Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Gitusia @ 2008 08 08, 10:23)
Labukas
ryt bus jau 2 savaitės, kaip aš su breketais. O šianakt ėmė ir nubraižė žandą blink.gif  Ką aš naktį veikiau? g.gif
Aš už panoraminę foto Šiauliuose mokėjau 28 Lt
Nepriprantu aš prie jų, man vis jaučias svetimkūniai, vis tas dantų valymas, jau oda išsausėjo aplink burną, vakar taip užsimaniau alyvinio obuolio, tai savojo prašiau, kad pimą kasnį atkastų blush2.gif

Tai ne kas tau.. unsure.gif Nejaugi visiem taip buna? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 08, 10:49)
Tai ne kas tau.. unsure.gif Nejaugi visiem taip buna? unsure.gif

Šiaip kiekvienam vis kitaip...
Atsakyti
Visiems skirtingai buna. Dukterecia po kiekvieno paverzimo dvi dienas vaistus nuo skausmo geria, bet per puse metu jos jau apatiniai dantukai tiesus tiesuteliai. Mano juda pamazu ( bet juda!). Ir man neskauda. Pirma vakara po paverzimo pamaudzia kiek, bet neimu i galva. Pirma menesi pabraizydavo tai sen, tai ten, o dabar nebe schmoll.gif .
Tiesa, karta mazasis bedukdamas taip trenke ir galvos man i veida, kad viduje prakirto lupa, o jam atsirado melyne verysad.gif .
Bet vistiek viskas neblogai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Abai @ 2008 08 08, 12:57)
Visiems skirtingai buna. Dukterecia po kiekvieno paverzimo dvi dienas vaistus nuo skausmo geria, bet per puse metu jos jau apatiniai dantukai tiesus tiesuteliai. Mano juda pamazu ( bet juda!). Ir man neskauda. Pirma vakara po paverzimo pamaudzia kiek, bet neimu i galva. Pirma menesi pabraizydavo tai sen, tai ten, o dabar nebe  schmoll.gif .
Tiesa, karta mazasis bedukdamas taip trenke ir galvos man i veida, kad viduje prakirto lupa, o jam atsirado melyne  verysad.gif .
Bet vistiek viskas neblogai  thumbup.gif

O aš jau nusigandau kad ir man taip bus.. Labai noriu breketu, bet labai bijau kad man gali ju nedeti.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamm @ 2008 08 07, 15:01)
Kosmaras  blink.gif  As taip pat Zalgirio dariausi pries 3 m. uz 10 lt.

Ir is viso ten labai pabrango gydymas. Man gydytoja sake, kad nuo rudens dar brangs, ir bus net brangiau nei privaciose. Taip kad nebeapsimokes ten eiti....  schmoll.gif

Afterglow, O pas kokia gydytoja desi breketus? gal pas Grigaite?

as Pileneje pas Ramune desiuos matyt, tik pavardes nezinau, neuzfiksavau blush2.gif
Atsakyti
Ramune Pakarkliene.
As pas ja buvau vienoj konsultacijoj, man nepatiko. Labai gasdint pradejo. Be jokiu rentgenu ji "kazkaip" mate, kad pas mane kazkas negerai su kaulais. O nuejau pas kita ortodonte tai kitas reikalas.
Atsakyti
hm, na s kitam forume skaiciau, tai pora paneliu pas ja lankosi ir labai patenkintos, nezinau net... g.gif siaip dar galvoju gal Latkauskiene priimtu, tik kad dabar dekrete, idomu kada galeciau pas ja uzsirasyti, noreciau rugseji jau but su breketais...gal kas turite ziniu kadavel prades dirbti Vilniuje? smile.gif
Atsakyti
sveikos. esu beviltiskoje padetyje. vaikui verkiant reikia breketu. neimanoma prisiregistruoti net konsultacijai, visur nieko konkretaus nepasako kada galesiu gauti ja. gal kas ka patartumete ka daryti. gyvenu klaipedoje
Atsakyti
QUOTE(kundre @ 2008 08 08, 22:34)
sveikos. esu beviltiskoje padetyje. vaikui verkiant reikia breketu. neimanoma prisiregistruoti net konsultacijai, visur nieko konkretaus nepasako kada galesiu gauti ja. gal kas ka patartumete ka daryti. gyvenu klaipedoje

O i kokias klinikas bandei skambintis? Taip jau toje Klaipėdoje su tais ortodontais.. schmoll.gif As pati esu klaipediete, rudeni noriu susideti breketus, ir kolkas esu nusprendus kreiptis i Klaipedos ortodontijos kliniką.. Tai va tik neaisku kaip man seksis ten registruotis.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa-klaipeda @ 2008 08 08, 22:38)
O i kokias klinikas bandei skambintis? Taip jau toje Klaipėdoje su tais ortodontais.. schmoll.gif  As pati esu klaipediete, rudeni noriu susideti breketus, ir kolkas esu nusprendus kreiptis i Klaipedos ortodontijos kliniką.. Tai va tik neaisku kaip man seksis ten registruotis.. unsure.gif

Cia gal tik Vilniuje ir Kaune dideliu eiliu pas ortodontus nera. Na gal kaip kam ir pasiseka. Laukiau pusmeti, buciau laukus dar tiek pat, jei ne pazistami ax.gif Panevezy tik dviejose klinikose ortodontai dirba (be valdiskos poliklinikos). O tu, kuriems reikia ortodontinio gydymo, tik daugeja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abai @ 2008 08 08, 23:14)
Cia gal tik Vilniuje ir Kaune dideliu eiliu pas ortodontus nera. Na gal kaip kam ir pasiseka. Laukiau pusmeti, buciau laukus dar tiek pat, jei ne pazistami  ax.gif Panevezy tik dviejose klinikose ortodontai dirba (be valdiskos poliklinikos). O tu, kuriems reikia ortodontinio gydymo, tik daugeja  g.gif

Visada buvo daug tokiu, kuriems reikalingas ortodontinis gydymas, bet niekas anksčiau taip apie ji negalvodavo, kaip dabar.. Pavyzdžiui as, jau kai visai maza buvau jau tada man reikejo breketus det, bet.. schmoll.gif Tiek tezinojau apie juos, jie taip pat nebuvo tokie kaip dabar: ir beligaturiniai ir safyriniai ir keramikiniai.. biggrin.gif Ir kitas dalykas, kad budamas vaikas nelabai kompleksuoji del atsikisusiu dantu.. rolleyes.gif
Atsakyti
bandyk kitame mieste gal...
Atsakyti