galima užsakinėti, imam kiekviena skirtingą spalvą o po to apsikeisim :] bus didesnė įvairovė :]
Papildyta:
Žiūriu čia anglijoje Mančestery, šiaip planuoju važiuoti į angliją ir po ją. jei būsiu ten, vietoje galėsiu pažiūrėti, bet tai bus pavasariop...
yra ir miksas...aišku geriau kai žinai ko tikėtis ir kokių žiedų laukti...norėčiau tik užsakyt nemoku...
iš ten žiūrėjome ir adeniumus siūstis,merginu yra kur ir nori,bet adeniumu,tik nerandame kas parsiūstu..
Viską siunčia į Lietuvą, tik nerandu ar priima PayPal
Papildyta:
Priima PayPal, tai realiai galim užsakinėti :]
Papildyta:
Priima PayPal, tai realiai galim užsakinėti :]
o gal ir adeniumus kartu užsakytum..nemažai merginu nori...
ir dar kokius imtume lapenius...man kažkaip du gražus tas morkinis ir tas pirmas su baltu viduriuku ir rožiniais šonais..
ir dar kokius imtume lapenius...man kažkaip du gražus tas morkinis ir tas pirmas su baltu viduriuku ir rožiniais šonais..
A6 manau apie 'Victorian Rose' ten pats paskutinis, o morkinis tai 'Liberty Glow' ? man tas irgi gražus. Tai gali po truputį rinkti grupę, eisiu pas adeniumus nes ir taip planavau dėtis prie jų, tai va kai bus visi apsisprendę, galėsim siųstis :]
na galvoju ,kad ta Victorian Rose nebūtų panaši į raudona paprasta,žinai nuo nuotraukos iki realio spalvos gali daug skirtis...
man labai gražūs 'Bumpkin'...ir 'Liberty Glow' labiausiai išsiskiriantys...
man labai gražūs 'Bumpkin'...ir 'Liberty Glow' labiausiai išsiskiriantys...
Gali tikrai būt tipinė, tada imsiu geltoną, o orandžinę galim vieną imti pakelį ir pasidalinti per puse :]
sutinku nes oranžinio noriu...na būtų gerai buve,kad norai būtų sutape- abu pasikeist...bet gerai bus ir oranžinis...
o geltona kurį nusižiūrėjai... 
Papildyta:
auginu tokį,tai nei baltą nei geltoną kažkaip...gal šiemet žydės jau...
...tokį..........
tad žiūriu,kad panašūs nebūtų kokius noriu įsigyt..
Papildyta:
auginu tokį,tai nei baltą nei geltoną kažkaip...gal šiemet žydės jau...
...tokį..........
tad žiūriu,kad panašūs nebūtų kokius noriu įsigyt..
galvoju apie 'Djonnaise'. :]
atrodo gražiai,bet ant geltono susilaikysiu užteks oranžinio...
nes noru tai begalė
piniginė visko neleis užsisakyt...
mikse gražių labai..

Papildyta:
labai gražus antroj eilėj paskutinis,ir trečioj eilėj 1 ir 3...
mikse gražių labai..

Papildyta:
labai gražus antroj eilėj paskutinis,ir trečioj eilėj 1 ir 3...
Bet kai pasiskaičiau, nuo sėklos iki žiedų 5-7 metai, užsisakius mixą uoj vietos reikėtų jiems auginti
bet bandyti galima jei leidžia galimybės :]
va baimė kad mikse bus tik raudoni
...tai geriau pabandyt oranžinį...nors nematytas yra...užteks man vienos spalvos..per puse pasidalinsime...
Papildyta:
jai nebenorėsi pranešk...
Papildyta:
va kiek sakitinėjau kiek žiūrinėjau rašo neblogai auga net iš sėklų...tai šansu manau tikrai yra užsiaugint...
...va ir čia aprašo...
Papildyta:
jai nebenorėsi pranešk...
Papildyta:
va kiek sakitinėjau kiek žiūrinėjau rašo neblogai auga net iš sėklų...tai šansu manau tikrai yra užsiaugint...
...va ir čia aprašo...