Įkraunama...
Įkraunama...

Lapenis

Puošiu temą smile.gif

user posted image
Atsakyti
op aš seilę varvinu bigsmile.gif wub.gif ,nu nebežydi pas mane jie nors ką...
Atsakyti
Labai ilgai žydi lapenis wub.gif
user posted image
Atsakyti
Labai gražu smile.gif Maniškiai neseniai nužydėjo, bet smagu, kad du kartus šiemet džiugino.
Atsakyti
Kokie gražuoliai wub.gif Auginu keletą metų, bet žiedų vis nesulaukiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 17 lapkričio 2013 - 19:19
QUOTE(jediara @ 2013 11 17, 19:18)
Kokie gražuoliai wub.gif  Auginu keletą metų, bet žiedų vis nesulaukiu  verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mano salota ir jau vos ne ketvirtį kambario užima ,bet žydėti net negalvoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 11 18, 14:38)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Mano salota ir jau vos ne ketvirtį kambario užima ,bet žydėti net negalvoja  rolleyes.gif

blink.gif Jei jau pas Jus nežydi, tai ką čia man kalbėti apie žiedų laukimą irnesakyk.gif
Atsakyti
maniškis taip pat nežydi...kankink nekankinęs jo cool.gif ką tik į namus parnešiau tikiuosi nenušalo.. doh.gif na nevisai ant lauko augo,bet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2013 11 18, 20:02)
maniškis taip pat nežydi...kankink nekankinęs jo  cool.gif  ką tik į namus parnešiau tikiuosi nenušalo..  doh.gif  na nevisai ant lauko augo,bet  unsure.gif

Maniškiui prigrąsinau : jei jis padla nežydės,aš jį ant speigo lauk išnesšiu, o MB šalia stovėjęs taaip nusižvengė : nu nu kai šitą manevrą atlikinėsi parspėk,žurnalistus pakviesiu cool.gif nu ***** supykau ant abiejų mad.gif ph34r.gif gun_bandana.gif
Mat anot MB aš visa kas gyva tempu namo reanimacijai ,o čia tipo egzekucija bus,kurios aš net emociškai neistengsiu padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 11 18, 21:14)
Maniškiui prigrąsinau : jei jis padla nežydės,aš jį ant speigo lauk išnesšiu,

nu tai gal ir pražys išsigandęs biggrin.gif aš va , vadinamai gegutei, prigrasiau, kad išmesiu, atsibodo,kad nežydi, ir še tau, žiūriu, auginas žiedus smile.gif
Atsakyti
maniškis turbūt jaučia,kad ir be žiedų jis man patinka,taip kompaktiškai auga,čia toks pat kaip migmig
user posted image
Atsakyti
turejau ir as. vos ne 10m auginau ir ne karto nezydejo, nebeistveriau ir vasara iskeliavo o kompostine, nes pagailo vietos kuria jis uzeme ir dar dulkes valyt laiko uztrukdavo.
Atsakyti