Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Sveikos, greit pilnai isijungsiu i jusu buri nes zada deti breketus. Kol kas dar tiksliai nezinau kokius, bet bus arba safyriniai arba keramikiniai. Sake reiks rauti 2 ketvirtuosius dantis ir du kruminius [ bet juos tik todel kad veliau prades skaudeti ir t.t. mat jie netaisyklingai suauge]. Dabar paniskai bijau dantu traukimo. sakykit kaip ten viskas vyksta? skauda? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2008 11 02, 21:15)
Sveikos, greit pilnai isijungsiu i jusu buri nes zada deti breketus. Kol kas dar tiksliai nezinau kokius, bet bus arba safyriniai arba keramikiniai. Sake reiks rauti 2 ketvirtuosius dantis ir du kruminius [ bet juos tik todel kad veliau prades skaudeti ir t.t. mat jie netaisyklingai suauge]. Dabar paniskai bijau dantu traukimo. sakykit kaip ten viskas vyksta? skauda?  verysad.gif

Sveika. Del dantu traukimo, tai man neskaudejo nei kiek, juk nuskausmina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milllda @ 2008 10 31, 10:13)
O tu duos damonus pati nusprendei detis, ar tavo toks atvejis, kad ju reik?  blush2.gif As turiu iki lapkricio pabaigos apsispresti kokius detis. Norisi tu skaidriu, bet kaip suprantu su damonais finale rezultatas butu geresnis.

Man juos rekomendavo gydytoja, nes mano atveju geriau sakandi tvarkyt, o dar ir atejimo laikas kas 2 menesius, o as ne Lietuvoj, tai man daug lengviau atskrist kas antra menesi, negu kiekviena.
Atsakyti
Del dantuko rovimo- man rove 4 danti penktadieni (nes kita sav.jau deduosi breketus), tai nebuvo lengvas rovimas, bet cia tik del to, kad saknys susisukusios buvo verysad.gif 4 dantukas turi dvi plonas saknis, todel labai trapus, sunku ji rauti. bet viska isrove tvarkingai, tik kadangi sunkesnis variantas, tai istino zandukas, tai vaikstau jau trecia diena kaip burundukas, bet po truputi atlegsta thumbup.gif ir siaip, nieko cia baisaus tie rovimai. tikrai ereikia bijoti, taigi nuskausmina, svarbiausia nueiti pavalgius, nes po to visai valgyti nesinores mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu,bent tiek paguodet 4u.gif
Atsakyti
Kalbant apie dantų rovimą - tai tikrai neskauda. Tik tiek, kad paskui kurį laiką žaizda kraujuoja, tai juk nėra baisiai malonu. Iš visų procedūrų, kurias dariausi dėl breketų, man nemaloniausia buvo gumytės tarp 6 dantų. Už mėnesio dės breketus apačioj, tai va tų gumyčių labiausiai nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Norejau paklausti visu, kokius dantu sepetelius naudojat?
Atsakyti
As naudoju paprasta, ir vieno danties sepeteli. Bet planuoju nusipirki specialiai breketams skirta sepeteli ir tarpdanciu sepetelius. smile.gif Gal kas naudoja tarpdanciu siula, ir galetu paaiskinti kaip prie tu tarpdanciu prieiti su tuo siulu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2008 11 04, 19:20)
As naudoju paprasta, ir vieno danties sepeteli. Bet planuoju nusipirki specialiai breketams skirta sepeteli ir tarpdanciu sepetelius.  smile.gif  Gal kas naudoja tarpdanciu siula, ir galetu paaiskinti kaip prie tu tarpdanciu prieiti su tuo siulu?  g.gif

Prakiši siūlą iš pradžių pro vielą, po to tarpdantį išvalai, tada vėl kitam tarpdanty pirmiau pro vielą prakiši, po to valai, įprasi - greitai gausis mirksiukas.gif O man specialūs šepetėliai breketams nepasiteisino, sumoki 20 Lt (bent jau aš tiek ortodontinių reikmenų parduotuvėj mokėjau) ir susidrožia po 2 savaičių. Bet koks šepetėlis man 2 savaitėm, o vieno dančio šepetėlis kokius 2 mėnesius palaiko. Dabar aš perku pačius pigiausius vidutinio kietumo šepetėlius, po 2 lt, man jie geriausiai išvalo ir negaila po 2 savaičių išmest smile.gif
Atsakyti
Supratau. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 11 04, 19:28)
Dabar aš perku pačius pigiausius vidutinio kietumo šepetėlius, po 2 lt, man jie geriausiai išvalo ir negaila po 2 savaičių išmest  smile.gif

geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif reiks ir man taip daryti thumbup.gif

aš irgi naudoju specialius šepetelius breketams, tikrai jei labai greitai nusibaigia... aš mokėdavau po 12 Lt. O Žalgirio poliklinikos vaistinėje (Vilniuje) nusipirkau tarpdančių siūlą specialiai breketams su kietesniais galais ir viduryje pastorintas toks. Tai man tragedija kažkokia su tokiu siūlu valytis. Arba aš nemoku. Jis labai ilgas, tas vidurys siūlo man per storas, žodžiu, nėra geriau už įprastinį dantų siūlą. Tik kietesnis tas paprastas siūlas galėtų būti, lengviau būtų kaišioti pro vielutes jį doh.gif
Atsakyti
As tai nusipirkus specialu breketams sepetuka, siaip man jis patinka, tik, kad dantienas pribruzina. Valau kol kas savaite, tai net nezinau, kuriam laikui man jo uzteks. g.gif Siaip kadangi jis man siek tiek per kietas, tai apipilu verdanciu vandeniu, tada tam kartui siek tiek suminksteja. smile.gif

O su siulu man tai net nedaejo, kad galima pakist po vielute, vis galvojau, kaip tie zmones valo su tuo siulu rolleyes.gif Bet dabar zinosiu, bandysiu siandien siula panaudot tongue.gif
Atsakyti