Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

O as dabar pasidariau kavytes ir ledu rolleyes.gif
Atsakyti
O aš šį vakar kefyriuką geriu, irgi su gradusais biggrin.gif
Atsakyti
Kodel tik kefyras g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Arbatai per karšta ir taip, kavos negeriu, o alutį vakr gurkšnojau, todėl šiandien tik sultys ir kefyriukas, o ir figūrai mažiau kenkia, nei alutis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 08 02, 17:21)
mano dendrikas prisiaugino keikiu, jie jau turi saknyciu nemazai, tik jos dar trumpokos  g.gif  tai dabar turiu galvosuki ar tuos keikiukusa atskirt jau dabar nuo mamos ar dar laukt  g.gif  bet jei dar lauksiu, tai tos saknytes sulys i substrata ir bus sunku atskirt  doh.gif  tai ka man patartumet  g.gif
maty kad nemoku  biggrin.gif  isduok paslapti kaip reikia  lotuliukas.gif
o del akvos nesijaudink, bus vakariene gatava  biggrin.gif

o kam tu juos is vis atskirinet susiruosus g.gif kuo tu stiebu daugiau juk graziau g.gif
na kas del gerimo, tai nzn g.gif jei geriu, tai esu nebent prisgerus blush2.gif ali del gerkles neturejau problemsu tongue.gif
labai jau brangi seitu vakariene doh.gif

QUOTE(Aduka @ 2008 08 02, 17:48)
O tai dabar man sakykir ta feleneopsį-dendriką, prižiureti kai kuri? Ar jam reikia permatomo vazono g.gif

dendrikui nereik permatomo vazoniko schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Aduka @ 2008 08 02, 20:10)
Arbatai per karšta ir taip, kavos negeriu, o alutį vakr gurkšnojau, todėl šiandien tik sultys ir kefyriukas, o ir figūrai mažiau kenkia, nei alutis  biggrin.gif

as ir kavos negeriu, vakar irgi aluti jamau, tai siandien sampaniukas eina i trasa ax.gif
Atsakyti
Mano orchidejos zydi, tik abieju lapai tapo sviesus, raukslejasi, speju, kad nuo saules, nors visa diena laikau del ju uzdengta langa...
gelynai
Paskutines nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(Vilniete @ 2008 08 02, 20:23)
Mano orchidejos zydi, tik abieju lapai tapo sviesus, raukslejasi, speju, kad nuo saules, nors visa diena laikau del ju uzdengta langa...

jau vazonu grooozis thumbup.gif
Atsakyti
sveikos...noreciau siek tiek pagalbos blush2.gif mano orchideja (falenopsis) jau du metus nezydi, jam lygtai viskas ir gerai, lapai zali, leidzia naujus lapiukus, bet ant lapu kazkokie sramai, ipjovimai atsiranda (atrodo kaip ipjauta) ara skylutes is niekur nieko.. kokia galetu buti beda? del ko cia jai taip darosi? gal kas galetumete patart?
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 08 02, 18:04)
matyt neseniai jis atsidare, nes pries 2 metus tikrai tokio nebuvo  g.gif  kaip tik per atostogas vaziuosim i siaulius  thumbup.gif  i savo teviske  ax.gif

Na atidarė jį tik prieš kokius du mėnesiukus.Aš pati tik dukart ir teesu buvus-kažkaip neatkreipiau pirmąkart dėmesį į orchytes,neužmačiau.Pamaniau,kad gal jie ten turi Extra substrato,bet nėra...
Vilniete-kiek žiedų..... wub.gif Gražuolės gėliukės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2008 08 02, 12:02)
na stai naujoji (jau nebe nes gyvena savaitele pas mane ax.gif )

user posted image

labai grazi spalvyte, tokios noreciau ir as wub.gif

QUOTE(Frekė @ 2008 08 02, 12:02)
cia pirmoji mano orche (rodziau bet dar pilnai nebuvo issiskleidusi) ax.gif

user posted image

tokia ir as turiu bigsmile.gif
Atsakyti
Prisiroviau savo pelkėj maiša kiminu,jei kam reiks rėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2008 08 02, 13:43)
vakar jau palaisciau naujomis trasomis... nes vienos paskutinis pumpuriukas nudziuvo....

o purksti reikia kaip daznai? ar is vis nepurksti... ir del to duso ax.gif pas mus su vandeniu karstu problemos... tai yra tai nera... karsciausias turbut 40laipsniu verysad.gif tai jauciu nedaryt tada to duso? nes kiek skaiciau tai jau vanduo tikrai karstas turi buti g.gif

viena pazistama savo orche augina durpese sako zydi ir t.t. g.gif sakau gi negalima o kodel jei parasyta zemes orchidejoms... sakau Falenopsi reik zievej auginti yra kitos rusys kurios auga zemeje... sakau gi internete medziagos 1.000.000 pasiskaityk ale ne vistiek akis drasko doh.gif

gerai keliu subiniuka ir varau savo nauja gele fotografuoti ax.gif

Kiek esu patyrus, falenopsių pumpuriukai labai lepūs bet kokiems sąlygų pasikeitimams. Pavyzdžiui, kai krausčiausi iš kabineto su langu į vakarus į kabinetą į rytus vos už poros žingsnių, praradau nemažai pumpurų, na, bet nieko nenutiko, kai iš antro aukšto krausčiausi į ketvirtą, praradimų nebuvo.

Dėl purškimo nieko negaliu komentuoti, nes tam tiesiog nėra sąlygų, nes visos mano orchės, išskyrus miltoniją, auga darbe - užtenka jau to, kad savo sanpaulijas klizma laistau (todėl šią operaciją stengiuosi atlikti po darbo). karštą dušą irgi darau tik tada, kai nuvažiuoju į darbą per išeigines, bet orchytėms tai akivaizdžiai patinka.

Na, o pažįstamos paklausk po pusmečio, kaip jai sekasi
Atsakyti