Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(bambyze @ 2008 08 08, 11:14)
Kai pagalvoji, kad zydincia su graziom saknim gali nusipirkti uz 20Lt ar net pigiau (jei Ermitaze pvz.), tai manau neverta. Na tau turbut reiktu apsispresti, ar nori dabar tureti saknis ir lapus, ar dziaugtis ir ziedais iskart  lotuliukas.gif

Uzmirsau paklaust, kokios jis spalvos, nors pati turiu viena balta biggrin.gif siaip jo, kai pagalvoji geriau gal zydincia pirkt, nors pas mus cia tokiu akciju retai buna, kad pigiau zydincia nusipirkt ax.gif bet planuoju dar viena kokia gelsva arba rozine nusipirkt, tik reikia iki tos gerosios parduotuves musu nulekt biggrin.gif arba is kazkur kitur gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 08, 11:19)
Uzmirsau paklaust, kokios jis spalvos, nors pati turiu viena balta biggrin.gif siaip jo, kai pagalvoji geriau gal zydincia pirkt, nors pas mus cia tokiu akciju retai buna, kad pigiau zydincia nusipirkt  ax.gif bet planuoju dar viena kokia gelsva arba rozine nusipirkt, tik reikia iki tos gerosios parduotuves musu nulekt biggrin.gif arba is kazkur kitur gaut biggrin.gif

na tikrai, nebent spalva patiktu smile.gif Bet pvz. as negaleciau laukti ilgai, kol suzydes (jei katik prazydejo) ir nenusiraminciau, nusipirkciau dar ir zydincia moralinei kompensacijai rolleyes.gif

As irgi Kaune ieskau jau akciju orchytems, nes labai labai noriu baltu.. nors turiu viena, bet man jos tokios grazios, kad noreciau daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 08 07, 16:07)
Skaitau dabar viena is senesniu temu apie orchidejas ir radau ten apie dregmes palaikymo lovelius. Gal gali papasakot, kas per daiktas, kur gaunamas, kiek kainuoja? Ir apskritai, verta isigyt? Reikalingas?

Paziurek cia, visokio gerio rasi mirksiukas.gif http://www.orchidejos.lt/
Patikima svetaine, as is cia substratus sunciausi smile.gif

QUOTE(Liepa B. @ 2008 08 07, 17:28)
toj geliu bazej,kaip supratau, pasirinkimas didesnis,o kokios kainos?

Taip, kainos yra be parduotuviu antkainio, o pasirinkimas irgi nemazas. Gali rast kazka idomaus, kas dar neatsidure parduotuvej ir ko dar kazkasnespejo nupirkti smile.gif
Atsakyti
ooo dievuleliau,kai baisu...sad.gif hmmm,na tada darysiu taip,kaip pataret..
o nera kur nunest?n kad tikslej parodyt?
Atsakyti
Atradau gera buda, ka daryti, kad negriutu didele zydinti orche su visus vazonu, o tai turiu ta problema - kai tik zydi, taip ir voziasi ant sono, nes pats vazoniukas lengvutis su tais substratais.
Ogi vietoje lavos akmenuku, kurie dedasi ant dugno, pripyliau akvariuminiu akmenuku, jie sunkus ir vandens neuzlaiko. Tai va, svorio centras gavosi apacioje ir nebereikia ramstyti vazoniko i sienas ir papildomus pagaliukus kaisioti (ziedams jie butini) clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 08 07, 21:56)

grazus avatarcikas thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Sinuhas @ 2008 08 08, 09:49)
Pražydo mano nukainuota gražuolė (pirkau, net nežinodama, kokia spalva) ax.gif

lb grazi wub.gif

o as vakar viena persodinau, viduje radau gera gniuzula kiminu, bet saknys, tai thumbup.gif neturejau nei ka nupjaustyt bigsmile.gif poto dar viena is reanimatoriaus istraukiau ax.gif uz tai savo naujoke filipiniete teko i reanimatoriu guldyt verysad.gif kai istraukiau persodint, tai saknys silpnos, sudziuvusios, tik pora sakneliu geresniu unsure.gif ir ziuriu jau apatinis lapukas biski pasiraukslejes doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės,mylinčios orchytes!klausiu patarimo,augo mano orchytės normaliai,išleido stiebus,laukiau žiedų,bet šiuo metu kažkaip pristabdė savo augimą ir nė iš vietos ,pumpurai jau sukrauti bet toliau tinginys kažkoks jas apėmė,laistau ir trąšomis ir karštas dušas pamalonina ,bet niekaip aš su jomis nesusitariu kad pražydėtu,pasakykit ką darau ne taip
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 08 08, 11:51)
Atradau gera buda, ka daryti, kad negriutu didele zydinti orche su visus vazonu, o tai turiu ta problema - kai tik zydi, taip ir voziasi ant sono, nes pats vazoniukas lengvutis su tais substratais.
Ogi vietoje lavos akmenuku, kurie dedasi ant dugno, pripyliau akvariuminiu akmenuku, jie sunkus ir vandens neuzlaiko. Tai va, svorio centras gavosi apacioje ir nebereikia ramstyti vazoniko i sienas ir papildomus pagaliukus kaisioti (ziedams jie butini)  clap.gif

o as tai savo vazoniukus istacius i keraminius vazonus spec. orchem ir niekas man negriuna schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikiukas @ 2008 08 08, 11:56)
Sveikos mergytės,mylinčios orchytes!klausiu patarimo,augo mano orchytės normaliai,išleido stiebus,laukiau žiedų,bet šiuo metu kažkaip pristabdė savo augimą ir nė iš vietos ,pumpurai jau sukrauti bet toliau tinginys kažkoks jas apėmė,laistau ir trąšomis ir karštas dušas pamalonina ,bet niekaip aš su jomis nesusitariu kad pražydėtu,pasakykit ką darau ne taip

pas mane kazkas panasaus yra, tik pas mane ziedstiebiai sustabde augima, tai gavau patarima, palaistyt zydinciom gelem trasom, tai gal ir tu pamegink g.gif
Atsakyti
O gal ji kaip tik pertręšta, tas kartais irgi kenkia, gal kaip tik nustoti tręšti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 08 08, 12:10)
O gal ji kaip tik pertręšta, tas kartais irgi kenkia, gal kaip tik nustoti tręšti g.gif

gal mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2008 08 08, 11:25)
As irgi Kaune ieskau jau akciju orchytems, nes labai labai noriu baltu.. nors turiu viena, bet man jos tokios grazios, kad noreciau daugiau  ax.gif

Baltų neblogos būklės mačiau vakar Maxima Bazėj po 19,99lt. Žydinčios ir dar su besiskleidžiančiais pumpurais thumbup.gif
Atsakyti
[quote=rena,2008 08 08, 12:02]
o as tai savo vazoniukus istacius i keraminius vazonus spec. orchem ir niekas man negriuna schmoll.gif
Papildyta:

kokie tie vazonai spec. orchems? g.gif
Papildyta:
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 08, 12:15)
Baltų neblogos būklės mačiau vakar Maxima Bazėj po 19,99lt. Žydinčios ir dar su besiskleidžiančiais pumpurais  thumbup.gif

idomu kiek ten ju matei, nes jei kelias, tai bus jau izgraibstytos sad.gif O galesiu nuvaziuoti tik vakarop sad.gif Su vezimeliu per visa miesta turbut ir iki vakaro nenuvaziuociau lotuliukas.gif
Atsakyti