Įkraunama...
Įkraunama...

Lapenis

QUOTE(Reeeeee @ 2011 05 21, 15:24)
sveikos! Jungiuosi pas jus. Auginom su mama augaliuką gal virs 10metų, nežydėjo, nieko įpatingo... Šiemet sumanė pražydėt!  Kaip nustebom, matėm kad kitur nežydi, o pas mus - nieko. Dalinuosi foto, kiek matau čia raudonas, yra lapų kurie šaknis leidžia, kai nužydės badysim dauginti  4u.gif  šiaip net nežinau ko jam reikia. Bet matyt per daug saulės jis pas mus gaudavo, o pražydo pusė kuri mažiau saulėta.

user posted image
user posted image

Tikras gražuolis wub.gif
Atsakyti
a as visus savo grozius i balkona istempiau... rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane vis dar žydi.Jau visas mėnuo.Vienas žiedas nukrenta-po kelių dienų skleidžiasi kitas...

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Labai gražūs žiedai 4u.gif
Atsakyti
Šita šakelė per visą žiemą išstovėjo pamerkta.Vis neprisiruošiau pasodint.Dabar pražydo.Žiedelis nėra didelis,bet labai gražus ir ilgai žydi.Reiks pasodint,nes čia mano naujokė,tokios neturėjau.

user posted image
Atsakyti
Planuoju atnaujinti savo lapenį, kai nužydės. Gal kas norit keistis? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2011 05 23, 14:10)
Pas mane vis dar žydi.Jau visas mėnuo.Vienas žiedas nukrenta-po kelių dienų skleidžiasi kitas...

Koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki,

Būsiu dėkinga jei kas nors patarsit kas mano lapeniams negerai. Tik šį pavasarį pradėjo intensyviai auginti siaurus apvalius lapelius. Kiek žinau jie tikrai nežydės, ir teko girdėti, kad juos reiktų pašalinti. Tik vat klausimas nuo ko jie taip intensyviai pradėjo augti? Labai laukiu atsakymo ir Jūsų pagalbos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre.M: 06 birželio 2011 - 14:17
Man taip buvo kai mažai laistėm.... Tai visus be gailesčio nukirpau smile.gif Plius kai medžiagų trūksta, reikia vis pripilti šviežių žemių, maniškis jas valgo ir valgo... Na bet ir lapai ne menki tada smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai, pabandysiu. Nes maniškiams drėgmės tikrai gali trūkti.g.gif Vis bijau perlaistyti.
Atsakyti
aš kažkaip jam negailiu vandens smile.gif matyt patinka:)
Atsakyti
O mes jau išsiskleidėm rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti