytas prie pietinio lango - per Velykas tėvų namuose suskaičiavau 54 žiedus, -paprastus raudonus...kai jie ėmė didėt, labai gaila, bet 1 šaka nuo žiedų svorio nulūžo, nes pumpurai augo iš kiekvieno lapo "galūnėlės" - dyvų dyvai, nebuvau mačius, kad taip būna..Tai ta nulaužta vėlgi pamerkta ant palangės šaknis ir žiedus toliau augina, o vazone pasodintas toliau žiedus auginasi..bus jau du kaktusai ir galvoju, ar tik neteks atgal parsivežt iš Žemaitijos į Vilnių namo, nes kai žydi, tas kaktusas pasakiškas..

O kodėl gi ne mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laivite @ 2011 04 26, 22:20)
Sveikos,

Vaizdelis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2011 04 26, 22:20)
Sveikos,
Pagaliau ir as galiu pasigirti savo issvajota gelyte kuria radau pirkti Ermitaze bet kaip ten dirbancios pardavejos mane itikinejo kad ji niekada pas jas nezydejo ir nezydes nes tokia rusis tai likau didziai gelytes nustebinta kuri man padavonojo toki grozi  wub.gif

kaip gražu.... wub.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 26, 23:38)

Galiu tik įsivaizduoti, koks grožis wub.gif
Atsakyti
Nudegino saule lapeni terasoje...Pamoka ateiciai,kad tai ne pelargonijos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 04 30, 09:05)
Nudegino saule lapeni terasoje...Pamoka ateiciai,kad tai ne pelargonijos blush2.gif

nieko baisaus. Pastaykit lapenį toliau nuo tiesioginių saulės spindulių.Nidegimai visai neišnyks,bet šiek tiek apmažės(jei nudegimai nėrai labai dideli)
Atsakyti
sveikos! Jungiuosi pas jus. Auginom su mama augaliuką gal virs 10metų, nežydėjo, nieko įpatingo... Šiemet sumanė pražydėt! Kaip nustebom, matėm kad kitur nežydi, o pas mus - nieko. Dalinuosi foto, kiek matau čia raudonas, yra lapų kurie šaknis leidžia, kai nužydės badysim dauginti 4u.gif šiaip net nežinau ko jam reikia. Bet matyt per daug saulės jis pas mus gaudavo, o pražydo pusė kuri mažiau saulėta.

user posted image

user posted image
Atsakyti