Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Blanka1 @ 2008 07 25, 08:45)
Sveikos, aš kažkaip su slogiomis nuotaikomis. Vakar mano vyras kalbėjosi su specu iš vienos klinikų užsienyje, kurioje kažkada mes buvome pasikonsultuoti. Tai kai jis išgirdo su kokiais grikiais mums dar IUI, tai pasakė, kad reikėtų dar labai pasistengti dėl IVF. Tai kaip išvis ir nebelaukiu aš savo rezultatų, ir taip aiškūs verysad.gif

Nepasiduok anksciau laiko. O beje, kokie tavo vyro grikiukai buvo, jei jau skaito, kad IVF gali nepadet?
Papildyta:
QUOTE(cin mudra @ 2008 07 25, 09:27)
na mano atveju mmm nebuvimas nera pozymis, nes mano ciklas buna nuo 21 iki 30 d...bet dazniausia kokios 25 d.

Vyk salin pesimistines mintis-laukiam tik dideliu dideliu skaiciuku smile.gif
Atsakyti
Po atplovimo 8 mln, A+B tik 3 proc. Ai, ką čia ir kalbėti.
Atsakyti
na ka, mano negeros nuojautos pasitvirtino. rezultatas neigiamas. Jei Dievas duos bandysim rugpjuti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cin mudra @ 2008 07 25, 12:14)
na ka, mano negeros nuojautos pasitvirtino. rezultatas neigiamas. Jei Dievas duos bandysim rugpjuti. schmoll.gif

verysad.gif Nu gaila... Jau galvojau gausim teigiamu emociju bangeli, liudna, nesiseka si menesiuka... verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytes 4u.gif
Daznai cia uzsuku tik paskaitinet, bet jau nebegaliu islaukt, kada galesim vel startuot su IUI, dar truputis laiko liko, apie spalio men. jau gydytoja leido darytis IUI, o siaip jau ir dabar bandyt naturaliai smile.gif Issivale man viskas gerai, jokiu infekciju nerado, tyrimai geri, tai nutariau, kad ner ko laukt smile.gif Aisku, vyrui to nesakiau, leisiu pasimegaut 'nedirbant' tongue.gif

Naujienos ziuriu nekokios, bet visos esat labai optimistiskai nusiteikusios, todel tikrai pasieksit savo tikslo nestuke.gif As irgi tuom tikiu!
Atsakyti
As vel su savo klausimais biggrin.gif -man pries IUI apziuros metu gydytojas sake, kad "yra laisvo skyscio ...". Kazkaip nepaklausiau is karto-ar tai blogai ar gerai, bet gal kuriai taip yra buve ir galetu atsakyti i mano klausima??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 07 25, 12:43)
As vel su savo klausimais  biggrin.gif  -man pries IUI apziuros metu gydytojas sake, kad "yra laisvo skyscio ...". Kazkaip nepaklausiau is karto-ar tai blogai ar gerai, bet gal kuriai taip yra buve ir galetu atsakyti i mano klausima???  g.gif

O tai kiek folikulų pas Tave buvo? Gal kažkuris jau buvo ovuliavęs g.gif Nes žinau, kad kai ovuliuoja folikulas atsiranda skysčio...
Atsakyti
man vakar gine irgi per apziura pasake, kad yra skyscio, as pasakiau, kad pusle turetu buti tuscia, nes pries pat apziura buvau WC, tai ji pasake, kad tai ne pusle, o skystis is ovulaivusiu folikulu. Taigi manau, kad tai naturali organizmo reakcija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 07 25, 12:51)
O tai kiek folikulų pas Tave buvo? Gal kažkuris jau buvo ovuliavęs g.gif Nes žinau, kad kai ovuliuoja folikulas atsiranda skysčio...

Pas mane buvo 2 folikulai, bet gydytojas sake, kad ovuliacija dar nera ivykusi ir folikulai dar neovuliave, bet sako:"skyscio yra...", tai taip ir nesupratau-blogai cia ar gerai? g.gif
Bet gal geriau nesukt galvos del visokiu klausimu, o kantriai laukti savojo laiko smile.gif

Aciu mergaites Jums uz atsakymus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 07 25, 13:13)
Pas mane buvo 2 folikulai, bet gydytojas sake, kad ovuliacija dar nera ivykusi ir folikulai dar neovuliave, bet sako:"skyscio yra...", tai taip ir nesupratau-blogai cia ar gerai?  g.gif
Bet gal geriau nesukt galvos del visokiu klausimu, o kantriai laukti savojo laiko  smile.gif

Aciu mergaites Jums uz atsakymus...  4u.gif

Man ir prieš pat mmm kai ėjau apžiūrai buvo to laisvo skysčio, kai jau senai viskas ovuliavę buvo. Bet irgi nepasakė kodėl taip, tai pati skaičiau kad tai gali būti ir nieko blogo, bet taip pat gali būti ir ligos požymis pvz endometriozės. Bet dabar pas mane jau nebėra laisvų skysčių, vadinasi nieko blogo nebuvo, tai ir tau manau nieko nebus
Atsakyti
QUOTE(SAULYTE5 @ 2008 07 25, 10:14)
Sveikutes, kaip ir niekur nedingau, vis paskaitineju apie jus, o pati tai kaip ir neturiu ka parasyt.Esu nusprendus ,kad si men. nedarysiu NT, o lauksiu mmm.tai va dar ju nesulaukiau, bet turbut dar ir per anksti.siap nieko nejauciu, preita men. tai nors pilva pamausdavo, o dabar nieko. Ir apskritai nelabai tikiu nestuke.gif nes MB grikiai paskutini kartabuvo visai ne kokie.

As tai manau kad tu nestuke.gif nes jei ne tai mm jau turetu pasirodyt, nes tau siandien 15 d po IUI
Atsakyti
panos, kaip ten yra su nėštumo testais. Kiek prisimenu, tai testas gali rodyti antrą neryškią juostelę dar nuo stimuliavimo vaistu? Kada anksčiausiai galima pasidaryti testą, kad jau būti tikrai, jog čia ne vaistų rezultatas, o nestuke.gif
Atsakyti