QUOTE(katininke @ 2008 08 08, 11:51)
Atradau gera buda, ka daryti, kad negriutu didele zydinti orche su visus vazonu, o tai turiu ta problema - kai tik zydi, taip ir voziasi ant sono, nes pats vazoniukas lengvutis su tais substratais.
Ogi vietoje lavos akmenuku, kurie dedasi ant dugno, pripyliau akvariuminiu akmenuku, jie sunkus ir vandens neuzlaiko. Tai va, svorio centras gavosi apacioje ir nebereikia ramstyti vazoniko i sienas ir papildomus pagaliukus kaisioti (ziedams jie butini)
o as tai savo vazoniukus istacius i keraminius vazonus spec. orchem ir niekas man negriuna
Papildyta:
QUOTE(Monikiukas @ 2008 08 08, 11:56)
Sveikos mergytės,mylinčios orchytes!klausiu patarimo,augo mano orchytės normaliai,išleido stiebus,laukiau žiedų,bet šiuo metu kažkaip pristabdė savo augimą ir nė iš vietos ,pumpurai jau sukrauti bet toliau tinginys kažkoks jas apėmė,laistau ir trąšomis ir karštas dušas pamalonina ,bet niekaip aš su jomis nesusitariu kad pražydėtu,pasakykit ką darau ne taip
pas mane kazkas panasaus yra, tik pas mane ziedstiebiai sustabde augima, tai gavau patarima, palaistyt zydinciom gelem trasom, tai gal ir tu pamegink