Įkraunama...
Įkraunama...

Lapenis

QUOTE(nute2 @ 2011 10 17, 22:00)
Mano vienas taip pat sukrovęs daugybę žiedukų,tik jie turbūt bus nedideli ( pirmą kartą žydės ).

jai galite nuotraukėlę įkelkite... ax.gif
Atsakyti
ką reikia daryt su tokiom ataugom,ar karpyt žemėn... g.gif
user posted image
Atsakyti
aš tai palieku, iš jų šonų naujos šakos auga... o žiedukai bus noramūs, pas mane irgi dar pypsiukai, kaip ir pirmą kartą žydėjo. Pirma maži, bet išauga :]
Atsakyti
Mes jau žydim.Žiedukai balti,smulkūs (kaip galas pieštuko), jų daug...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2011 11 11, 12:16)

hm,kaip įdomiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2011 11 11, 11:16)

user posted image

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2011 11 11, 13:16)

user posted image

Labai gražu, taip įdomiai atrodo, bent aš tokio dar nemačiau, o koks šito gražuolio pavadinimas bigsmile.gif
Aš ant savojo raudono, tai labai pikta, visiškai nenori žydėti schmoll.gif , galvoju gal man jį atnaujinti, tik labai gaila, didžiulis bliūdas, o džiuginti nustojo prieš porą metų g.gif Atrodo ir trąšų gauna ir pailsėti leidžiu, gal turit kokių minčių, o gal tiesiog paseno, nes jau tikrai turi 15 metų, gal net daugiau.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 11 11, 15:14)
Labai gražu, taip įdomiai atrodo, bent aš tokio dar nemačiau, o koks šito gražuolio pavadinimas bigsmile.gif
Aš ant savojo raudono, tai labai pikta, visiškai nenori žydėti schmoll.gif , galvoju gal man jį  atnaujinti, tik labai gaila, didžiulis bliūdas, o džiuginti nustojo prieš porą metų g.gif Atrodo ir trąšų gauna ir pailsėti leidžiu, gal turit kokių minčių, o gal tiesiog paseno, nes jau tikrai turi 15 metų, gal net daugiau.

dabar jiems prasidės ramybės periodas,bta pavasrį galit pabandyti keletą atžalų pridaiginti,o senojo vazone pakeisti viršutinį susbstrakto sluoksnį
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 11 11, 15:14)

Pavadinimo nežinau,bevardis.Turiu su dar mažesniais žiedukais,dabar irgi krauna pumpuriukus,tuoj pražys,bet vardo taip pat nežinau...
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2011 11 11, 12:16)

bigsmile.gif ikoks šaunus..gal gali nuotraukėlę iš toliau...visa... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 11 11, 17:26)
dabar jiems prasidės ramybės periodas,bta pavasrį galit pabandyti keletą atžalų pridaiginti,o senojo vazone pakeisti viršutinį susbstrakto sluoksnį

Pabandysiu, pridaiginsiu keletą mirksiukas.gif Senąjį šį pavasarį persodinėjau, tai kažin ar duos ką substrato nuėmimas nuo paviršiaus, nors ką ten gali žinoti bigsmile.gif gal padės mirksiukas.gif

QUOTE(nute2 @ 2011 11 11, 18:46)
Pavadinimo nežinau,bevardis.Turiu su dar mažesniais žiedukais,dabar irgi krauna pumpuriukus,tuoj pražys,bet vardo taip pat nežinau...

Ai, kad ir bevardis, vistiek nuostabus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 11 lapkričio 2011 - 18:11
QUOTE(nute2 @ 2011 11 11, 13:16)

user posted image

Gaila, bet nerodo foto verysad.gif
Atsakyti