Įkraunama...
Įkraunama...

Ar įmanoma draugiškai bendrauti su vyro/draugo ex?

QUOTE(laumupė @ 2009 01 20, 15:24)
Na va kaip viskas puikiai į lentynas susidėliojo  bigsmile.gif

gal.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2009 01 20, 16:40)

linkiu, kad ji ir butu tam uzsieni amzinai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2008 07 30, 16:13)
Esu issiskyrusi, turiu sunu. Draugauju su vaikinu, kuris irgi yra issiskyres, turi dukra, ji auga su mama, pas mus lankosi kas antra savaitgali.
Mane daznai kankina tokia dilema: kadangi draugas bendrauja su dukra, tai tenka ir su ex zmona bendrauti. Tas temas, kas liecia dukros auklejima, darzeli, mokykla ir t.t. pakenciu. BEt mes bendraujame su jo ir jo ex bendrais draugais-irgi jauna seima. Vykstant kokioms nors seimos sventems yra kvieciama ir draugo ex zmona, ir mes. Na labai jautriai i tai reaguoju... pergyvenu, nenoriu tokiose sventese dalyvauti. Jie mane priima kaip drauge. LAbai kviecia, ikalbineja. JAu teko buti poroje gimtadieniu, kuriuose buvo draugo ex. Viename is ju netgi sikeliau scena jam...  blush2.gif neislaikiau itampos, padauginau alkoholio... o tada pavydas ir t.t. ... Bandziau gireztai pasakyti tiems draugams, draugui, kad per anksti tokiems bendriems "baliams" . MEs tik virs metu draugaujam... Nenoriu kankinti saves. BEt ir neiti ner kaip... ZInau, kad jai mano druagas tikrai nereikalingas, kad negriztu pas ji. BEt ta baime manes neapleidzia... Juos sieja dukra, kazkada gi mylejo vienas kita... BUna zmones ir po daug metu vel susieina...Esu ir ganetinai pavydi... BEt manes niekas nesupranta... MAno ex is viso nesirodo, todel draugas  nepatyres to jausmo, kai reikia matyti tokius dalykus.
Ar yra kam nors taip? KAip su savimi susitvarkote? Ar is viso neinate ten, kur buna vyro/draugo ex???

Niekada nesupratau ir nesuprasiu tokių santykių, suprantu kas liečia vaikus, mokyklą, auklėjimą ir pan. Bet jei jau pradedama dalyvauti šventėse kartu, tai atleiskit, man tai nepriimtina. Gražu jei žmonės gražiai išsiskyrė, bet tokių "draugisškumų", manau jau per daug. Čia tik mano nuomonė, aš nepalaikau tokių dalykų.
Papildyta:
[quote=LILILIA,2008 10 05, 16:01]
antros seimos visada turi tokiu problemu. As asmeniskai labai gerbiu vyrus ar moteris kurie veda antra puse su vaiku(-ais), juk visi nusipelno laimes, turiu tokiu draugu seimu,bet va, man niekaip nepavyktu isteketi uz vyro issiskyrusio, su vaikais gyvenanciais su mama. Aisku, tai savanaudiska, atsiprasau uz tai blush2.gif bet as nenoreciau dalintis savo vyru su kita seima(savaitgaliai, seimos ir kalendorines sventes) ir pinigais(alimentai, dovanos) kurie galetu atitekti musu vaikams... unsure.gif na, jei jo pirmieji vaikai gyvena su juo, kitas reikalas, priimciau kaip savus tongue.gif

ir aš esu savanaudė šiuo atžvilgiu blush2.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
manau, kad autorei paranojos nebuvo smile.gif Vienas klausimas... suzadetuves
ivyko kartais ne po to fakto kai draugo ex isvyko i uzsieni ar susirado drauga? smile.gif tikiuosi autore nebus sekanti ex... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2008 07 30, 13:13)
Esu issiskyrusi, turiu sunu. Draugauju su vaikinu, kuris irgi yra issiskyres, turi dukra, ji auga su mama, pas mus lankosi kas antra savaitgali.
Mane daznai kankina tokia dilema: kadangi draugas bendrauja su dukra, tai tenka ir su ex zmona bendrauti. Tas temas, kas liecia dukros auklejima, darzeli, mokykla ir t.t. pakenciu. BEt mes bendraujame su jo ir jo ex bendrais draugais-irgi jauna seima. Vykstant kokioms nors seimos sventems yra kvieciama ir draugo ex zmona, ir mes. Na labai jautriai i tai reaguoju... pergyvenu, nenoriu tokiose sventese dalyvauti. Jie mane priima kaip drauge. LAbai kviecia, ikalbineja. JAu teko buti poroje gimtadieniu, kuriuose buvo draugo ex. Viename is ju netgi sikeliau scena jam...  blush2.gif neislaikiau itampos, padauginau alkoholio... o tada pavydas ir t.t. ... Bandziau gireztai pasakyti tiems draugams, draugui, kad per anksti tokiems bendriems "baliams" . MEs tik virs metu draugaujam... Nenoriu kankinti saves. BEt ir neiti ner kaip... ZInau, kad jai mano druagas tikrai nereikalingas, kad negriztu pas ji. BEt ta baime manes neapleidzia... Juos sieja dukra, kazkada gi mylejo vienas kita... BUna zmones ir po daug metu vel susieina...Esu ir ganetinai pavydi... BEt manes niekas nesupranta... MAno ex is viso nesirodo, todel draugas  nepatyres to jausmo, kai reikia matyti tokius dalykus.
Ar yra kam nors taip? KAip su savimi susitvarkote? Ar is viso neinate ten, kur buna vyro/draugo ex???

Oi pazistama situacija. Tikrai niekam nelinkiu to patirti schmoll.gif Bendravimas su vyro ex - pats geriausias santykiu griovejas. Man yra teke porakart sutikti per bendrus draugus vyro pirma meile - tikrai kirminukas sirdi grauze (manau taip jau mes uzprogrmuotos - saugot savo grobi blush2.gif ). Nori nenori tada atsiranda itampa,net jeigu jie jau ir negriztu vienas pas kita - itampa kyla tarp esamos ir buvusios moteru - nors dazniausiai aplinkiniai to net nemato doh.gif Kvailute ir nedrasi tada buvau, o jei dabar patekciau i tokia bendra kompanija - akivaizdziai parodyciau kur kieno vieta ir pasakyciau viesai savo nuomone tuo klausimu. rolleyes.gif Manau,draugai turi suprati tokius dalykus. Mes patys,kai ruosiame sventes,visada apgalvojame ka kviesime; visada vengiame kviesti poras,kurios yra vieni kitu buve ex.
Atsakyti
Oi kaip as sito nekenciu biggrin.gif 4u.gif MB taip pat turi ex, pas kuria zugo jo vaikas..... O buvusioji dar labai megsta pakontroliuoti jam gyvenima...

Mielai kartais paleisciau jai i galva plyta rolleyes.gif nors jai stengiuosi to neparodyti, bet MB viska zino ir puikiai mato kaip dantis sukandus pas ja vaziuoju ax.gif dabar sugalvojau plana chuligana, kad jos akyse matyt nereiktu... kadangi vaikas lanko darzeli, nusprendziau jog mes ji galim is ten pasiimti ir ten grazinti, kad nematyciau jos perkreipo veido biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

beje jau girdejau gandu apie save is MB ex puses... lotuliukas.gif tai speju antipatija pasmus abipuse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vismaz @ 2009 04 06, 14:27)
bet MB viska zino ir puikiai mato kaip dantis sukandus pas ja vaziuoju  ax.gif 

Aš žinau geresnį planą chuliganą. Nevažiuokit pas ją bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vismaz @ 2009 04 06, 12:27)
Oi kaip as sito nekenciu  biggrin.gif  4u.gif  MB taip pat turi ex, pas kuria zugo jo vaikas..... O buvusioji dar labai megsta pakontroliuoti jam gyvenima...

Mielai kartais paleisciau jai i galva plyta  rolleyes.gif  nors jai stengiuosi to neparodyti, bet MB viska zino ir puikiai mato kaip dantis sukandus pas ja vaziuoju  ax.gif  dabar sugalvojau plana chuligana, kad jos akyse matyt nereiktu... kadangi vaikas lanko darzeli, nusprendziau jog mes ji galim is ten pasiimti ir ten grazinti, kad nematyciau jos perkreipo veido  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

beje jau girdejau gandu apie save is MB ex puses...  lotuliukas.gif  tai speju antipatija pasmus abipuse  doh.gif

O koks tau skirtumas? Juk su tavimi gyvena. Jeigu ji yra jo vaiko mama - susitaikyk, kad tau teks dazniau-reciau su ja matytis. Ex yra praeitis, nematau problemu. Tai TU jos problema, o ne ji - tavo.
Atsakyti
Nenorėčiau bendraut su MB ex'e, nei draugiškai, nei nedraugiškai. Ir, tiesą sakant, nenorėčiau, kad jis su ja bendrautų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 04 06, 13:50)
Aš žinau geresnį planą chuliganą. Nevažiuokit pas ją  bigsmile.gif

Mielai biggrin.gif bet negaliu uzdrausti SB bendrauti su vaiku... O taip jau yra kad vaikas su ja gyvena...

QUOTE(Maidenana @ 2009 04 06, 15:48)
O koks tau skirtumas? Juk su tavimi gyvena. Jeigu ji yra jo vaiko mama - susitaikyk, kad tau teks dazniau-reciau su ja matytis. Ex yra praeitis, nematau problemu. Tai TU jos problema, o ne ji - tavo.

Man didelis skirtumas.. Nes vos nuvaziavus pradeda aiskint - nupirk ta, ana, kodel anksciau neatvaziavai, kur buvai.... nors jau ne karta aiskiai buvo pasakyta, jog tai ne jos reikalas. Vieno vyro ten leisti irgi nenoriu, nes tada ji isvis pradeda guostis, kaip jai negerai...tipo jis vaiko nemyli, jam nerupi ir pan... Kai as bunu siek tiek ramesne. ax.gif tiesiog labai laukiu kada vaikas uzaugs iki tokio amziaus jog pats atvaziuot galetu kada nori... tik kad ilgai dar laukti 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2009 04 06, 16:09)
Nenorėčiau bendraut su MB ex'e, nei draugiškai, nei nedraugiškai. Ir, tiesą sakant, nenorėčiau, kad jis su ja bendrautų  schmoll.gif

jei yra vaikas, tai neimanoma. Bendrauti mano manymu gali, taciau kai per daug pradeda reiksti teises, kas visai nepridera, tai kur kas blogiau.

Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2009 04 06, 16:09)
Nenorėčiau bendraut su MB ex'e, nei draugiškai, nei nedraugiškai. Ir, tiesą sakant, nenorėčiau, kad jis su ja bendrautų  schmoll.gif

pritariu thumbup.gif ;]
Atsakyti