Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Va tokie, būna Ermitaže, Shetelinge, gal dar Senukuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 08 08, 12:26)

pas mane biski kitokios formos tie vazoniukai biggrin.gif
Atsakyti
O substratas extra tinkamas cambrioms, dendrobimas, jeigu aš jį pasmulkinciau? Ar tiktų?Ar joms reikia visai kitokios sudėties?
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 08 08, 12:31)
pas mane biski kitokios formos tie vazoniukai biggrin.gif

Tokios pačios ir pas tave, nuotraukoj kažko apačia plati gavosi, gyvai jis siauresnis. Faktas, kad apačioj viduj jie krantelį turi ir vazonėlis iki dugno nenusileidžia, lieka tuščias plotas vandeniui nuvarvėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 08 08, 12:26)

kaip keista, atrodo kaip tik turetu buti zemesni, kad saknys daugiau sviesos gautu g.gif Ar cia as kazko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti

va aš irgi pagalvojau apie tą patį,nes po paskutinio karšto dušo su trąšomis ir nustojo aughmas ,na ką gi manau vistik sužydės kada
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiukas: 08 rugpjūčio 2008 - 11:42
QUOTE(Aduka @ 2008 08 08, 12:33)
O substratas extra tinkamas cambrioms, dendrobimas, jeigu aš jį pasmulkinciau? Ar tiktų?Ar joms reikia visai kitokios sudėties?

tinka, tik ciuju suvargsi besmulkindama doh.gif

QUOTE(laurindre @ 2008 08 08, 12:34)
Tokios pačios ir pas tave, nuotraukoj kažko apačia plati gavosi, gyvai jis siauresnis. Faktas, kad apačioj viduj jie krantelį turi ir vazonėlis iki dugno nenusileidžia, lieka tuščias plotas vandeniui nuvarvėti g.gif

aha, yra tas ruozelis apacioj drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2008 08 08, 09:49)
Pražydo mano nukainuota gražuolė (pirkau, net nežinodama, kokia spalva) ax.gif
user posted image

labai grazi spalva gelytes wub.gif
Atsakyti
RENA labai gaila del tavo margalapes,kad tokia silpna atkeliavo,bet nieko man atrodo tu greitai ja atstatysi ir viskas bus thumbup.gif O ta orchideja,kur ant ziedkociu keikius augina,tai is viso super.Va prasau,nereikia jai nei ant durpiu gulet,nei silknamyje but thumbup.gif O ta orchideja,kur vakar persodinai,ar nufotkinai visa eiga? 4u.gif
O mano tie keli falenopsiai,kuriuos as persodinau zydincius,tai neuzpyko ant manes,kad drumsciau ju ramybe ir zieduku ne numete (tfu tfu tfu,kad neprisikalbeciau) biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Vis paskaitineju temele. Pati tik neseniai isigijau orchideja, tad dar naujoke ju auginime biggrin.gif Ziuriu vis minit karsta dusa. O ka jis duoda ir kaip jus jas maudot po tuo karstu dusu? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigoska @ 2008 08 08, 13:42)
O mano tie keli falenopsiai,kuriuos as persodinau zydincius,tai neuzpyko ant manes,kad drumsciau ju ramybe ir zieduku ne numete (tfu tfu tfu,kad neprisikalbeciau)  biggrin.gif

aš vakar irgi žydintį persodinau... Tikiuosi viskas su jo žiedais ir juo pačiu bus gerai.

Beje, prieš kiek laiko persodinai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigoska @ 2008 08 08, 13:42)
RENA labai gaila del tavo margalapes,kad tokia silpna atkeliavo,bet nieko man atrodo tu greitai ja atstatysi ir viskas bus  thumbup.gif  O ta orchideja,kur ant ziedkociu keikius augina,tai is viso super.Va prasau,nereikia jai nei ant durpiu gulet,nei silknamyje but  thumbup.gif  O ta orchideja,kur vakar persodinai,ar nufotkinai visa eiga?  4u.gif
O mano tie keli falenopsiai,kuriuos as persodinau zydincius,tai neuzpyko ant manes,kad drumsciau ju ramybe ir zieduku ne numete (tfu tfu tfu,kad neprisikalbeciau)  biggrin.gif

aciu uz pagiras 4u.gif
tas ant durpiu kotukus ciuju mesiu lauk, nors jie ir geri, bet tingiu su jais terliotis blush2.gif nes su tuo keikibostu, kai pasidarbavau doh.gif tai visi keikiais pavirs, o norejau ziedkociu ax.gif
vakar pafotkinau smile.gif tik fotkes reiktu sukelt g.gif
bet ka as pastebejau, kai su ziedais persodini, na bent kiek as persodinau, tai man trumpiau zydejo (gal cia tik man), bet vistiek dar kiek laiko dziugino ziedais thumbup.gif
dziugu, kad viskas gerai thumbup.gif

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 08 08, 13:49)
Ziuriu vis minit karsta dusa. O ka jis duoda ir kaip jus jas maudot po tuo karstu dusu?  cool.gif

duoda gera augima, o pakisam po karstu dusu 40-50 laipsniu karscio 3-5 min., lapus ir saknis smile.gif
Atsakyti