Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

QUOTE(Blogytė @ 2009 05 18, 10:05)
man atrodo, kad plaukelių neišrauna, o tik nupjauna palei odos paviršių  g.gif  ar rauni prieš plauką?

jo, pries plauka. nors gal rauna, nes skauda labai labai doh.gif
o vat bikini siek tiek krastelius nudepiliavau, tai 1.5 savaites neaugo plaukai.. g.gif
nezinau ka daryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 05 18, 09:34)
1. Plaukai ataugineja laaabai greitai. jau po triju dienu matau plaukus  blink.gif  tenka vel bruzinti  doh.gif o su nedepiliuotom kojom negaliu vaiksciot, ir paciai nemalonu ir prie MB nejauku... o gal man neisrauja o pjauna plauka?  g.gif

2. Oda siurksti buna, po peiliuku ji svelni, minksta, o po epiliatoriaus siurksti  doh.gif Ir paciai nemalonu liesti, ir MB nepatinka...

3. Nors ir sveiciu kojas kasdien, plaukai iauga  doh.gif  pulinuku nera, bet vis tiek matau iaugusius plaukus.

4. Oda tapo neraliai sausa  doh.gif

5. Kad isepiliuociau tik blauzdas tenka bruzint valanda  doh.gif  Neapsimoka, neturiu tiek laiko  doh.gif

Gal neteisingai naudoju  g.gif  Gal patarsit ka nors..  g.gif

he, aš jau trečius metus naudoju epiliatorių ir visi šie punktai niekur nedingo.. smile.gif taip ir brūžinu kas kelias dienas, nes jei skutu, tai ryte-vakare reikia.. doh.gif
Atsakyti
Besiruosdama pirkti epiliatoriu, pabandziau bent siek tiek pajusti ta skausma.. Griebiausi pinceta ir apsvarinau koja.. Kutena. Bet man net akys issprogo kai vaizda pamaciau.. Tose vietose, kur buvo plaukeliai, isdygo tokie didziuliai raudoni spuogai..visa koja spuogu kalnas.. Apie senaja odos spalva galiu tik prisimint, dbr ji raudona kaip vezys.. tepiau ir su vandenilio tirpalu, kaip cia buvau skaicius.. nieko.. net neisivaizduoju kaip sau pagelbet..
Negi taip bus ir po proceduros su epiliatorium?????? blink.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulinute: 18 gegužės 2009 - 20:02
QUOTE(Saulinute @ 2009 05 18, 20:01)
Negi taip bus ir po proceduros su epiliatorium??????  blink.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif

Na nerekomenduoju daugiau vandenilo peroksidu tepti, man tai yra normali reakcija, jau keli metai depiliuojuosi ir iššoka raudoni spuogeliai, aš po epiliacijos pasitepu drėkinamuoju kremu arba kūno aliejumi ir po kelių valandų jie praeina, beja kaip bebūtų keista ant kojų išsilaiko ilgiausiai tas raudonis, nors pažastų ir bikinio epiliacija du kart skausmingesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 05 18, 23:18)
Na nerekomenduoju daugiau vandenilo peroksidu tepti, man tai yra normali reakcija, jau keli metai depiliuojuosi ir iššoka raudoni spuogeliai, aš po epiliacijos pasitepu drėkinamuoju kremu arba kūno aliejumi ir po kelių valandų jie praeina, beja kaip bebūtų keista ant kojų išsilaiko ilgiausiai tas raudonis, nors pažastų ir bikinio epiliacija du kart skausmingesnė ax.gif

o man koju ir ranku epiliacija skausmingiausia...Va pvz kai pazastis epiliuoju visiai nieko nejauciu. Siaip turbut pripratau, ar plaukeliai susilpnejo, nes po pirmu kartu negalejau ranku kelias dienas suglausti.
Bikinio epiliacija skausminga, bet kuo toliau tuo maziau thumbup.gif
Atsakyti
man ir ant koju iaugineja plaikeliai susidaro pulinukai ir dar beda didziausia kada plaukai iaugineja kartais taip nakti nusikasau kad baisu taip niesti... schmoll.gif
o apie bikinio tai patyliu negaliu kaip skauda, buvau pazastis kazkada nusidepiliavus ok veliau plaukeliai daug smulkesni pradejo augti, bet zinot paties pazasties vaizdas nekoks atrodo visada burbuliukais isbersta ir to atsisakiau geriau peiliukais nors ir daznai bet grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linukas17 @ 2009 05 19, 17:14)
man ir ant koju iaugineja plaikeliai susidaro pulinukai ir dar beda didziausia kada plaukai iaugineja kartais taip nakti nusikasau kad baisu taip niesti...  schmoll.gif
o apie bikinio tai patyliu negaliu kaip skauda, buvau pazastis kazkada nusidepiliavus ok veliau plaukeliai daug smulkesni pradejo augti, bet zinot paties pazasties vaizdas nekoks atrodo visada burbuliukais isbersta ir to atsisakiau geriau peiliukais nors ir daznai bet grazu smile.gif

o man nuo peiliuku oda visada labai sujautredavo, o po epiliatoriaus lygi visai. g.gif Labai cia kiekvienai skirtingai.
O kad neiauginetu plaukeliai pries epiliuojant ir po to reikia oda sveisti. Kadangi pilingo nemegstu naudoju kempine-pirstine is body shopo kiekviena ryta truputeli duse patrinu
Atsakyti
sveikos, turiu klausimuka blush2.gif kaip naudojat epiliatoriu kai raunat plaukeliu - ar pries ar paplaukiui doh.gif
skaiciau kad pries lygtai reiketu, nu bet man kaip ziauriai iaugineja plaukai siaubas g.gif jau naudoju 2 metus epliatoriu ir tik dabar daugyn iaugineja plaukeliai. patarkit kaip jus darot, dabar uzsisakiau spec krema nuo iauginejimo matysiu kaip bus tada.
Atsakyti
QUOTE(Vaidillute @ 2009 05 19, 21:25)
sveikos, turiu klausimuka  blush2.gif  kaip naudojat epiliatoriu kai raunat plaukeliu - ar pries ar paplaukiui  doh.gif 

Aš prieš plauką, nes paplaukiui man nutraukinėja plaukelius. Kažkada irgi žiauriai įauginėjo, padariau pusmečiui pertrauką, o dabar tfu tfu tfu lyg ir proto ribose tie įauginėjimai mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Vaidillute,2009 05 19, 22:25]
sveikos, turiu klausimuka blush2.gif kaip naudojat epiliatoriu kai raunat plaukeliu - ar pries ar paplaukiui doh.gif

As irgi pries plauka.
Atsakyti
Pries plauka smile.gif Jei igaugineja tai sitokiu budu bent jau i reikiama puse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 05 18, 09:34)
nupirkau ir as epiliatoriu  doh.gif  sumokejau 190lt ir gailiuosi neraliai.
va toki pirkau

1. Plaukai ataugineja laaabai greitai. jau po triju dienu matau plaukus  blink.gif  tenka vel bruzinti  doh.gif o su nedepiliuotom kojom negaliu vaiksciot, ir paciai nemalonu ir prie MB nejauku... o gal man neisrauja o pjauna plauka?  g.gif

2. Oda siurksti buna, po peiliuku ji svelni, minksta, o po epiliatoriaus siurksti  doh.gif Ir paciai nemalonu liesti, ir MB nepatinka...

3. Nors ir sveiciu kojas kasdien, plaukai iauga  doh.gif  pulinuku nera, bet vis tiek matau iaugusius plaukus.

4. Oda tapo neraliai sausa  doh.gif

5. Kad isepiliuociau tik blauzdas tenka bruzint valanda  doh.gif  Neapsimoka, neturiu tiek laiko  doh.gif

Gal neteisingai naudoju  g.gif  Gal patarsit ka nors..  g.gif

as jau metus laiko naudoju toki
http://www.senukai.l...st_tab=articles
tai lygiai tas pats, ziauriai nusivylus esu, o dar sitiek pinigu ismesta, nu tada nuolaida buvo, tai 200 paklojau susigundziusi doh.gif planuoju vasku bandyti...ir palyginti.
Atsakyti