Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Sveikutės, gal žinot ar Žilaitienė dar kaune dirba? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif penktadienį mano 5-toji (tikiuosi ir paskutinė) IUI mirksiukas.gif
Geros dienytės visoms 4u.gif ir NAGI PAGALIAU pagerinkime statistiką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2008 07 29, 12:58)
Sveikos  4u.gif  penktadienį mano 5-toji (tikiuosi ir paskutinė) IUI  mirksiukas.gif
Geros dienytės visoms  4u.gif  ir NAGI PAGALIAU pagerinkime statistiką  mirksiukas.gif

Labai labai tau to linkim... 4u.gif O , tiesa, ka ir kiek uzsiauginai siam kartui? Kokius vaistus naudojai ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2008 07 29, 12:11)
Sveikutės, gal žinot ar Žilaitienė dar kaune dirba?  4u.gif

Taip dirba, jei norisi asmeniskai su ja pasikalbeti, parasyk man AZ atsiusiu jos mob. tel. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2008 07 29, 12:58)
Sveikos  4u.gif  penktadienį mano 5-toji (tikiuosi ir paskutinė) IUI  mirksiukas.gif
Geros dienytės visoms  4u.gif  ir NAGI PAGALIAU pagerinkime statistiką  mirksiukas.gif

Kadangi metuose yra labai daug penktadienių, visdėlto paprašysiu parašyti konkrečią IUI datą lotuliukas.gif Dėkui smile.gif
Atsakyti
Sveikos

Ateinu pas jus iš stimuliacijų skyrelio. Tikiuosi priimsite į savo būrį smile.gif Turėjome pirmą IUI daryti rugpjūtį, bet ginė, kuri daro IUI Klp VK išeina atostogų, todėl vieną mėnesiuką ilsėsimės. Labai norėčiau rugsėjį startuoti su IUI, nes jau laukiam nesulaukiam stebukliuko, gal IUI padės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 07 29, 12:11)
Labai labai tau to linkim...  4u.gif O , tiesa, ka ir kiek uzsiauginai siam kartui? Kokius vaistus naudojai ir t.t.?

Užsiauginau 3 folikuliukus, bet kaip 15 c.d. jie mažoki 1x14mm, 2x13mm, gleivinė 9mm.
3-7c.d. clost po dvi tabletytes
8-17c.d - gonal 75

QUOTE(Diana K.L. @ 2008 07 29, 12:54)
Kadangi metuose yra labai daug penktadienių, visdėlto paprašysiu parašyti konkrečią IUI datą lotuliukas.gif Dėkui smile.gif

persiprašau 08.01 mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaitės, o kurią dieną po IUI jūs darotės HCG tyrimą (ar nėštumo testą)?

sunkus tas laukimas:)
Atsakyti
panos, gal man galite pakomentuoti tyrimų rezultatus, čia iš Bogd. centro. Aš su tokai sistema niekada nesusidūriau.
Ten kur ⁶, tai čia šeštuoju, tiesiog man nenusikopina.
Man visiškai neaišku, kas tas 10 šeštuoju?

Koncentracija(spermatozoidai\ ml) 1 ml
8xl0⁶ mln/ml
A judrumo 1x10⁶ mln/ml (13%)
B judrumo 5x10⁶ mln/ml (61%)
C judrumo 1x10⁶ mln/ml (13%)
D judrumo 1x10⁶ mln/ml (13%)

Būčiau dėkinga 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(AISTE5 @ 2008 07 29, 16:18)

rekomenduojama ne anksčiau kaip 14 DPIUI mirksiukas.gif pasidarius anksčiau (šneku apie NT) prasideda vaiduoklių medžioklė hihihi.gif (kalbu tik iš savo patirties)
Atsakyti
QUOTE(AISTE5 @ 2008 07 29, 17:18)

14-tą dieną PO IUI. Anksčiau yra laikoma, kad nėra prasmės, nes gali Ovitrelle (ar pan.) likučius rodyti.
Pamenu, ir man po pirmo IUI laaaabai lėtai laikas ėjo, bet su laiku kantrybę išsidresiravau, dabar net nebepastebiu, kaip tos dvi savaitės praeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 07 29, 16:25)
14-tą dieną PO IUI. Anksčiau yra laikoma, kad nėra prasmės, nes gali Ovitrelle (ar pan.) likučius rodyti.
Pamenu, ir man po pirmo IUI laaaabai lėtai laikas ėjo, bet su laiku kantrybę išsidresiravau, dabar net nebepastebiu, kaip tos dvi savaitės praeina biggrin.gif

ačiū 4u.gif

kadangi man šiandien tik 8diena po IUI, tai ryškiai dar teks palūkėti.
tiesa, po pirmo IUI tai nespėjau net pasitikrinti, nelabosios mmm pirmos atšuoliavo:)
Atsakyti