Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(xtina @ 2008 07 25, 14:15)
As tai manau kad tu  nestuke.gif  nes jei ne tai mm jau turetu pasirodyt, nes tau siandien 15 d po IUI

Kad tik tavo zodziai pasitvirtintu. bigsmile.gif Na galvoju dar palauksiu.As tai nelabai susigaudau tuose reikaluose, o ar tikrai jau turejo but?Nes siaip mano 30 c.d
Atsakyti
QUOTE(SAULYTE5 @ 2008 07 25, 16:47)
Kad tik tavo zodziai pasitvirtintu.  bigsmile.gif Na galvoju dar palauksiu.As tai nelabai susigaudau tuose reikaluose, o ar tikrai jau turejo but?Nes siaip mano 30 c.d

O kada sake daktare darytis testa?
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2008 07 25, 16:18)
panos, kaip ten yra su nėštumo testais. Kiek prisimenu, tai testas gali rodyti antrą neryškią juostelę dar nuo stimuliavimo vaistu? Kada anksčiausiai galima pasidaryti testą, kad jau būti tikrai, jog čia ne vaistų rezultatas, o  nestuke.gif

Man tai gydytoja sake darytis 14 d. po IUI. As pasidariau NT 13 d po IUI ir jau rode vaiduokliuka.
Papildyta:
QUOTE(SAULYTE5 @ 2008 07 25, 16:47)
Kad tik tavo zodziai pasitvirtintu.  bigsmile.gif Na galvoju dar palauksiu.As tai nelabai susigaudau tuose reikaluose, o ar tikrai jau turejo but?Nes siaip mano 30 c.d

Tau jau tikrai turetu rodyt, manau netgi su vakarinis slapimas turetu parodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SAULYTE5 @ 2008 07 25, 17:47)

Na, jei Tavo ciklas trunka 30 dienų, vadinasi tavo mmm dar nevėluoja, bet labai linkiu, kad jos pavėluotų kokius 9 mėn. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.Deja atejo tos nelauktos mmm. verysad.gif tai galvoju kad dabar neverta daryt, reikia sustiprint grikius ir tik paskui megint, nes dabar man atrodo tik pinigeliu laidymas.
Diana nesuprantu kaip galejo tau si men. nepavykt, nes gi taip viskas buvo thumbup.gif na ka padarysi, reikia dziaugtis vienas kitu ir tik tiket kad visdelto kadanors aplankys tas dziaugsmas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(SAULYTE5 @ 2008 07 26, 10:23)
Labas rytas.Deja atejo tos nelauktos mmm. verysad.gif tai galvoju kad dabar neverta daryt, reikia sustiprint grikius  ir tik paskui megint, nes dabar man atrodo tik pinigeliu laidymas.
Diana nesuprantu kaip galejo tau si men. nepavykt, nes gi taip viskas buvo thumbup.gif  na ka padarysi, reikia dziaugtis vienas kitu ir tik tiket kad visdelto kadanors aplankys tas dziaugsmas nestuke.gif

Kas si menesi darosi?? Nelaimingas kazkoks... verysad.gif
Atsakyti
Baisiai nelaimingas sis menuo verysad.gif
Papildyta:

Avilte, kaip tik ta pati ir as parasiau, nes kai tiek daug nesekmiu iskart, tai liudna daros verysad.gif Gal tu nudziuginsi mus si menesiuka? Kelintas tau jau bus IUI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wow.as: 26 liepos 2008 - 12:02
QUOTE(wow.as @ 2008 07 26, 14:02)
Baisiai nelaimingas sis menuo  verysad.gif
Papildyta:

Avilte, kaip tik ta pati ir as parasiau, nes kai tiek daug nesekmiu iskart, tai liudna daros  verysad.gif  Gal tu nudziuginsi mus si menesiuka? Kelintas tau jau bus IUI?

As si menesiuka dariausi 4IUI ax.gif . Labai noreciau pradziuginti ir Jus ir save su teigiamu nestuke.gif atsakymu ax.gif Bus matyt kita savaite smile.gif

O kada tu wow.as vel startuoji?
Papildyta:
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 07 25, 22:59)
Na, jei Tavo ciklas trunka 30 dienų, vadinasi tavo mmm dar nevėluoja, bet labai linkiu, kad jos pavėluotų kokius 9 mėn. smile.gif

Dianele K.L., o kiek si menesi daranciuju buvo IUI, kad taip nesekmingai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 07 26, 14:28)
Dianele K.L., o kiek si menesi daranciuju buvo IUI, kad taip nesekmingai?  g.gif

Šį mėnesį turime 9 -ias bandančiąsias.
Oi, panos, bent likusios 3 pasistenkite ir iki galo nesugadinkite man statistikos, ką biggrin.gif
Na, o Tu Saulyte5, laikykis, pažiūrėk, koks puikus oras už lango, paiilsėkit, o rudenį visos kaip šturmuosim, tai ojojoj, laikykis rudenėli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2008 07 26, 13:28)
As si menesiuka dariausi 4IUI  ax.gif . Labai noreciau pradziuginti ir Jus ir save su teigiamu  nestuke.gif  atsakymu  ax.gif Bus matyt kita savaite  smile.gif

O kada tu wow.as vel startuoji?
Papildyta:
Dianele K.L., o kiek si menesi daranciuju buvo IUI, kad taip nesekmingai?  g.gif

Na manau, kad tau jau tikrai turetu si menesi pasisekti!!! Kiek gi galima, ar ne?
Mes zadam startuot su IUI jau spalio men, aisku, gal iki to laiko naturaliai pasiseks blush2.gif smile.gif Po persileidimo kai gydytoja pasakojo, tai sake, kad dabar didesne tikimybe pastoti naturaliai, na reik ja tiketi ir bandyti biggrin.gif

Ziuriu labai daranciu IUI sarasiukas sutrumpejes, tai jauciu po vasaros atostogu rugsejo men kai kibsim visi i darbus, tai ir statistika zenkliai pageres mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana K.L. @ 2008 07 26, 15:29)
Šį mėnesį turime 9 -ias bandančiąsias.
Oi, panos, bent likusios 3 pasistenkite ir iki galo nesugadinkite man statistikos, ką biggrin.gif
Na, o Tu Saulyte5, laikykis, pažiūrėk, koks puikus oras už lango, paiilsėkit, o rudenį visos kaip šturmuosim, tai ojojoj, laikykis rudenėli lotuliukas.gif

Oi, man tas 9-tukas asocijuojasi su vasario menesiu schmoll.gif Cia jau su boruzele suskaiciavai, ar be? Nes galetu boruzele tada pasistengti si menesiuka darytis IUI ir neasocijuosis tada su jokiu menesiu, bus 10 bandanciuju biggrin.gif
Atsakyti
Oi mergaites, neturiu jokiu geru ziniu, netgi neprireike jokio IUI, nes prasidejo kazkodel anksciau kraujavimas, gimdos gleivine tik 6, tai pasitariau su ginekoligu ir nusprendem kad nebeverta si menesi vargti, nes gali ir niekas neissistimuliuoti. Labai jautriai sureagavau, tad dabar 2 men pertrauka, kontraceptikai ir rugesejo men startuosim.
Visoms kitoms sekmes ir geru rezultatu nestuke.gif
Diana jau gali mane isbraukti.
Atsakyti