Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip metėte rūkyti?

QUOTE(Eglootia:) @ 2008 09 22, 01:55)
Sveikos.. Na as irgi dbr metimo procese ax.gif  rukiau 4erius metus, o pries savaite sumasciau, kad gal reiktu mesti. tai visai neblogai sekas. Per savaite "sugriesijau" 4 kartus, bet sakoma, kad ir sakoma, jog nesveika is kart nutraukt  blush2.gif ... Kazkaip dbr jau ir nebesinori rukyt, net pamirstu apie tai smile.gif

Smagu zinoti, kad kazkam taip lengvai sekasi thumbup.gif
Man taip paprastai nebuvo schmoll.gif
Jau padovanojau sesei knyga "lengvas budas mesti rukyti" Lauksiu dabar rezultatatu g.gif
Atsakyti
Buvau kažkada pradėjus rūkyti , totali nesąmonė biggrin.gif labai greit ir lengvai mečiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2008 09 22, 17:29)
Buvau kažkada pradėjus rūkyti , totali nesąmonė  biggrin.gif    labai greit ir lengvai mečiau  mirksiukas.gif

Turbut neilgai rukei, arba net rimtai nebuvai pradejusi rukyti, priesingu atveju, nesakytum, kad labai greitai ir labai lengvai.........
Atsakyti
Rūkiau tikrai ne vienerius metus, buvau metusi per neštumą, kol maitinau vaiką, po to vėl pradėjau, tačiau jau beveik 2 metai kaip nerūkau. Mečiau greitai, lengvai tą pačią apsisprendimo akimirką, pasakiau kad nerūkysiu ir viskas... Kas įtakojo tai? Tiesiog paveikė artimo žmogaus mirtis nuo plaučių vėžio... Tai siaubinga mirtis...
Tiesa, neseniai kažkaip buvęs užėjęs noras pajusti tą dūmą, bet kaip užėjo, taip ir praėjo smile.gif Kai pagalvojau, kad iš burnos pelenine dvoksiu, tai net minčių nebebuvo daugiau pajausti tą dūmą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2008 09 22, 21:01)
Rūkiau tikrai ne vienerius metus, buvau metusi per neštumą, kol maitinau vaiką, po to vėl pradėjau, tačiau jau beveik 2 metai kaip nerūkau. Mečiau greitai, lengvai tą pačią apsisprendimo akimirką, pasakiau kad nerūkysiu ir viskas... Kas įtakojo tai? Tiesiog paveikė artimo žmogaus mirtis nuo plaučių vėžio... Tai siaubinga mirtis...
Tiesa, neseniai kažkaip buvęs užėjęs noras pajusti tą dūmą, bet kaip užėjo, taip ir praėjo smile.gif Kai pagalvojau, kad iš burnos pelenine dvoksiu, tai net minčių nebebuvo daugiau pajausti tą dūmą  smile.gif

Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
as tai jeigu metu,tai metu is kart,o ne mazindama cigaretes.gal ir nesveika,bet man taip geriau.siuo metu rukau,bet uz poros sav.tikrai mesiu(kai surukysiu ka turiu).esu metus jau du kartus.ilgiausiai istveriau keturis men.sunku mesti rukyti,bet imanoma.
Atsakyti
QUOTE(Eglootia:) @ 2008 09 22, 01:55)
Sveikos.. Na as irgi dbr metimo procese ax.gif  rukiau 4erius metus, o pries savaite sumasciau, kad gal reiktu mesti. tai visai neblogai sekas. Per savaite "sugriesijau" 4 kartus, bet sakoma, kad ir sakoma, jog nesveika is kart nutraukt  blush2.gif ... Kazkaip dbr jau ir nebesinori rukyt, net pamirstu apie tai smile.gif

sveika sveika ir net labai staigiai mest 4u.gif bet jei vis taip griesysi( juk sakei kad 4 ka.tai padarei) lotuliukas.gif bijau,kad visai nenumesi lotuliukas.gif na bet gal as klystu...sekmes,metimo procese thumbup.gif
Atsakyti
Merginos rodos mano dovanele padejo bigsmile.gif thumbup.gif
(dovanojau sesei knyga "lengvas budas mesti rukyti") ir ka jus manot? perskaite prisivertus sesute ir neruko jau 1,5 men. thumbup.gif
Labai uz ja dziaugiuosi biggrin.gif

Vakar kalbejau apie tai su kaimyne, tai sake taip pat ir jos kolege mete visai neseniai.

Nesakau, kad lengva, nu bet jei labai nori mest, tai gal imanoma?

O kad verta tai tiksliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano tetis metė rūkyti po 30 metų rūkymo wink.gif Manau, jei labai nori, mest įmanoma. Pati rūkiau apie 7-8 metus ir mečiau. Neberūkau jau 5 metai ir nežadu grįžti prie to bjauraus įpročio wink.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif as dabar skaitau lengva buda ir nusperendziau nuo siandienos neberukyit ax.gif nors ten rasoma,kad skaitant nemazint surukomu cigareciu kiekio,bet blush2.gif jauciu kad jei nepasirysiu nuo dabar neberukyti,tai vis atideliosiu ir atideliosiu ax.gif labai noreciau kad man pavyktu ax.gif
Atsakyti
Ištikrųjų veiksminga Alen Car knyga "Lengvas būdas meti rūkyti" smile.gif
Atsakyti
Rūkiau nemažai metų,iki tol kol nepalikau nestuke.gif ,kai sužinojau su lyg ta diena ir mečiau.Ilgai lelių maitinau tai minčių pradėt nekilo,taip praėjo beveik 4metai,bet šią vasarą mirė tėvukas ir buvau vėl pradedanti,bet vėl nestuke.gif ir manau,kad gal daugiau nebepradėsiu. ax.gif
Atsakyti