QUOTE(Smilla @ 2008 07 30, 16:13)
Esu issiskyrusi, turiu sunu. Draugauju su vaikinu, kuris irgi yra issiskyres, turi dukra, ji auga su mama, pas mus lankosi kas antra savaitgali.
Mane daznai kankina tokia dilema: kadangi draugas bendrauja su dukra, tai tenka ir su ex zmona bendrauti. Tas temas, kas liecia dukros auklejima, darzeli, mokykla ir t.t. pakenciu. BEt mes bendraujame su jo ir jo ex bendrais draugais-irgi jauna seima. Vykstant kokioms nors seimos sventems yra kvieciama ir draugo ex zmona, ir mes. Na labai jautriai i tai reaguoju... pergyvenu, nenoriu tokiose sventese dalyvauti. Jie mane priima kaip drauge. LAbai kviecia, ikalbineja. JAu teko buti poroje gimtadieniu, kuriuose buvo draugo ex. Viename is ju netgi sikeliau scena jam...

neislaikiau itampos, padauginau alkoholio... o tada pavydas ir t.t. ... Bandziau gireztai pasakyti tiems draugams, draugui, kad per anksti tokiems bendriems "baliams" . MEs tik virs metu draugaujam... Nenoriu kankinti saves. BEt ir neiti ner kaip... ZInau, kad jai mano druagas tikrai nereikalingas, kad negriztu pas ji. BEt ta baime manes neapleidzia... Juos sieja dukra, kazkada gi mylejo vienas kita... BUna zmones ir po daug metu vel susieina...Esu ir ganetinai pavydi... BEt manes niekas nesupranta... MAno ex is viso nesirodo, todel draugas nepatyres to jausmo, kai reikia matyti tokius dalykus.
Ar yra kam nors taip? KAip su savimi susitvarkote? Ar is viso neinate ten, kur buna vyro/draugo ex???
Niekada nesupratau ir nesuprasiu tokių santykių, suprantu kas liečia vaikus, mokyklą, auklėjimą ir pan. Bet jei jau pradedama dalyvauti šventėse kartu, tai atleiskit, man tai nepriimtina. Gražu jei žmonės gražiai išsiskyrė, bet tokių "draugisškumų", manau jau per daug. Čia tik mano nuomonė, aš nepalaikau tokių dalykų.
Papildyta:
[quote=LILILIA,2008 10 05, 16:01]
antros seimos visada turi tokiu problemu. As asmeniskai labai gerbiu vyrus ar moteris kurie veda antra puse su vaiku(-ais), juk visi nusipelno laimes, turiu tokiu draugu seimu,bet va, man niekaip nepavyktu isteketi uz vyro issiskyrusio, su vaikais gyvenanciais su mama. Aisku, tai savanaudiska, atsiprasau uz tai

bet as nenoreciau dalintis savo vyru su kita seima(savaitgaliai, seimos ir kalendorines sventes) ir pinigais(alimentai, dovanos) kurie galetu atitekti musu vaikams...

na, jei jo pirmieji vaikai gyvena su juo, kitas reikalas, priimciau kaip savus
ir aš esu savanaudė šiuo atžvilgiu