Įkraunama...
Įkraunama...

Eurokos kosmetika

QUOTE(ligita8352 @ 2008 11 07, 15:50)
kaip tas kremas atrodo? nes argi ziurinejau kazka  i ta puse is eveline, taciau radau kazkoki su triklozanu ir nusprendziau kad nesu tiek spuoguota  ax.gif

"Pure control" "SOS" rolleyes.gif
Atsakyti
As plaukucius ir tiesinu, ir banguoju smile.gif maniskiai naturaliai linke i bangeles. tai ka galetumet patart is eurokos produkcijos bangelems formuot ir apsaugoti nuo karscio ? 4u.gif
Atsakyti
Isigijau labai man patikusi dalykeli - "Prestige" "Snin loving minerals" wub.gif
Jau taip puikiai atrodo ant odos - naudoju vietoje skaistalu - tepu skruostikaulius smile.gif Nebereikia jau "egipto zemes". Ir tik 40 Lt.

Gal kuri irgi turite? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 11 15, 23:46)
Isigijau labai man patikusi dalykeli - "Prestige" "Snin loving minerals" wub.gif
Jau taip puikiai atrodo ant odos - naudoju vietoje skaistalu - tepu skruostikaulius smile.gif  Nebereikia jau "egipto zemes". Ir tik 40 Lt.

Bet ez ypatinga tuo kad neturi tu pigiu niekam nereikalingu blizguciu, o prestige irgi matine, be blizgesio dulkiu? O kodel tik skruostus o ne visa veiduka dengi?
Kuo skiriasi nuo iprastos birios ar presuotos rudos pudros?
Aciu!:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 16 lapkričio 2008 - 01:10
Sakykit,ar yra eurokos kazko panasaus i meteoritus?smile.gif gal atsiliepimu bus?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 16, 03:09)
Bet ez ypatinga tuo kad neturi tu pigiu niekam nereikalingu blizguciu, o prestige irgi matine, be blizgesio dulkiu? O kodel tik skruostus o ne visa veiduka dengi?
Kuo skiriasi nuo iprastos birios ar presuotos rudos pudros?
Aciu!:)

Niu si pudra turi bronzini atspalvi - bet neblizga tais blizguciais. Aisku, perbraukiu sepeteliu ir kakta, kakla, bet ryskinu skruostikaulius - esu idegusi, tad suteikia odai grazu atspalvi smile.gif
Bendradarbes nesuprato, kodel taip graziai atrodau - o as tik skruostikaulius pabreziau blush2.gif biggrin.gif

O del ez - tai persigalvojau - drauge turi, tai kai tepa ne tik skruostus, o ir visa veida atrodo kraupokai baltos ausys ir oranzine oda - juk visa nenusitepsi ez unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 11 15, 22:46)
Jau taip puikiai atrodo ant odos - naudoju vietoje skaistalu - tepu skruostikaulius smile.gif  Nebereikia jau "egipto zemes". Ir tik 40 Lt.

kai sitaip entuziastingai giriate tai net isbandyti norisi doh.gif maciau as ja, tokia neprasta pasirode, o ir seseliuku grozis wub.gif
beje gal galite su meteoritais ja sulyginti? nes as turiu beige ir man labai panasus atspalvis pasirode g.gif
Atsakyti
Kiekvienai skirtingai juk blush2.gif Prie tos pudros yra megineliu - galima isbandyti, ten 3 atspalviai, as emiau vidutiniskai tamsu rolleyes.gif
Atsakyti
labutis,jungiuosi prie jusu,nors po paskutinio apsilankymo toks vaizdas,kad nei viena i eurokosa nebevaikstot biggrin.gif norejau pasidziaugti,kad nusipirkau sampuna,kur kazkuri gyret "FRUIT KICK"su pandom,dar tokia pacia stiprios fiksacijos plauku zele,dar skysta muila OVERSA pieno ir medaus ir ranku krema PARISIENNE "EVELON".Pastaraji tai jau ir isbandziau.kvapas tai thumbup.gif ,na ir geriasi nieko,tik gal kiek riebokas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,o gal kas galit pasakyti ar buna eurocos prestige rutulines pudrytes ir kiek ji maždaug kainuoja? 4u.gif droge ir sarmoj tai neradau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivavit @ 2009 02 07, 12:25)
Sveikutes,o gal kas galit pasakyti ar buna eurocos prestige rutulines pudrytes ir kiek ji maždaug kainuoja?  4u.gif droge ir sarmoj tai neradau. ax.gif

anksciau tikrai juos maciau. Kaina - 24.99 Lt.
Atsakyti
Eurokose is ranku kremu geriausias Snonas. Bent jau man - isigeria, maitina, rankos nedziusta....

Papildyta:
Rutuline pudra eurokose labai jau nekokybiska, neapsimoka pinigu ismest, geriau jau avono uz 32 Lt (akcijos metu)
Atsakyti