QUOTE(Nimbamedė @ 2008 11 05, 20:20)
tai taip, dėl protinių tai aš nieko prieš jei tik reikės tai daryt

bet pas mane jie tik dar dygsta, gydytoja sakė tiesūs, bet juk kas ten žino kaip jie vėliau pakryps

sakė dar po pačių breketų nešiojimų, reiks nešiot kiek tai laiko kažkokią dantų plokštelę, kad dantys atgal nesueitų kreivai
aš tai kažkaip nusiminiau kai gydytoja sako"ne, tau permatomų nebus".na bet ką padarysi, juk ne dėl spalvų juos dėtis reikia

o kai aš mėgstu plačiai šypsotis, tai jaučiu reiks man save greit persipratint, nes baisiai bijau pašaipų irkitų žvilgsnių ne į mane pačią o į mano dantis

bet juk po visko būsiu su labai gražia šypsena
Zinai as su mielu noru galiu ta plokstele nakciai nesiot, kad ir visa likusi gyvenima, kad tik man dantys butu grazus.
As irgi norejau permatomu, bet deja turiu Damonus, ir pastebejau, kad anksciau mano gyvenime daznai sypsojaus, nes dabar kai noriu sypsotis, stengiuos save tvardyt, nors ir be reikalo

Pastebejau, kad kai uzsidejau breketus, daug zmoniu sako: "oi zinai ir as visada norejau" Daug tokiu zmoniu atsiranda, kurie nori ir negali ryztis, arba galimybes neturi.
Tai kad sakyciau pirmyn
Papildyta:
QUOTE(Jucy @ 2008 11 05, 23:20)
Ar reikia raut protinius, ar ne, geriausiai žino tik gydytoja, o dėl breketų tai nepergyvenk, aš maniau kad mano amžiui susidėjusi breketus prasižiot negalėsiu, sarmata bus, bet taip buvo tik pirmas dvi savaites, dabar iš viso pamiršau, kad breketus nešioju ir aplinkiniai sako, kad man jie labai tinka, ir niekada nesulaukiau nei vienos pašaipos (ko labiausiai bijojau)

Taip kad nepergyvenk
Tame ir reikalas, kad niekas nesisaipo, visi labai supratingai i tai ziuriu, o dar dauguma zmoniu ir patys noretu, bet deja....

O grazius dantys visi nori turet.
Papildyta:
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 11 06, 10:34)
tikrai paguodžiantys žodžiai

bet kai draugei ankščiau buvau sakiusi, kad tikriausiai susidėsiu breketus(jai sakiau,
nes ji ir pati ankščiau nešiojo), tai ji nusikvatojo taip garsiai ir kad girdėjo visi ir draugai ir nepazistami, ir rėkė per visą koridorių "
tu?su breketais?nejuokink.tau jie netiks.neįsivaizduoju kaip tu su jais būsi"

paskiau kokį pusdienį sėdėjau pykau ir blioviau

na bet juk man jų reikia, ne aš viena nešiosiu, ne aš pirma ir ne aš paskutinė, ir visiems kažkodėl jie tinka kai užsideda
ech..jau dienas skaičiuoju iki vizito pas odontologę.. liko jau...19 dienų
P.S jei ne paslaptis, kiek jums metų?labai intriguojančiai apibūdinot"mano amžiui"
Zinai, tikrai tau nuosirdziai paskysiu, nebliauk be reikalo ir drauges neklausyk. O drauge, tavo kiaule gera, pati nesiojo issitiesino dantis, o kitam nesiulo, nes pavydi. Ne duok Dieve tu geriau paskui atrodysiu.Cia 100% jos tokia psichologija.
O kaip brektai gali netikti

, cia ji irgi nesamone pasake.
Tai kad tikrai nesinervuok, nieko neklausyk, o normalus zmones visada pasakys, kad malacius kad breketus uzsidejai
Man asmeniskai 27 metai, turiu breketus tik savaite, dar nepripratau, bet baigiu priprast, nes zmones reaguoja labai gerai, tai del to ir priprantu greiciau.