Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanoma draugiškai bendrauti su vyro/draugo ex?

As irgi susitikimus su saviskio EX laikau neisvengiamybe, tenka bendraut blink.gif
Bet tuomet jauciausi kaip kokiam Tarybiniu laiku multike apie Laputaite Kumutaite. Jau kai pradeda suokt koks musu vaikas grazuolis, kaip gerai mums sekasi, kaip fainai mes gyvenam....... nu jo fa na, galvoju, is kur tos grazbylystes visos?
yra kaip yra. po tokiu susitikimu issunkta jauciuos. verysad.gif
Atsakyti
Bendrauju, bet tik tada kai ji nori su manim šnekėt, taip tai nea rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavinja @ 2008 08 06, 13:39)
Jūsų draugas juodina savo buvusią žmoną, apkalbinėja ją kaip koks pletkininkas, nejaugi nebijote, kad kada nors jis apie Jus pasakos kokiai naiviai vištelei, kad Jūs pati ėjote į kairę?

thumbup.gif

Maniskis visada tik gerai (arba nieko) apie savo ex - kaip apie mirusius tongue.gif . Anksciau pykdavau, kad jis toks gerietis. O paskui pagalvojau, kad jei mes issiskirtume, gerbciau ji uz tai, jei apie mane blogai nekalbetu.

Kartais mes bendraujame su ja - bet kadangi jis nesiverzia ir as neskubu, tai tas bendravimas vyksta tik jos iniciatyva blush2.gif Nematau dideles nelaimes, jei reikia su ja ir vynu vakara praleisti. Siuo metu visi mes turime savo gyvenimus, o praeitis nera tokia dramatiska, kad butu ko pykti laikyti.

Papildyta:
QUOTE(Smilla @ 2008 08 05, 15:26)
gal butina, jei zinai, kad jei nusileisi ir nueisi ten "su kauke" ir pabendrausi kiek reikalauja mandagumas, kad del to draugas dziaugsis, negalvos, kad turi drauge isterikuojancia del "smulkmenu" (kaip jam atrodo) ...

Kaukes atsiranda, kai santykiai nera tvirti ir tos moters pavojus seimai yra visikai realus. Manau, kad praejus penkiems, septyniems - gal daugiau metu - kaukes nukrinta. mirksiukas.gif
Atsakyti
antros seimos visada turi tokiu problemu. As asmeniskai labai gerbiu vyrus ar moteris kurie veda antra puse su vaiku(-ais), juk visi nusipelno laimes, turiu tokiu draugu seimu,bet va, man niekaip nepavyktu isteketi uz vyro issiskyrusio, su vaikais gyvenanciais su mama. Aisku, tai savanaudiska, atsiprasau uz tai blush2.gif bet as nenoreciau dalintis savo vyru su kita seima(savaitgaliai, seimos ir kalendorines sventes) ir pinigais(alimentai, dovanos) kurie galetu atitekti musu vaikams... unsure.gif na, jei jo pirmieji vaikai gyvena su juo, kitas reikalas, priimciau kaip savus tongue.gif

O autores atzvilgiu galima ir taip ismastyti: nesmagu susitikineti su buvusiaja, bet gal vyras negalvoja nieko bloga ir vesdamasis ja tik nori parodyti, kad esama zmona svarbi, nori ja itikinti, kad nera jokiu paslapciu. Aisku, viskas priklauso kaip jis elgiasi su esama ir buvusia. Pagalvok, ar tau ne labiau skaudetu sirdi, ar ne daugiau kiltu pavydas, jei vyras vienas visur eitu ir nepaisytu tavo jausmu. Sakytu pavydi, nesupranti - tavo problema, as nieko blogo nedarau. Va mano fantazija tada mane nuzudytu doh.gif

Stiprybes tau! mirksiukas.gif
Atsakyti
neimanoma
Atsakyti
Nebendraujame-na nebent kai ji ,,prisigerusi,,paskambina mb ,nes kazkaip tada tik ,,atsirisa,,liezuvis.O tada tai jau pabendraujame blink.gif
Atsakyti
Nebendrauju, nes niekada neteko su jomis susidurti. Kas ir yra geriausia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvatėlė: 08 sausio 2009 - 21:50
bendrauju ir dar gana gerai sutariame. is pradziu pykdavau bet ji jam buvo tiesiog kaip jaunesne sesuo.(bent jau jis taip sako) nepastebejau ju bendravime nieko ytartino.bendrauja kaip draugai ir tiek.del to ir issiskyre nes suprato kad nejaucia nei traukos nei aistros vienas kitam o yra paprasciausiai geri draugai. bigsmile.gif Ir ji labai geras zmogus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2008 08 05, 08:33)
aciu... jau pradejau galvoti, kad gal man su galva negerai  lotuliukas.gif , kad paranoja prasideda...

As juk pati moteris, zinau, kokios mes esam... kokios esam gudrios... Kita vertus, jei paciai reiketu dalyvauti ten, kur yra mano exas su dabartine mergina ar zmona, tai mane vestu smalsumas...paprastas moteriskas smalsumas pamatyti kokia ji, kaip jie bendrauja. NOrs... nezinau biggrin.gif

nea, tikrai tau ne paranoja smile.gif tikrai mes moterys esam labai gudrios smile.gif man teko viena karta susidurti, su viena tokia poniute is praeities. buvo nemalonu. ji bande pasirodyti uzsleptai gudri, ko vyras nelabai galejo izvelgti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ogi ziuriu, mano tema kazkas "prikele" smile.gif

Ta proga ir pasisakysiu.

Nezinau, kas turejo itakos: ar praejes laikas, ar zingsnelis, zengtas musu su draugu santykiuose i prieki (susiziedavom), ar tai, kad jo ex siuo metu uzsienyje ir nezinia, ar nezinai, ar begris, ar tai, kad ji vaikina susirado... bet dabar daug ramiau reaguociau i ja apskritai kaip i ex. Ir jeigu reiketu susitikti kazkokioj seimo sventej ar pan., tai manau, kad ramiai galeciau sedeti prie vieno stalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2009 01 20, 17:19)

tai manau, kad ramiai galeciau sedeti prie vieno stalo smile.gif

Na va kaip viskas puikiai į lentynas susidėliojo bigsmile.gif
Atsakyti
Priklauso nuo konkrecios situacijos, vienareiksmiskai atsakyti neimanoma 4u.gif
Atsakyti