Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanoma draugiškai bendrauti su vyro/draugo ex?

jei ir imanoma, tai tikrai nenoreciau..
Atsakyti
schmoll.gif tikrai nėra ko vaikščiot į tuos baliukus kur lankosi jo ex , tie draugai turi pasirinkti kas jiems svarbiau ji , ar tavo b , ir su kuriais jie nori bendrauti , tegul nesiplėšo su viena šikna ant dviejų kėdžių atsisėst doh.gif
Atsakyti
Turiu irgi tokia patirti,su kuria gyvenu ir siandien... protingai viska suprantu,kad praeitis,kad JIS gyvena su manimi,MYLI mane,ruosiames tuoktis.. norime abu tvirtos ir grazios seimos,o vistiek mintys tos neprtingos,ar jausmai,ar pavydas,ar savininkiskumo jausmas nepalieka,kad jis bendrauja su ex... bendrauja tik del vaiko,zinau,nepriestarauju,viskas ok,vaikas nekaltas,del suaugusiu klaidu,arba neprotingu moteru norejimo pastoti del vyro prisirisimo prie saves... Zinoma,viskas suprantam,bet kad jausmai tie kaip buvo cia sakoma "Tvarkymasis su savimi" labai sunkus... kartais paranoja lyg apima,nors nera nei menkiausio itarimo,kad jis jai kazka jaustu... Kaip susitaikyti,kad yra ir bus amzinai ta ex?...nes ji mano mylimojo vaiko mama juk... Gal kas gali patarti,kaip reikia tvarkytis su savimi... Esu tikrai nuostabesne uz ta buvusia,esu pranasesne simta sykiu,ir myli brangusis tik mane...
As svajoju apie vaikus ir seima... abu svajojame... Gal kai musu svajones taps realybe (viena koja jau esame ten).. Gal tada bus sirdeleje ramiau... Nezinau net... Kodel ir ramu ir ne? Protas sako viena, o jausmai kartais uzvaldo taip stipriai... Norisi verkti net... Gal del to,kad moterys tokios jautrios.. unsure.gif
Atsakyti
Su viena SB ex'e mes gana draugiskai bendraujam, nes jai visiskai da lampacki maniskis, turi savo seima susikurus 4u.gif O ir nepavydziu jai visai, nes baisi ji yra ir stora lotuliukas.gif
O kita ex'e jau tokia bjauri, bande mus isskirti, nors ir gyvena 200km nuo musu, bet vistiek jauciu gresme... O ir saviskiui buvau uzdraudus su ja bendrauti, bet vienakart prigavau ji kalbanti su ja telefonu... Uzrasu knygutej buvo pavadinta vyrisku vardu... Manau,kad jis jaucia dar jai trauka. Nors kiek man zinoma ji yra viso kaimo ''paklode'' baisi nezmoniskai,(kai maniskis dar su ja draugavo, buvo net drisciau pasakyt grazi, bet jau db unsure.gif schmoll.gif doh.gif doh.gif doh.gif blink.gif lotuliukas.gif ) taip pat stora, lupos kazkokios sleivos... Mano anyta jos irgi nemegsta, sako kokia baidykle ir tamposi su visais... (Gyvena jos tam paciam miestelyje, tenka susidurt kartais) g.gif Sakau kas tave joje traukia, zinau, kad esu uz ja grazesne bent 100kartu... Sakau gal ji tau geresne, fainesne buvo, gal mielesne? Ne, sako, ji ant mano geriausio draugo kabinosi ir siaip cioknuta buvo lotuliukas.gif Zinau, kad myli mane wub.gif bet tai td kokio velnio su ja vis bendrauja, nors zn, kad tai mane skaudina lb verysad.gif
Atsakyti
Nei bendrauju, nei noreciau bendraut, absurdas schmoll.gif schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Astron @ 2009 08 26, 12:04)
  Zinau, kad myli mane wub.gif  bet tai td kokio velnio su ja vis bendrauja, nors zn, kad tai mane skaudina lb verysad.gif

sito irgi nesuvokiu, kiek teko pazinot vyru, visi su ex bendrauja slapcia ir aiskina dabartinems,kad ji baisi ir visiskai nedomina... bet kodel bendrauja, jei jau tokia baisi, nepaaiskina nevienas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Astron @ 2009 08 26, 13:04)
Sakau kas tave joje traukia, zinau, kad esu uz ja grazesne bent 100kartu... Sakau gal ji tau geresne, fainesne buvo, gal mielesne? Ne, sako, ji ant mano geriausio draugo kabinosi ir siaip cioknuta buvo lotuliukas.gif 

Tapkit 100 kartų negražesnė ir dar 100 kartų čioknutesnė už visas exes, negi dar nesupratot savo vyro potraukių bigsmile.gif
Atsakyti
privalai pasakyti !!! kad tau nepatinka, juk tai nesamone
Atsakyti
QUOTE(TipuTapu @ 2009 08 26, 12:26)
Nei bendrauju, nei noreciau bendraut, absurdas  schmoll.gif  schmoll.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif turejo pakankamai laiko bendrauti kai buvo pora cool.gif .
Atsakyti
mano drauge butu mano vyro ex'e... g.gif nu nesamone... blink.gif apie ka mes kalbetume????? apie mano vyro sugebejimus lovoj? biggrin.gif biggrin.gif

siaip jei teko susipazint, tai nieko baisaus... galima pasisveikint, keliais zodziais persimest sutikus... g.gif nu bet artimai bendraut, tai ne.... schmoll.gif
Atsakyti
net neįsivaizduoju tokios situacijos....negalėčiau tikrai schmoll.gif
Atsakyti
Neisivaizduoju net tokio dalyko doh.gif niekaip schmoll.gif
Atsakyti