Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Dreamm @ 2008 08 06, 15:21)
As pries 3 metus uz panoramine mokejau 10 lt.
Nejaugi taip pabrango?

Sonine reikalinga, kad butu matomas dantu pasvirimo kampas, ar kazkas pan. Bet siulau geriau nefilosofuoti,  schmoll.gif  o klausti konkretaus daktaro, jis tikrai viska pasakys ir bent mano klinikoje, patys daro nuotraukas.

Dabar viskas taip pabrango, kad kazkoks siaubas.. doh.gif Atrodo, kad jau noras susitvarkyti išvaizda greitai bus sunkiai ikandamas dalykas.. unsure.gif
Atsakyti
Rugsejo 13 d. sudes breketus. Reikia pasalinti virsutinius 2 dantis, juos salins rugpjucio 25 d. Ar ne per velai? g.gif Zalgirio klinikoje uz panoramine ir galvos sonine nuotraukas sumokejau apie 60 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramell: 06 rugpjūčio 2008 - 22:13
QUOTE(caramell @ 2008 08 06, 23:12)
Rugsejo 13 d. sudes breketus. Reikia pasalinti virsutinius 2 dantis, juos salins rugpjucio 25 d. Ar ne per velai?  g.gif Zalgirio klinikoje uz panoramine ir galvos sonine nuotraukas sumokejau apie 60 lt.

Man breketus dejo vasario 15 d., o dantis rove - viena sausio 23, kita sausio 29. Uzgijo normaliai, nebuvo visiskai uzsitraukusios, bet svarbu, kad nekraujuotu.
Atsakyti
QUOTE(Afterglow @ 2008 08 06, 16:43)
dariausi pries menesi panoramine Zalgirio klinikoje, kainavo 40Lt:) bus antras vizitas, nes i pirma neatsinesiau, kazkaip nepagalvojau...tai gal man ir sonine pasidaryt, o gal ten padarys jei reiks... g.gif siaip sukandimas geras turetu but, gal tuomet nedaro...oj kaip laukiu kad kuo greiciau uzdetu, jau nuo birzelio uzsirasiau, galvojau vasara spesiu susideti, o taip iseis kad tik rudeni, nes dabar matyt padarys dantu antspaudus ir panasiai, ane?  smile.gif

Kosmaras blink.gif As taip pat Zalgirio dariausi pries 3 m. uz 10 lt.

Ir is viso ten labai pabrango gydymas. Man gydytoja sake, kad nuo rudens dar brangs, ir bus net brangiau nei privaciose. Taip kad nebeapsimokes ten eiti.... schmoll.gif

Afterglow, O pas kokia gydytoja desi breketus? gal pas Grigaite?
Atsakyti
Sveikutes,
Aš dabar ant apsisprendimo ribos: dėtis ar ne... Kadangi sukandimas neblogas, reiktų nešioti apie metus laiko. Jei vis gi pasiryšiu, tai dėsiuos keramikinius.
Kaip tie keramikiniai? ar labai matomi?
Atsakyti
As irgi ant priekiniu 6 dantu desiu keramikinius, o kitus paprastus. Ir man idomu kaip jie gyvai atrodo rolleyes.gif Gal kuri forumiete nebijotu nufotografuoti ir ikelti nuotraukyte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustyte @ 2008 08 07, 15:09)
Sveikutes,
Aš dabar ant apsisprendimo ribos: dėtis ar ne... Kadangi sukandimas neblogas, reiktų nešioti apie metus laiko. Jei vis gi pasiryšiu, tai dėsiuos keramikinius.
Kaip tie keramikiniai? ar labai matomi?

As galvoju kad breketai yra geriau tie, kurie greiciau atstato dantis.. O del estetikos nemanau kad verta dvigubus pinigus moketi.. Aisku cia tik mano nuomone.. ax.gif
Atsakyti
as manau ,kad metai tai yra tikrai mazas laiko tarpas ir pakentetum su paprasciausiai breketais...bent pati anksciau maniau,kad jei des,tai tik keramikinius,taciau ,kad ir uzdejo metalinius,aisku ne paprastus ir reiks nesiot 2 metus,bet uztad kaip bus gera ,kai nuims wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 07, 18:51)
As galvoju kad breketai yra geriau tie, kurie greiciau atstato dantis.. O del estetikos nemanau kad verta dvigubus pinigus moketi.. Aisku cia tik mano nuomone..  ax.gif

Na siaip kurie greiciausiai gydo kainuoja tiek pat kiek ir keramikiniai...
Atsakyti
Jei finansai leidzia keramikiniai breketai yra nebloga iseitis.
Grazu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Abai @ 2008 08 07, 21:48)
Jei finansai leidzia keramikiniai breketai yra nebloga iseitis.
Grazu  smile.gif
user posted image

Kiek matau tai čia safyriniai biggrin.gif Pati tokius turiu smile.gif
Atsakyti
Labukas
ryt bus jau 2 savaitės, kaip aš su breketais. O šianakt ėmė ir nubraižė žandą blink.gif Ką aš naktį veikiau? g.gif
Aš už panoraminę foto Šiauliuose mokėjau 28 Lt
Nepriprantu aš prie jų, man vis jaučias svetimkūniai, vis tas dantų valymas, jau oda išsausėjo aplink burną, vakar taip užsimaniau alyvinio obuolio, tai savojo prašiau, kad pimą kasnį atkastų blush2.gif
Atsakyti