Įkraunama...
Įkraunama...

Eurokos kosmetika

QUOTE(Enary @ 2010 01 05, 10:25)
Pirkau is Eurokos'o LIVING T plauku seruma su kalnu kristolu...Jau koks fainutis!!!! thumbup.gif

Kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 01 05, 22:44)
Kokia kaina?

aha, ir man įdomu sužinot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 05, 22:55)
aha, ir man įdomu sužinot  ax.gif

+-30lt. 4u.gif turiu beveik pilna buteliuka,jei kam reikia galiu perleisti,rasykit i az. 4u.gif (aisku atiduosiu daug pigiau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florena: 06 sausio 2010 - 15:46
Gal yra bandziusiu Prestige dvieju spalvu seselius,tokie kur sidabrines spalvos indukuose,kaina apie 19Lt?Ar daug pigmento spalvoto,ar ilgai laikosi? smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau aš prieš porą savaičių Eurokose plaukų kaukę tokią:

user posted image

Iš pradžių visai patiko - malonus kvapas ir poveikis neblogas, plaukai minkšti, blizgejo. BET plaukai pradėjo slinkti, tiesiog siaubingai, kuokštais. Išsigandau. Iš pradžių nepagalvojau kad nuo tos kaukės. Pasiskundžiau mamai, ogi pasirode, kad ir jai tas pats. Išmetem ir viskas susitvarke ir jai ir man. Tikrai nepatariu eksperimentuoti su šią kaukę.
Atsakyti
Becky,
viena forumiete sake skaite rusiskam forume sia kauke labai gyre,ji irgi nusipirko,tai jai nebuvo jokio salutinio poveikio. Na,gal kaip kam. As irgi ja ciupinejau ne per seniausiai,bet nepirkau,tai ,manau ,ir nepirksiu,o maza ka,dar slinkti prades unsure.gif
Atsakyti
O Eurokose būna kokių šepetukų pirkti (maskavimui, šešėliams)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 07, 23:49)
O Eurokose būna kokių šepetukų pirkti (maskavimui, šešėliams)?  g.gif

Šepetėlių ir maximose būna, eurokos tuo labiau biggrin.gif Tik, žinoma, klausimas, kokia jų kokybė, ypač jei ieškot natūralių šerelių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 01 07, 23:07)
Šepetėlių ir maximose būna, eurokos tuo labiau  biggrin.gif Tik, žinoma, klausimas, kokia jų kokybė, ypač jei ieškot natūralių šerelių.  smile.gif

Nenuėjau iki Eurokos, Droge nusipirkau nenatūralių šerelių maskuokliui šepetuką, ryt bandysiu, nors man tai jis visai nieko atrodo biggrin.gif
Atsakyti
neradau atskiros temos apie AA Oceanic priemones. Jomis prekiauja butent daugiausiai Eurokose (bent jau kirtue nesu macius). Labai domina atsiliepimai (nes svarstau ar dabar veidui susipirkt sita serija ar Rasos)
Ypac domina serija nuo pirmu rauksliu 25 + arba 30 metu
user posted image
user posted image
user posted image

Gal yra bandziusiu sios firmos gaminiu veidui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 10, 00:23)

Esu naudojusi paskutinį kremą. Antrą kartą nepirkčiau. Veidas likdavo kiek riebaluotas pasitepus šiuo kremu, nors šiaip kiti gaminiai man visai tinka, pvz., geri šio gamintojo prausikliai intymiai higienai bei losjonai-tonikai veidui.
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 10, 00:23)

Kelis kartus esu pirkus sita prausikli misriai ar tai normaliai odai. Pamenu geras visai buvo. Buvau visai apie ji pamirsus. Jei kada kankins dilema koki pirkti turbut kartosiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ai neskauda: 10 sausio 2010 - 10:07