Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 08, 12:55)
Beje, prieš kiek laiko persodinai?  ax.gif

Viskas bus gerai su tom gelytem tongue.gif
Viena persodinau antradieni,o kita treciadieni smile.gif Tai kad maniskes jau link zydejimo pabaigos,tai paziuresiu kiek dar laiko tie ziedukai laikysis smile.gif

Papildyta:
RENA o cia tie ziedstiebiai kur keikius augina,tai su keikiboostu priteplioti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigoska: 08 rugpjūčio 2008 - 13:40
QUOTE(rena @ 2008 08 08, 14:19)
duoda gera augima, o pakisam po karstu dusu 40-50 laipsniu karscio 3-5 min., lapus ir saknis smile.gif

Tai su visu vazonu kisat ar persodinant taip palepinat? cool.gif cool.gif O as girdejau, kad reikia saugot jog vanduo nepatektu i serdi (nezinau ar suprantamai issireiskiau biggrin.gif ), tai jei vanduo pilamas ant lapu, neisvengiamai ten patenka...
Gal ir kvailai as cia klausineju... cool.gif
Atsakyti
Užsispyrusi, tai jei vanduo patenka į tą šerdį, išsausini ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš karšto dušo nedariau ir jaučiu nedarysiu kol kas... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigoska @ 2008 08 08, 14:39)
RENA o cia tie ziedstiebiai kur keikius augina,tai su keikiboostu priteplioti?  g.gif

ne, miniuke ruzava, pati pradejo tuos keikius augintis, o kitos yra pritepliotos ax.gif

QUOTE(dirty_kiss @ 2008 08 08, 16:16)
Aš karšto dušo nedariau ir jaučiu nedarysiu kol kas...  schmoll.gif

o as ji pastoviai darau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 08 08, 11:54)
savo naujoke filipiniete teko i reanimatoriu guldyt verysad.gif

Nu ir vargsti tu su ja verysad.gif o idomu kaip kitu augalai laikosi? kurios atsiunte? man jau baisoka darosi del stuartianos unsure.gif kad taip paciai nevargtu. O kai kitos prisisako ten visokiu mandru, tai jauciu isvis nera sansu augt ant musu palangiu. Tik pinigai is kiseniu vejais....
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 08 08, 18:38)
Nu ir vargsti tu su ja  verysad.gif o idomu kaip kitu augalai laikosi? kurios atsiunte? man jau baisoka darosi del stuartianos  unsure.gif kad taip paciai nevargtu. O kai kitos prisisako ten visokiu mandru, tai jauciu isvis nera sansu augt ant musu palangiu. Tik pinigai is kiseniu vejais....

na siaip jau ji nera tokia suvargusi, bet saknys tokios plonytes kazkokios plokscios, padziuvusios doh.gif tik ta orine tokia jau buvo riebesne, bet su sitom maximinem, tai net ir lygint ner ko schmoll.gif na saknis viena ilga buvo, bet bijau ja prarast, tai ir i reanimatoriu ikisau unsure.gif o siaip i ja ziurint, tai net suaugusia nepavadinciau tongue.gif nors net nzn, kaip jos atrodo paauglystej biggrin.gif

atsiveziau uosvienes orche, persodinimui g.gif tik bijau kad manau ja i reanimatoriu reiks kisti g.gif ziuresim (pafotkinsiu), paziuresit, kaip atrodo orche kuri istisai vandeny mirkoma doh.gif kai atvariau pasiimti, tai vel vandeni teko ispilt doh.gif MB sake, kai persodinsi, tai ir instrukcijas gaus, kaip gelyte priziuret, jei neklausys, tai atimsim kvietka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 08 rugpjūčio 2008 - 18:33
QUOTE(rena @ 2008 08 08, 19:30)
atsiveziau uosvienes orche, persodinimui g.gif tik bijau kad manau ja i reanimatoriu reiks kisti g.gif ziuresim (pafotkinsiu), paziuresit, kaip atrodo orche kuri istisai vandeny mirkoma doh.gif kai atvariau pasiimti, tai vel vandeni teko ispilt doh.gif MB sake, kai persodinsi, tai ir instrukcijas gaus, kaip gelyte priziuret, jei neklausys, tai atimsim kvietka lotuliukas.gif

o štai ir viešas pripažinimas thumbup.gif clap_1.gif būtinai parodyk operacijos foto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 08 08, 17:38)
Nu ir vargsti tu su ja  verysad.gif o idomu kaip kitu augalai laikosi? kurios atsiunte? man jau baisoka darosi del stuartianos  unsure.gif kad taip paciai nevargtu. O kai kitos prisisako ten visokiu mandru, tai jauciu isvis nera sansu augt ant musu palangiu. Tik pinigai is kiseniu vejais....

Niu as ir ta pati galvoju kad tos mandrosios pas mus sunkiai adaptuojasi as is vieno uzsakymo kurio metu uzsisakiau keturias tai liko tik viena ir ta phalikas bet taip sunkiai jis pas mane gyvuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 08, 20:23)
o štai ir viešas pripažinimas  thumbup.gif  clap_1.gif  būtinai parodyk operacijos foto rolleyes.gif

cia kolkas jis tik man pasake, o idomu kada mamikei savo pasakys biggrin.gif

QUOTE(Laivite @ 2008 08 08, 20:24)
Niu as ir ta pati galvoju kad tos mandrosios pas mus sunkiai adaptuojasi as is vieno uzsakymo kurio metu uzsisakiau keturias tai liko tik viena ir ta phalikas bet taip sunkiai jis pas mane gyvuoja  g.gif

bliamba, jau man paciai neramu unsure.gif

as manau, kad tos inportavos, tai tikrai gerai isgyvena ir gyvena pas tas kurios turi orchidariumus su visom irangom mastau.gif

idomu, kaip laikosi geliukai pas lucky (ciuju nika blogai parsiau blush2.gif ) ir pas aneizza g.gif
Atsakyti
Sveikutes, nu susinervinau siandien, norejau nusipirkti is maximos ta orche , kur buvo uz 19,99 Lt, apie zalsva svajojau, nulekiu ogi nei kvapo, nulekiu i kita mazima, tik baltos ir orchiu vardo nevertos. Gsl kuri matet dar kur su nuolaidom, nes jauciu jau nebebus akciju daugiau angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 08 08, 21:53)
Sveikutes, nu susinervinau siandien, norejau nusipirkti is maximos ta orche , kur buvo uz 19,99 Lt, apie zalsva svajojau, nulekiu ogi nei kvapo, nulekiu i kita mazima, tik baltos ir orchiu vardo nevertos. Gsl kuri matet dar kur su nuolaidom, nes jauciu jau nebebus akciju daugiau  angel_sadangel.gif

bus tu akciju, nesinrvink mirksiukas.gif
Atsakyti