Įkraunama...
Įkraunama...

Lapenis

QUOTE(eliss @ 2012 10 29, 15:09)

Džiaugiuos kartu su tavimi tokiu raudonu grožiu thumbup.gif Tikra atgaiva akims niūrią rudens dieną. Šaunuolė ir gėlytė, ir jos šeimininkė wub.gif
Atsakyti
Na ,čia jų pačių nuopelnas smile.gif turbūt ,šią vasarą kokį kartą tik patręšiau ir paliejau.
Atsakyti
Gal kam Vilniuje reikia balto ir rožinio lapenio? Baltas pas mane taip žyėjo:
user posted image
Patys augaliukai taip atrodo
user posted image
user posted image

Atiduodu po 10lt. Per vasarą užaugino rozinis daug šakų, bet vietos pas mane mažoka, gal kas toliau vietoj manęs prižiūrės geriau juos.
Atsakyti
eliss wub.gif koks grožis...
Reeeeee bigsmile.gif negaila tokių parduot? nes jau gražuoliai wub.gif
Atsakyti
Aš kiekvieno gavau po du lapus, visi išgyveno ir išbujojo, sau po vieną pasilikau, kitus parduodu. : ]
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 10 30, 18:25)
Gal kam Vilniuje reikia balto ir rožinio lapenio? Baltas pas mane taip žyėjo:

Koks grožis wub.gif Aš jau du metai auginu, bet kažkodėl nei karto nežydėjo g.gif
Atsakyti
Mano lapenis man tampo nervus,tikra žodžio prasme. Bujoja ,gyvate,leidžia naujus augunius,o žydėti net negalvoja ph34r.gif
Kai tik galėsiu įmesiu foto
Atsakyti
Sveikos,

Temelė jau seniai nebeaktyvi, bet gal atsakysite.

Mano lapenis tikriausiai irgi buvo netinkamai auginamas, nes iš plokščiųjų didžiųjų lapų pradėjo leisti tokias ilgas ir plonas uodegėles... Ką su jomis daryti? Nukirpti? Dabar žydi, bet sukrovė tik vieną žiedą. Tai gal kai nužydės ir nurėžti tas uodegėles?

Ir dar gal galit patarti (o gal pačios parduodat?), kur gauti oranžinį, baltą, geltoną, rausvą lapenį? Nes pas mane ryškiai raudonas, norisi įvairovės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Raivedė @ 2013 04 29, 10:51)
Sveikos,

Temelė jau seniai nebeaktyvi, bet gal atsakysite.

Mano lapenis tikriausiai irgi buvo netinkamai auginamas, nes iš plokščiųjų didžiųjų lapų pradėjo leisti tokias ilgas ir plonas uodegėles... Ką su jomis daryti? Nukirpti? Dabar žydi, bet sukrovė tik vieną žiedą. Tai gal kai nužydės ir nurėžti tas uodegėles?

Ir dar gal galit patarti (o gal pačios parduodat?), kur gauti oranžinį, baltą, geltoną, rausvą lapenį? Nes pas mane ryškiai raudonas, norisi įvairovės wink.gif

Kad apmirusi tema drinks_cheers.gif . Tos uodegėlės laikui bėgant paluts lapenio segmentai-lapai.Ir kirpti jų nereikia. Žydi mažai,tikriausia ,kad labai dideliame vazone pasodintas smile.gif
dėl spalvų : įvarių turėjo man rodos jedara
Atsakyti
Jei vandens mažai gauna, tos uodegėlės ir lieka šniūriukai... Ne kartą man taip buvo, viską karpiau, o normalūs lapai nuo pat pradžių plokšti auga. Bent jau pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2013 04 29, 16:47)
Jei vandens mažai gauna, tos uodegėlės ir lieka šniūriukai... Ne kartą man taip buvo, viską karpiau, o normalūs lapai nuo pat pradžių plokšti auga. Bent jau pas mane.

Pas mane tai išpradžių eina siūlai,o paskui plokštėja,kiti gi eina išsyk "liežuviais". Laistau reguliairiai. g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti