Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(rena @ 2008 08 01, 15:05)
jergau jau toks karstis, kad nebezinau kur savo Vanda kisti doh.gif ji jau nuo tos saules balti pradeda ir lapai raukslejasi g.gif
nors as ir pati nebezinau kur detis doh.gif jau atsidariau kalnapilio easy aluciaus salto wub.gif
gal ir Vanda saltu aluciu apipurksti lotuliukas.gif

o as sito salto gerimo tiek atsigeriau, kad siandien vos prasneku ir gaivinuosi tik siltom arbatelem ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kabutes @ 2008 08 01, 19:33)
Labutis orchytės  4u.gif 
Oi kokį grožį šiandien pamačiau-Bauhof prekybos centre Šiauliuose

o kurioj vietoj toks prekybos centras yra? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Frekė @ 2008 08 02, 10:02)
na stai naujoji (jau nebe nes gyvena savaitele pas mane ax.gif )

user posted image

jau sitos grozis tai neispasakytas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Aduka @ 2008 08 02, 13:33)
O čia sakykit dendrobis ar felenopsis?

cia dendrobium bigibbum arba kitaip falenopsis tipo dendrobis mirksiukas.gif kitos girdejau priziuri kaip falika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pyragiuke: 02 rugpjūčio 2008 - 15:59
ir dar klausimėlis, šaknys lenda per vazonėlio skylutes. Aš niekur nematau permatomų vazonėlių parduotuvėse, tik orchidėjos LT. Ar juos siunčiatės iš ten dar kur kitur turit vietų kur galima iškart nusipirkt (Vilniuje)

Siauliuose vazoneliu permatomu negavau (gal nezinojau, kur ieskoti, tai padariau taip : panaudojau skaidrius kibirelius, tokius, i kuriuos misraines deda. Ju nauju pilnos parduotuves, kuriose prekiauja maiseliais, pakavimo medziagomis. kainuoja kelis centus. Taigi, pasiemiau toki kibireli, sonus ipjoviau pakaitintu peiliu, dugne skyle padariau vyro lituokliu (esu ir ikaitinta vinim padariusi, bet tam reikejo namie reples susirasti smile.gif ) Auga jau virs metu, ir niekas is apziurejusiu mano gelytes net nepastebejo mano mazos gudrybes.. Aisku, jei yra pirkti gatavu, nereikia vargti. dar galiu pasakyti, kad vietoj smaigeliu (kuriu irgi neradau) panaudojau specializuotoje parduotuveje pirktus medinius virbalus mezgimui smile.gif Nuolaidos buvo, tai uz 5 vienetus 50cm ilgio mokejau 5 litus.
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 08 02, 16:58)
o as sito salto gerimo tiek atsigeriau, kad siandien vos prasneku ir gaivinuosi tik siltom arbatelem  ax.gif

nemoki gert tongue.gif

QUOTE(Nemezide_rv @ 2008 08 02, 17:01)
Siauliuose vazoneliu permatomu negavau (gal nezinojau, kur ieskoti, tai padariau taip : panaudojau skaidrius kibirelius, tokius, i kuriuos misraines deda. Ju nauju pilnos parduotuves, kuriose prekiauja maiseliais, pakavimo medziagomis. kainuoja kelis centus. Taigi, pasiemiau toki kibireli, sonus ipjoviau pakaitintu peiliu, dugne skyle padariau vyro lituokliu (esu ir ikaitinta vinim padariusi, bet tam reikejo namie reples susirasti smile.gif ) Auga jau virs metu, ir niekas is apziurejusiu mano gelytes net nepastebejo mano mazos gudrybes.. Aisku, jei yra pirkti gatavu, nereikia vargti. dar galiu pasakyti, kad vietoj smaigeliu (kuriu irgi neradau) panaudojau specializuotoje parduotuveje pirktus medinius virbalus mezgimui smile.gif Nuolaidos buvo, tai uz 5 vienetus  50cm ilgio mokejau 5 litus.

kibirelius daug kas naudoja thumbup.gif geras daiktas ir virbalai geras isradimas thumbup.gif

karstis tai nerealus karsta.gif net akvoj h2o tempa jau normos ribose, ciuju tuoj zuviene greit is ju bus unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 02 rugpjūčio 2008 - 16:17
Labai graziu "pagaliuku" ziedu pritvirtinimui maciau Kauno "Senukuose". Stikliniai, ivairiu spalvu, galiukas taip imantriai uzraitytas. Tik kainuoja nemazai, apie 7 - 8 Lt. Cia jau nebent superine orchyte galima taip palepinti biggrin.gif
Atsakyti
mano dendrikas prisiaugino keikiu, jie jau turi saknyciu nemazai, tik jos dar trumpokos g.gif tai dabar turiu galvosuki ar tuos keikiukusa atskirt jau dabar nuo mamos ar dar laukt g.gif bet jei dar lauksiu, tai tos saknytes sulys i substrata ir bus sunku atskirt doh.gif tai ka man patartumet g.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 08 02, 14:16)
nemoki gert tongue.gif
kibirelius daug kas naudoja thumbup.gif geras daiktas ir virbalai geras isradimas thumbup.gif
karstis tai nerealus karsta.gif net akvoj h2o tempa jau normos ribose, ciuju tuoj zuviene greit is ju bus unsure.gif  doh.gif

maty kad nemoku biggrin.gif isduok paslapti kaip reikia lotuliukas.gif
o del akvos nesijaudink, bus vakariene gatava biggrin.gif
Atsakyti
http://www.phals.net/botaniques.html
Puslapelis Ph megejoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 08 02, 14:16)
Labai graziu "pagaliuku" ziedu pritvirtinimui maciau Kauno "Senukuose". Stikliniai, ivairiu spalvu, galiukas taip imantriai uzraitytas. Tik kainuoja nemazai, apie 7 - 8 Lt. Cia jau nebent superine orchyte galima taip palepinti  biggrin.gif

o pas mus senukuose nieko nera gelyciu papuosimui ir auginimui, neskaitant vazonu, trasu ir zemiu blink.gif
Atsakyti
O tai dabar man sakykir ta feleneopsį-dendriką, prižiureti kai kuri? Ar jam reikia permatomo vazono g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2008 08 02, 15:06)
kokios grazios wub.gif pirma kaip manoji o antroji tokios pat spalvos kaip norejau pirkti... bet nusprendziau zalsvai gelsva pasiimt

niu ka persodinau... bet to ekstra substrato pritrukau doh.gif kazkaip pagal ideta vazona jo ten taip mazai... ir kiminu nedejau... bijau... nes radau prie pat augalo pridelioto paralono blink.gif  blink.gif jauciu jis ta puvini ir sukele  unsure.gif tai vaziuosiu kaunan pirkt to ekstra... vistiek i ta puse reikia o kadangi  labai reikia tai nelauksiu pirmadienio schmoll.gif

eina sau, o kur tu tokią pirkai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 08 02, 15:58)

o kurioj vietoj toks prekybos centras yra?  g.gif

Pyragiuke- Bauhofas yra Šiauliuose, Išradėjų g. 14 ,už Bruklino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kabutes @ 2008 08 02, 15:45)
Pyragiuke- Bauhofas yra Šiauliuose, Išradėjų g. 14 ,už Bruklino  4u.gif

matyt neseniai jis atsidare, nes pries 2 metus tikrai tokio nebuvo g.gif kaip tik per atostogas vaziuosim i siaulius thumbup.gif i savo teviske ax.gif
Atsakyti
Na tai orchininkės, vėl nuobuodžiaujam smile.gif
Atsakyti