Įkraunama...
Įkraunama...

Eurokos kosmetika

oh kiek daug atsiliepimu 4u.gif na reikes dar kazka pamegint man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2009 02 16, 15:21)
lapukai blizgesiui nuo veido salinti blogiausi is visu bandytu (bandziau drogo, purederma ir artdeco) maziausia sugeria, tik pliusas kad dezuteje  ax.gif

o man patiko ax.gif dabar dar naudoju ir essence
Atsakyti
Eurokos perku Essence kosmetika bei Prestige.
Prestige siek tiek suprastejus nuo senu laiku kiek pamenu kada esu naudojus doh.gif
siaip ju lupu blizgesiukai saunus thumbup.gif
Atsakyti
užsipirkau truputį eurokoje doh.gif
šiuos du papigeiskus blizgius berods po 4 Lt, bet spalvytės tai thumbup.gif thumbup.gif nors tekstūra man nelabai, tokie jie labai klampūs, lipnus, sunkiai tepasi 3 ir 4 nr. (kur sustatyta tai iš dešinės pirmos dvi) thumbup.gif
user posted image

kažkokios plaukų priemonės kaip naujiena pasirodžiusios, šampūnai ir balzamai ar tai kondiškės (apie 10 lt) SLS & Paraben FREE čia jų tinklapis
user posted image
ėmiau šita šampūną

ir kaukę, nebandžius, bet kažkodėl tai suviliojo (apie 18 lt) g.gif
rašo kad plaukus atstatanti kaukė (dažytiems ir sausiems plaukams)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 17 vasario 2009 - 15:46
Turiu eurokos ceki ir norejau uzsipirkti rasos kosmetikos. Gal galit pasakyti kur didesnes eurokos parduotuves Vilniuj? Kazkaip niekad juose neapsipirkinejau, tai nezianu. Buvau akropoly, tai nieko gero ten neradau ko man reikia. Rasos isvis tik kelios priemones doh.gif Aciu uz pagalba! Arba dar galit pasiulyt ir Kaune, kaip tik vaziuosiu savaitgali, tai paieskociau biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 02 17, 16:43)

Naudojau sios serijos sampuna plaukams, tai labai nepatiko - siaubingai issausindavo plaukus
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2009 02 20, 01:43)
Turiu eurokos ceki ir norejau uzsipirkti rasos kosmetikos. Gal galit pasakyti kur didesnes eurokos parduotuves Vilniuj? Kazkaip niekad juose neapsipirkinejau, tai nezianu. Buvau akropoly, tai nieko gero ten neradau ko man reikia. Rasos isvis tik kelios priemones  doh.gif  Aciu uz pagalba! Arba dar galit pasiulyt ir Kaune, kaip tik vaziuosiu savaitgali, tai paieskociau  biggrin.gif  Aciu  4u.gif

Na, dar nevisai maža EUROKOS yra justiniškių prekybcentrėje, kur yra norfa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2009 02 20, 14:52)
Na, dar nevisai maža EUROKOS yra justiniškių prekybcentrėje, kur yra norfa  mirksiukas.gif

Aciu! Nebuvus, bet paieskosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 02 17, 11:14)
o man patiko  ax.gif dabar dar naudoju ir essence

As irgi Essence lapukus blizgesiui salint naudoju ir patinka thumbup.gif
Is brangesniu Bourjois patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 17, 11:08)
Eurokos perku Essence kosmetika bei Prestige.
Prestige siek tiek suprastejus nuo senu laiku kiek pamenu kada esu naudojus doh.gif
siaip ju lupu blizgesiukai saunus thumbup.gif

Man kaip tik Prestige Blizgesiai nepatinka. Turejau tusa - neblogas buvo, seseliai thumbup.gif ir kompaktine pudra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 02 17, 15:43)

kažkokios plaukų priemonės kaip naujiena pasirodžiusios, šampūnai ir balzamai  ar tai kondiškės (apie 10 lt) SLS & Paraben FREE  čia jų tinklapis
user posted image
ėmiau šita šampūną

ir kaip tau tas sampunas?
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 02 21, 12:08)
ir kaip tau tas sampunas?

as irgi isigijau toki sampuna, tik zalia, tai sampunas kaip sampunas, svelnus plaukai smile.gif ir ale sudetis prie naturalesniu bigsmile.gif
Atsakyti