Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 09, 10:34)
Visada buvo daug tokiu, kuriems reikalingas ortodontinis gydymas, bet niekas anksčiau taip apie ji negalvodavo, kaip dabar.. Pavyzdžiui as, jau kai visai maza buvau jau tada man reikejo breketus det, bet..  schmoll.gif Tiek tezinojau apie juos, jie taip pat nebuvo tokie kaip dabar: ir beligaturiniai ir safyriniai ir keramikiniai..  biggrin.gif Ir kitas dalykas, kad budamas vaikas nelabai kompleksuoji del atsikisusiu dantu..  rolleyes.gif

va butent, pries gerus 5 metus buvau pas viena ortodonte, tai man ji pasake, jog vien breketai man nepades, mano stomatologe patare laukti 18 ir sake jog padarys estetini, tai va man spali 18 sueis, nueinu i konsultacija pas viena odontologe ir sako jog bus negrazu, reikia deti breketus, sukti implanta, dar viena danti estetiskai plombuoti... verysad.gif tai aisku nueisiu dar i viena konsultacija pas kita gydytoja, paziuresiu ka ten pasakys, bet tikriausiai reiks detis breketus, ka galejau padaryti bent pries pora metu, tada jau buciau susitvarkiusi dantis:nuimti butu breketai, isuktas implantas ir tt...o dabar iki 20ties kazkur reiks nesiot, labai jau nekaip isejo, vaikystej butu dalampe, o dabar... unsure.gif
Atsakyti
Na na, jaunos merginos, ko jums kompleksuoti? Mano dukra jau i mokykla eis, o as vis tiek breketus uzsidejau. Nes kai buvau 18, ortodontinis gydymas buvo tik ka Lietuvoj atsirades, nelabai man is provincijos merginai pasiekiamas, o be to ir pinigu tokiu neturejau. Tevai tokio poziurio buvo, kad zmogus grazus naturalus, na toks, koks yra. verysad.gif
Jei mano vaiku dantys bus kreivi, butinai tvarkysiu, kai yra laikas. Visai nenoreciau, kad suauge man priekaistautu, kad nepasirupinau laiku. thumbup.gif
Atsakyti
as savo vaikus (kai turesiu) 5 metuku vesiu pas ortodonte,paziuret ar teisingai sudyge sesti dantukai,nes butent nuo ju priklauso veliau sakandzio anomalijos visokios.... o man greit 18 ,tai tikrai siokia tokia trauma su breketais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 08 09, 22:03)
as savo vaikus (kai turesiu) 5 metuku vesiu pas ortodonte,paziuret ar  teisingai sudyge sesti dantukai,nes butent nuo ju priklauso veliau sakandzio anomalijos visokios....    o man greit 18 ,tai tikrai siokia tokia trauma su breketais  doh.gif

Mieloji, trauma butu, jei tau reiketu breketu ir noretum juos detis, o negaletum doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o dar ir taip buna? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, pavyzdziui, neturetum tam pinigu. Juk nera pigu. Dirbu mokykloje ir matau, kiek daug paaugliu ir jaunu zmoniu kreivais dantimis. Ne visi tevai gali kelis tukstancius isleisti estetiniam vaiko dantu grazinimui verysad.gif .
Atsakyti
na taip,tai nera pigu...man breketai kainuos 12tuxt,mokam dalimis,kaskart po 2-3 tukstancius...
Atsakyti
Labai daug! Kodel tiek daug? g.gif
Atsakyti
Man irgi panašiai... Nes safyrinius dėjaus smile.gif
Atsakyti
nes pas man ne paprasta problema,man pakopom sakandi tvarko,beto daktare is Vokietijos,priziuri kiti daktarai cia ir beto damonai...
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 08 10, 22:48)
Man irgi panašiai... Nes safyrinius dėjaus smile.gif

Tikrai ne dėl to smile.gif. Pas mane irgi safyriniai, bet už vieną žandikaulį 1700 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afterglow @ 2008 08 09, 18:53)
va butent, pries gerus 5 metus buvau pas viena ortodonte, tai man ji pasake, jog vien breketai man nepades, mano stomatologe patare laukti 18 ir sake jog padarys estetini, tai va man spali 18 sueis, nueinu i konsultacija pas viena odontologe ir sako jog bus negrazu, reikia deti breketus, sukti implanta, dar viena danti estetiskai plombuoti... verysad.gif tai aisku nueisiu dar i viena konsultacija pas kita gydytoja, paziuresiu ka ten pasakys, bet tikriausiai reiks detis breketus, ka galejau padaryti bent pries pora metu, tada jau buciau susitvarkiusi dantis:nuimti butu breketai, isuktas implantas ir tt...o dabar iki 20ties kazkur reiks nesiot, labai jau nekaip isejo, vaikystej butu dalampe, o dabar... unsure.gif

Tu visiskai teisi.. Aš galiu atvirai pasakyti, kad esu nukentėjusi nuo vienos rusu laiku ortodontes, pas kuria mano mama kai maza buvau nuvede.. verysad.gif Vietoj to, kad is karto detu kazkoki aparata, ji nusprende is karto man israuti 6 sveikus dantis, atseit tam, kad is naujo isdygs geresni doh.gif Ar jus isivaizduojat kas per gydymas buvo pries 8 metus?? verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Geismas @ 2008 08 11, 09:22)
Tikrai ne dėl to smile.gif. Pas mane irgi safyriniai, bet už vieną žandikaulį 1700 mirksiukas.gif

Kodel tiek pigiai? g.gif Kuriam mieste cia?
Atsakyti