Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

o man niekaip mmm neprasideda doh.gif nors savaitgali jau turejo pasirodyt.reiks eit konsultuotis kas ir kaip...taip noreciau rugpjuti startuot su 2IUI...
Atsakyti
Tai jei dar vis nera mmm, tai gal tai gera naujiena nestuke.gif
Atsakyti
tai, kad kazi...penktad. darytas kraujo HCG parode neigiama atsakyma, tai tiketis kazko jau nerealu...
Atsakyti
*****, koks blogas menuo doh.gif Net baisu darosi. Gal mums merginos reiketu geru atostogu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas! mirksiukas.gif
Nu zinokit net baisu man laukti sestadienio toki menesi schmoll.gif
Kaip, Blanka1, tu jautiesi? Kada planuoji testuotis? Gal yra kokiu pojuciu?
Atsakyti
Sveika, pojūčiai nekokie. Man po IUI visą laiką klaikai papilvę skauda ir krūtinė jautri. Pasidariau šiandien NT ir, aišku, neigiamas. Nenusiminiau, nes jau apsipratua su ta mintimi. Turėtų būti normalesni grikiai, kad daryti IUI arba tiesiog kad įvyktų stebuklas. Daugiau nesidarysiu jokių testų, nei kraujo duosiu.
Mane taip nustebino Bogdanskienės klinika, paskambinau jiems ir pasakiau, kad man reikia mano kopijų. Pradėjo kabinėtis tipo kam čia man, išsisukinėjo gal kokias 5 minutes, galiausiai pasakė paskambinti apie 17 val. Aišku, tada jau faksas įsijungė. Teks šian skambinti.
Likusioms sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2008 07 28, 11:08)
Mane taip nustebino Bogdanskienės klinika, paskambinau jiems ir pasakiau, kad man reikia mano kopijų. Pradėjo kabinėtis tipo kam čia man, išsisukinėjo gal kokias 5 minutes, galiausiai pasakė paskambinti apie 17 val. Aišku, tada jau faksas įsijungė. Teks šian skambinti.
Likusioms sėkmės  4u.gif

As ir siandien skambinau i VK del kopiju. Tai sake, kai padarys kopijas ir daktare padarys israsa, man paskambins. Nieko neklausinejo. Va smile.gif
Atsakyti
Avilte, auksciau nosi mirksiukas.gif Ipareigojame tave ir Blanka1 tapti sio menesio gandru gaudymo varzybu nugaletojomis biggrin.gif P.S. ir as prie jusu mielai prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
Taip si menesi tai reikia geru naujienu. nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarra @ 2008 07 28, 12:22)
Avilte, auksciau nosi  mirksiukas.gif Ipareigojame tave ir Blanka1 tapti sio menesio gandru gaudymo varzybu nugaletojomis  biggrin.gif P.S. ir as prie jusu mielai prisijungciau  4u.gif

Dekui, vasarrele! Su mielu noru noreciau tapti tokiu varzybu nugaletoja biggrin.gif Ne tiek ir daug beliko laukti-truputi daugiau nei savaite ir visas naujienas suzinosime... ax.gif
Sekmadieni musu su vyru 1metuku vestuviu jubiliejus smile.gif , taip noretusi staigmena ir dovana iteikt NT pavidale... ax.gif
Atsakyti
Likusioms sėkmės 4u.gif
[/quote]

Sveika, parašyk, kaip baigėsi, aš sekančią savaitę irgi planuoju pasiimti iš ten išrašų kopijas. Gal net neskambinti - eit ir viskas?
Papildyta:
[quote=Blanka1,2008 07 28, 11:08]
Sveika, pojūčiai nekokie. Man po IUI visą laiką klaikai papilvę skauda ir krūtinė jautri. Pasidariau šiandien NT ir, aišku, neigiamas. Nenusiminiau, nes jau apsipratua su ta mintimi. Turėtų būti normalesni grikiai, kad daryti IUI arba tiesiog kad įvyktų stebuklas. Daugiau nesidarysiu jokių testų, nei kraujo duosiu.

Žinai, man irgi nepatiko toks požiūris, gal jau ir minėjau anksčiau - paskutinį kartą po atplovimo grykiai buvo ne kokie. Tai mano nuomone, IUI turėjo nedaryti visai. o jie - darom, darom, "pastojimui ir 1 judraus užtenka". Padarė, pinigus paėmė, ir tipo "tikėkit, laukit, šansų mažai, iki sekančio..." Nenorėjau tada tikėti, kad jiems rūpi tik pinigai, bet kažkaip ta mintis man vis dažniau ateidavo į galvą. Liūdna verysad.gif Daug laiko sugaišau ne ten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leidaa: 28 liepos 2008 - 23:48
Sveika, Leidaa,

aš šiandien pasiskambinau į kliniką ir einu pasiimti išrašo kopiją. Tiksliau spermogramos kopijos, kadangi man buvo pasakyta, jog mano kortelėje nėra nei vieno įrašo. Praktiškai lyg aš ten išvis nedaryčiau IUI.
Taigi manau gali drąsiai į juos kreiptis, tik, manau, prieš tai pasiskambink.
Atsakyti