Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(kabesita @ 2008 11 06, 12:41)
O kiek laiko jau nesioji?

Jau 2metai ir 6 men.
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 11 06, 13:17)
Jau 2metai ir 6 men.

O kada zada nuimt? Ir ar isvis zada? Ir kodel taip ilgai?
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 11 06, 11:40)
Zinai as su mielu noru galiu ta plokstele nakciai nesiot, kad ir visa likusi gyvenima, kad tik man dantys butu grazus. mirksiukas.gif

As irgi norejau permatomu, bet deja turiu Damonus, ir pastebejau, kad anksciau mano gyvenime daznai sypsojaus, nes dabar kai noriu sypsotis, stengiuos save tvardyt, nors ir be reikalo unsure.gif Pastebejau, kad kai uzsidejau breketus, daug zmoniu sako: "oi zinai ir as visada norejau" Daug tokiu zmoniu atsiranda, kurie nori ir negali ryztis, arba galimybes neturi.

Tai kad sakyciau pirmyn  biggrin.gif  4u.gif

Papildyta:
Zinai, tikrai tau nuosirdziai paskysiu, nebliauk be reikalo ir drauges neklausyk. O drauge, tavo kiaule gera, pati nesiojo issitiesino dantis, o kitam nesiulo, nes pavydi. Ne duok Dieve tu geriau paskui atrodysiu.Cia 100% jos tokia psichologija.
O kaip brektai gali netikti  g.gif , cia ji irgi nesamone pasake.

Tai kad tikrai nesinervuok, nieko neklausyk, o normalus zmones visada pasakys, kad malacius kad breketus uzsidejai  biggrin.gif

Man asmeniskai 27 metai, turiu breketus tik savaite, dar nepripratau, bet baigiu priprast, nes zmones reaguoja labai gerai, tai del to ir priprantu greiciau. ax.gif

teisingai sakai, kad ir visą gyvenimą pranešiotum tą plokštelę, kad tik dantys būtų tiesūs thumbup.gif
aš prieš keletą metų dievagojausi kad niekada gyvenime breketų nesidėsiu, šlykštu ir pan., bet jau porą metelių brendo mintis"reik, tikrai reik".susidėt breketus tikrai labai dideli pinigai, tai tėvų kišenes prašluosiu baisiai doh.gif bet juk sumokėsi pinigus, ir visą likusį gyvenimą džiaugsiesi šypsena.
aš dabar taip galvoju, kad didelę įtaką iš tiesų daro aplinkiniai žmonės-va, draugai priima tai palankiai, pagiria, pasako gerą žodį, ir pats įtiki, kad tikrai, viskas gerai 4u.gif
dėl tos draugės...tai aj, bala jos nematė. daugiau žmonių yra kurie pasisako už juos nei ji-prieš cool.gif ir žinai, teisingai tu pasakei dėl to pavydo, net nebuvau dėl to susimąsčiusi. bet juk kvaila dėl tokio dalyko pavydėti, juk čia ne drabužis koks. g.gif iki kol nesusidėsiu breketų jai nieko visiškai nesakysiu apie juos, ir tada tik šast-aš jau su jais hihihi.gif
QUOTE(Anira @ 2008 11 06, 12:33)
Sveika. Man 27 irgi, kaip ir Kabesitai  ax.gif  O as kaip tik su breketaidar placiau pradejau sypsotis  thumbup.gif  Pas mane paprasti geleziniai breketai, tik kad jie man jau atsibodo  verysad.gif

jaunos esat ir nėra jums ko gėdytis kad breketus turit smile.gif na va, o aš jau galvojau kad tik moksleiviai daugiausiai juos nešioja. pasirodo kad ir suaugę žmonės nesibodi jų, ir visai gerai jiem. šaunuolės thumbup.gif tai jei plačiai šypsaisi dabar su jais, tai gal ne patys breketai tau atsibodo?
Atsakyti
sveikos,
paskaitinejau ir as sia temele...apie tiesius dantukus svajoju jau seniai, tik visi aplinkiniai tikina, kad viskas cia pas mane gerai, atseit placiai nesisypsok ir viskas ok doh.gif bet as matau, kad nera ok, as droviuosi sypsotis, tai mane varzo, as kompleksuoju, tai prideda ir nepasitikejimo savimi... verysad.gif perskaicius visa temele, matau, kad kitoms ir sakandi tvarko, as ir taip, ir taip ziurinejau savo dantis, sakyciau, kad sakandis geras g.gif bet, aisku, gali buti, kad as kazko nematau, ar nemoku pamatyt...pas mane virsutiniai dantys yra siek tiek susigrude, ko pasekoje vienas dantis sone pavirtes i isore, palipes i virsu, del sio danties, gerai isiziurejus, matau, kad ir dantukai siek tiek pasvire, tai vat...aisku, ir baisiu dalyku prisiskaiciau smile.gif kaip protiniu dantuku operavimas blink.gif kad dantys tiesinami kartais kitu dantu rovimo principu, man jau sake mano stomatologe.
Taigi, tokia vat situacija verysad.gif ...kadangi tevai nelabai palaiko mano iniciatyva...tai vis svajoju, kad pati kaip nors sukaupsiu pinigeliu ir kada nors tikrai galesiu placiai, pasitikinciai, nesivarzanciai sypsotis...
ai, dar klausimelis, kiek jums sako reiks nesiot ta plokstele? ar ja paskui tik naktimis reikia nesiot, ar istisai kazkiek laiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 06 lapkričio 2008 - 12:25
QUOTE(Anira @ 2008 11 06, 13:17)
Jau 2metai ir 6 men.

aaaa, tada galima suprasti kodėl jau nusibodo... unsure.gif na bet gal jau greit nuims? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 11 06, 13:21)
jaunos esat ir nėra jums ko gėdytis kad breketus turit smile.gif  na va, o aš jau galvojau kad tik moksleiviai daugiausiai juos nešioja. pasirodo kad ir suaugę žmonės nesibodi jų, ir visai gerai jiem. šaunuolės thumbup.gif  tai jei plačiai šypsaisi dabar su jais, tai gal ne patys breketai tau atsibodo?

As tai visai nesigediju tu breketu, tik dar nepripratau, nes kai reiks sypsotis lupa breketai braizo siek tiek, tai del to ir keista kazkaip blink.gif
O jei kai buciau paaugle ir butu tie breketai, tai tikrai mama man juos jau butu uzlipdzius, tik kad tais laikas nelabai buvo ju, arba dar nezinajom apie juos nieko ax.gif

Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 06, 13:22)

Zinai, as irgi tai pasidariau, nes dantys visada mano didziausias kompleksas buvo, bet kai kurie zmones sako, kad pas mane problemos nemato, o kas pazysta visi sako, tai gerai, kad susitvarkysi. Vyras pasake, kad mano vietoj nesidetu tu breketu, bet jei as geriau jausius paskui, tai pirmyn. Tevai net gi labai palaiko biggrin.gif

O jei jau yra noras issitiesint dantis, tai pradek taupyt pinigelius, man atrodo i toki reikala verta investuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 11 06, 12:35)
Zinai, as irgi tai pasidariau, nes dantys visada mano didziausias kompleksas buvo, bet kai kurie zmones sako, kad pas mane problemos nemato, o kas pazysta visi sako, tai gerai, kad susitvarkysi. Vyras pasake, kad mano vietoj nesidetu tu breketu, bet jei as geriau jausius paskui, tai pirmyn. Tevai net gi labai palaiko  biggrin.gif

kartais palaikymo labai reikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 11 06, 13:35)
As tai visai nesigediju tu breketu, tik dar nepripratau, nes kai reiks sypsotis lupa breketai braizo siek tiek, tai del to ir keista kazkaip  blink.gif
O jei kai buciau paaugle ir butu tie breketai, tai tikrai mama man juos jau butu uzlipdzius, tik kad tais laikas nelabai buvo ju, arba dar nezinajom apie juos nieko ax.gif

aš bent dabar labiau gėdijuosi savo dantų, dėl jų kompleksuoju. taip kad einam prie išvados-breketai gi ne šiaip sau biggrin.gif na aš dabar 12 klasėj tai kaip ir pasakius, jau protingi žmonės sėdim klasėj cool.gif aš jau nujaučiu iš ko būtų mesteltos replikos, bet gi jie man ne autoritetai.o jau kaip ir pati įsitikinau ne kartą-jei nori atsikratyti kažkokių replikų, kurios yra nepiktybiškos, bet tiesiog tau nemalonios, kartu su kitais pasijuok iš savęs cool.gif skamba gal ir idiotiškai, bet žinokit suveikia visada 100proc. cool.gif

linutiaaa, suprantu tave 4u.gif mano tėvai taip pat ankščiau nesuprato mano komplekso verysad.gif bet jei tik turi galimybę pati po truputėlį taupytis pinigų, pradėk tai daryti 4u.gif turėk tikslą, kad tie taupomi pinigai tavo labui.parodyk tėvam, kad tu pasiryžusi net savo pinigus taupyti dėl breketų, tada gal ir tėvai prisidės prie to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 11 06, 13:39)
kartais palaikymo labai reikia verysad.gif

aš pati su breketais jau penktas mėnuo smile.gif visom patariu juos dėtis, nekraipant dėmesio į visokias kalbas.... tas laikas nešiojant juos praeis labai greitai, o paskui turėsim nuostabių nuostabiausias holivudines šypsenas.

iš tikrųjų aš dabar kiekvieną kartą kai juokiuosi, prisimenu, kad mano burnoje yra "gelažų". Nėra lengva ir paprasta juos pamiršti, valgai kompanijoje-galvoji apie juos, kalbi su žmogumi-galvoji apie tuos breketus, juokiuosi - ir vėl galvoji....pradžioje juokdavausi ir užsidengdavau su ranka burną visai to nenorėdama.

yra daug žmonių, kurie visai nieko nesako apie mano apsisprendimą juos dėtis, yra kurie sako, kad jie man tinka (kai buvau tik su viršutiniais keramikiniais), bet yra ir tokių, kurie sako, kad aš atrodau baisiai. ir tai mano draugės, bet aš nepykstu ant jų, jei joms iš tikrųjų baisu, tai ką dabar? tegul turi jos savo nuomonę.

daug žmonių, kai užsidėjau tuos breketus, sakydavo: "niekada nepastebėdavau tavo kreivų dantų!"

man svrabiausia, kad vyras man pritarė ir kad tai buvo viena iš mano svajonių, dėl kurios aš kompleksavau kiek atsimenu save.....
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 11 06, 13:21)
O kada zada nuimt? Ir ar isvis zada? Ir kodel taip ilgai?

Vis tikejausi, kad iki Naujuju metu nuims, bet vakar pasake gydytoja, kad tikrai nespesime verysad.gif Nu bet geriau aisku pakenteti ir viska gerai ir graziai pabaigti. Pradzioje sake, kad gydymas uztruks 2metus. O dabar viskas taip uzsitese, nes kruminiai dantukai pas mane kazkaip labai jau letai juda verysad.gif verysad.gif verysad.gif O liko perstumti 3 kruminius dantukus.

Nimbamede, atsibodo ir breketai ir tai kad nematau normalai graziu savo dantuku, ir kad jau tokiu ryskiu pokyciu nepamatysiu, nes is priekio pas mane jau viskas liuks thumbup.gif ir draugai jau nesupranta, kodel as vis dar su breketais ax.gif
Atsakyti
pati sakai ir pati prieštarauji sau biggrin.gif neskubėk, tegu viskas atsitaiso kaip reikiant, ir tada bus gerai smile.gif o tai kad priekiniai dantukai jau gražūs, tai šaunu, jau pokytis aiškus. esu girdėjusi kad gydytojai tą dantų tiesumą skaičiuoja procentaliai.vienai draugei buvo net gi taip kad teko breketus nešioti ilgiau dėl to, kad dantys išsitiesino taip, kad tarp dantų tarpai liko, tad dar ilgiau nešiojo, kažką darė, kad tie tarpai mažėtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 11 06, 14:04)
Vis tikejausi, kad iki Naujuju metu nuims, bet vakar pasake gydytoja, kad tikrai nespesime  verysad.gif Nu bet geriau aisku pakenteti ir viska gerai ir graziai pabaigti. Pradzioje sake, kad gydymas uztruks 2metus. O dabar viskas taip uzsitese, nes kruminiai dantukai pas mane kazkaip labai jau letai juda  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  O liko perstumti 3 kruminius dantukus.

Nimbamede, atsibodo ir breketai ir tai kad nematau normalai graziu savo dantuku, ir kad jau tokiu ryskiu pokyciu nepamatysiu, nes is priekio pas mane jau viskas liuks  thumbup.gif  ir draugai jau nesupranta, kodel as vis dar su breketais  ax.gif

Jau tiek atkentejai, tai dar pakentek ax.gif Juk gydytojai labiau zino kada juos nuimt. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 11 06, 14:33)
esu girdėjusi kad gydytojai tą dantų tiesumą skaičiuoja procentaliai.vienai draugei buvo net gi taip kad teko breketus nešioti ilgiau dėl to, kad dantys išsitiesino taip, kad tarp dantų tarpai liko, tad dar ilgiau nešiojo, kažką darė, kad tie tarpai mažėtų doh.gif

Man atrodo, kad gydytojai visada sako minimalu nesiojimo laika, negu kad is tikruju buna. Bet juk irgi priklauso kaip dantis pasiduos gydymui. ax.gif
Atsakyti