I Eurokos uzsuku nusipirkti tik plauku kaukiu. Man jau keliata metu nera pakeiciamu, poveikiu ir kaina
Labiausiai patinkancios - Algabo
QUOTE(astuxxx2000 @ 2009 02 21, 15:35)
as irgi isigijau toki sampuna, tik zalia, tai sampunas kaip sampunas, svelnus plaukai
ir ale sudetis prie naturalesniu 
jo šampūnas kaip šampūnas, nieko stebuklingo, ir aš ėmiau tipo dėl to, kad sudėtis truputį natūralesnė
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 22, 20:19)
I Eurokos uzsuku nusipirkti tik plauku kaukiu. Man jau keliata metu nera pakeiciamu, poveikiu ir kaina
Labiausiai patinkancios - Algabo 
Pritariu. Mano kaukes irgi is Eurokos. Algabo tikrai nebloga. Ypac vegetale.
QUOTE(Apvalute @ 2009 02 23, 11:41)
Pritariu. Mano kaukes irgi is Eurokos. Algabo tikrai nebloga. Ypac vegetale.
o kaip jums algabo plauku kremai? maciau yra pirkti, gal kas naudojate, butu idomu atsiliepimai
Siandien pakilnojau plauku fluidus (~17Lt), bet taip ir padejau atgal...
Nesulaukiu jokiu atsiliepimu kaip ju poveikis, ar neriebina plauku? Nagi, gal kas nors jau isbandete??
Nu va issileidau as savo ceki ir dar dvigubai daugiau
Nu neblogu dalykeliu uzsipirkau
O svarbiausia - piguciai!
QUOTE(juruze @ 2009 03 02, 00:44)
Nu va issileidau as savo ceki ir dar dvigubai daugiau
Nu neblogu dalykeliu uzsipirkau
O svarbiausia - piguciai! 
na tai pasigirk ką įsigijai?
QUOTE(Karpūnsko Java @ 2009 03 02, 11:06)
Nusipirkau kaukiu, ten kur prikabinta ju buna daug ir sau ir vyrui,
pudra catrice, jai tepti sepeteli, tos pacios firmos bronza, dar rodos ju maskuojamaji piestuka, essence seselius, teptuku komplekta nusipirkau, kempinele kaukei nusivalyti, arbatmedzio aliejaus isbandymui... Nebepamenu, gal viskas?
QUOTE(juruze @ 2009 03 02, 12:18)
pudra catrice, jai tepti sepeteli,
kurį nr. catrice pudros ėmei? kaip ji, ar gerai dengiasi? maskuoja? ir kokia tavo veido oda, nes šiaip aš esu tokia iš baltųjų, tai man jos tokios tamsokos pasirodė
ačiū už ats.
QUOTE(Karpūnsko Java @ 2009 03 02, 14:20)
kurį nr. catrice pudros ėmei? kaip ji, ar gerai dengiasi? maskuoja? ir kokia tavo veido oda, nes šiaip aš esu tokia iš baltųjų, tai man jos tokios tamsokos pasirodė
ačiū už ats.
ačiū už ats.
As emiau 020. Man rodos ta sviesesne man kazkokia perruzava pasirode... Siaip tai as sviesios odos su visokiais paraudimais, nes turiu siek tiek problemine oda... Bet nera tokia balta, kad kaip sako "permatoma"
Eurokos perku daugiausiai tai priemones plaukams - pastoviai perku placenta ampules, kaukes plaukams, live clean sampuna.
Is dekoratyvines labai patike tai essence mineraline ir melynasis blizgis.
Papildyta:
as turiu garbanotiems plaukams(zalia) tai sakyciau kad antra karta nepirkciau. Siaip garbanas gana graziai suformuoja, bet plaukai kaip siaudiniai po jo
Papildyta:
QUOTE(suntea7 @ 2009 02 26, 19:06)
o kaip jums algabo plauku kremai? maciau yra pirkti, gal kas naudojate, butu idomu atsiliepimai 
as turiu garbanotiems plaukams(zalia) tai sakyciau kad antra karta nepirkciau. Siaip garbanas gana graziai suformuoja, bet plaukai kaip siaudiniai po jo
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 03 02, 20:31)
o kas cia per melynasis blizgis a?