Įkraunama...
Įkraunama...

Lapenis

QUOTE(jediara @ 2011 11 14, 19:36)
Gaila, bet nerodo foto verysad.gif

Va taip mes atrodom:user posted image
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2011 11 14, 22:23)
Va taip mes atrodom:

bigsmile.gif Koks fainas gražuoliukas wub.gif Net negalvojau, kad tokie žiedeliai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti ka cia augina mano lapenis, jis turi tik viena lapeli paaugusi gerokai is kurio ji ir uzauginau..bet nesenai pastebejau jog apacioje is keliu akuciu kazka leidzia.. gal pasakysit ar tai bus naujos sakeles ar gal ziedeliai:
user posted image
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Linine~: 16 lapkričio 2011 - 13:00
QUOTE(~Linine~ @ 2011 11 16, 12:51)
Sveikos, norejau paklausti ka cia augina mano lapenis, jis turi tik viena lapeli paaugusi gerokai is kurio ji ir uzauginau..bet nesenai pastebejau jog apacioje is keliu akuciu kazka leidzia.. gal pasakysit ar tai bus naujos sakeles ar gal ziedeliai:
user posted image
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jūsų gražuoiukas augina naują šakelę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 11 16, 16:26)
Jūsų gražuoiukas augina naują šakelę  mirksiukas.gif

dekui labai uz atsakyma 4u.gif lauksiu gal kada ir prazys rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, gal kuri norite keistis lapenio šakele? Deja turiu tik paprastą raudoną... Bet turiu daug ir kitų augaliukų į kuriuos mielai keisčiau :]
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2011 11 18, 02:45)
sveikos, gal kuri norite keistis lapenio šakele? Deja turiu tik paprastą raudoną... Bet turiu daug ir kitų augaliukų į kuriuos mielai keisčiau :]

Kokį turiu ir pati nebežinau,bet Amun Ra tikrai turėjo kelių atspalvių šių gražuolių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2011 11 18, 02:45)

QUOTE(merga @ 2011 11 18, 06:16)
Kokį turiu ir pati nebežinau,bet Amun Ra tikrai turėjo kelių atspalvių šių gražuolių  mirksiukas.gif

turiu balta ir ruzava... smile.gif mielai pasidalinciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amun Ra @ 2011 11 20, 12:04)
turiu balta ir ruzava...  smile.gif  mielai pasidalinciau  mirksiukas.gif

as noreciau baltojo ax.gif blush2.gif nors sakeles mazos 4u.gif gal pasidalinsit?
Atsakyti
Ružava aš jau ir važiuosiu ant dienų pasiimti, o baltas uuuu.... labai norėčiau!! :]]]
Atsakyti
tik kad va geliukai suvalkijoj tupi, tai nezinau kaip cia reiktu daryt.. g.gif
Atsakyti
sveikos gražuoliukų augintojos...galvoju gal kas bandėte iš sėklų užsiaugint lapenį..visai sudomino,kai dar žinai ,kad neblogai auga visai norėčiau...
Papildyta:
gal kas mokate užsakyt...čia sėklų mačiau pirkt...kaina jau su siuntimu nurodyta...
jai kas siūstumėtės ir aš norėčiau... 4u.gif
va čia yra parduodamų sėklų...
Atsakyti